-> beastyLA - ten první: Ano, spravne - muzes jit jinam kde je to levnejsi, muzes prestat pouzivat auto a nebo si muzes zaridit vlastni benzinku a nasadit vlastni ceny :) Ale to je tak vsechno co muzes :) Pyskovat nekoho kvuli tomu, ze si dobrovolne jedu koupit neco u ceho se mi nezda cena?
Nevim proc by nekdo mel oduvodnovat to, proc si zvedne cenu nabizeneho zbozi. To je ciste jeho vec a pokud se to zakaznikum nelibi, muzou jit jinam. Dokud ale bude vydelavat, tak mu muze bejt celkem sumak jestli nekdo nadava nebo ne, kdyz tam stejne prijede a ten benzin si nakoupi

Jim muze bejt uplne jedno jestli tam jezdi chudi a nebo bohati a uprimne receno, me by to jakozto fiktivnimu majiteli bylo jedno taky. Pokud bych vydelaval, tak proc bych mel resit jestli jako tam nekdo jede s prazdnou nebo nabitou penezenkou? To je jeho vec a jeho boj jak si tohle poresi. Pokud mam zisk, tak me tohle proste nezajima... Takze asi tak ke zdrazovani benzinu...
Jen se neboj, me se taky nelibi, ze musim davat za benzin vic, ale na druhou stranu zase chapu, ze je to celkem jen a jen muj problem jak si tu situaci poresim. Konec koncu nikdo mi nenuti pouzivat auto, nikdo mi tady nedrzi a ani mi nikdo nenakazuje pracovat tady za par slupek a nejit treba nekam za hranice - to je proste kazdyho vec a urcite to nebude zajimat obchodniky pokud budou v zisku...