Jelikož je to tu samej pravidelnej uživatel, tak se zeptám... jelikož mám teď henten moderní diesel, tak jsem zodpovědně pořídil VIF a dneska ten zázrak zkusil použít. Jak to sakra dávkujete abyste nepocintali měrku, pisklu, hrdlo nádrže a tak vůbec všechno? Ta břečka nechutně smrdí a jak jsem tady zaznamenal, není radno si tím pocintat koberec, neb ho pak nespasí ani svěcená voda a smrdí to navěky...
Takže mě představa, že to pak jen tak hodím do kufru úplně neláká... momentálně tam vozím sobí disky a ta piksla akorát pasuje do díry mezi paprsky, takže dočasně je o fixaci během přepravy postaráno, ale fakt mě zajímá, jak s touhle ďábelskou vodičkou manipulujete, aby vám kufr nesmrděl jak rafinérka... nebo to moc řeším?
Ale jinak zatím s Accordem za prvních 2.5 tisíce km jezdím za průměrných 6.45l/100km (spočtených)... vzhledem k tomu, že je to kombinace tempomatových 180km/h na dálnici a crcaček do práce na gumách který neochotně drží tlak (takže optimální tam moc často není), považuju to vcelku přijatelné