-> Jirik_Tuňák1983: Ne ze by me to nenapadlo...

Akorát si trochu myslím že mě namlsají a naučí používat tyhle píčoviny typu oneplay kterým bych se jinak vyhýbal a pak nastane zdražování co tu popisoval Syny...a pak vysvětluj dětem že si už nemůžou pustit film jaký chtějí protože fotr nechce dát 100 měsíčně navíc

Je tu někdo kdo tohle používá a ví jak to funguje?

Nejnižší 100mb/s nebo kolik a u nás to běhá 15-20Mb/s.

Je mi jasny, ze to muze kolisat, ale tech "plnych" 100Mb/s jsem u O2 nameril snad jen jednou, jinak bezne 20-40Mb/s...

Jediny co mi stve, ze jsem se na to O2 nevysral uz davno 

Asi záleží kdo zrovna ti zavolá a většinou sleví jen tolik kolik je nutný aby nepřišli o zákoše, asi si nezněl dost odhodlaně že chceš odejít
Jinak na mobilmanii je forum přímo k operátorům a můžeš si tam přečíst za kolik dávají tvůj tarif podpultově. forum.mobilmania.zive.cz/
viewtopic.php?f=1&t=..
.

je mi to úplně proti srsti. Ale zase u toho Čezu jsem jinak spokojenej, dobře se orientuju v mujcez a vlastně jsem vůbec nechtěl přecházet kdyby dali normální lidskou cenu. Kdyby to udělali hned tak ušetřili spoustu práce mě i sobě...no nic asi jim na to kejvnu. Ale stejně to jsou hrozný šejdíři všechny tyhle energo firmy, operátoři a pojištovny.

nojo no.