-> WingArrow: Takže suma sumárum ti škochtle začala pořádně topit po 20km :) To ta moje taky, ale je to prostě čvrt hodiny klepání kosy. Ta moje historka byla ze dne, kdy bylo ráno -20C, což je u nás v polabský nížině něco jako svátek :) Ovšem žádný hrátky s topením se nekonaly - topení běželo od startu na plnej kotel (dá-li se to tak ve škodovce nazvat :), protože zásadně nejezdím v bundách a kabátech a prioritou je výhled z auta a moje pohodlí :)
A někdy pravda topila víc než je zdrávo. To jsem měl ještě Š100L a v záchvatu tuningovýho nadšení šla ven nenáviděná hučící vrtule na chladiči a nahradila ji chladičová vrtule ze starý audiny - elektrický zlo, co bralo asi 20A a s výjimkou letních horúčav to dokázalo motor vcelku uspokojivě uchladit. Jako bonus to pak i míň žralo a víc topilo. Jenže pak nečekaně přišlo první léto a manželčina promoce, sehnal jsem Hi-8 kamerku, ale ten němec, co mi furt schovává věci tentokrát dokázal to, že jsem nechal doma baterku :) Z Pardubic to mám asi 2 x 45km a měl jsem na to necelou hoďku. Navlečenej v obleku s vínovým sáčkem zažila škochtle křest ohněm, protože už dopoledne bylo skoro 30C - už po pár minutách nadzvukovou rychlostí kolem 120 se to začalo teploměru dost nelíbit a přišlo na řadu topení na plnej ceres :) Zážitek k nezaplacení, ale stihlo se to, jenom ten kameraman se potil jako prase :)
A pak přišla 105L a její tuning fávomotorem, což se neobešlo bez spousty průserů s tlakem v chladicí soustavě, páč byly utopený vložky a těsnění pod hlavou to v kombinaci s lpg nějak nedalo. Takže jsem běžně někde v poli spojoval vystřelený hadice a dolejval litry vody :) Lahůdkou pak byla kolona na kraji Prahy, kdy se mi během pár pikosekund najednou totálně zamlžil interiér, tak řeším o co kua jde a pak vidím, že mi obloukem dopadá čůrek horkýho fridexu na sedadlo spolujezdce, kde ležel notebook - a uhnout nebylo kam :) Asi po minutě jsme konečně odbočil k běchovickýmu nádraží a diagnostikoval mikroprasklinu v gumovým kolínku u topení - klasika. Naštěstí mám takovou úchylku, že cokoli se kde válí a vypadá to, že by se to někdy mohlo hodit na auto, tak to sbírám. Takže v kufru se mi válel kus zalomený hadice z Golfa, kterej tam pasoval. Ani jsem se nezdržoval s vypouštěním okruhu a na hulváta jsem tu hadici vyměnil ignorujíc bolest od horkýho fridexu :) Dojezd do práce s pouhým 15 min zdržením. Ale zase se mi podařilo chladící soustavu dostat do stavu, kterej je u normálních aut standardem, tj. že se chladící kapalina po dlouhé týdny, ba měsíce, nikam neztrácí :)
Ať si každej začíná s jakým autem uzná za vhodný. Já jsem měl v novějších autech docela problémy, protože pravá noha trénovaného cyklisty, zvyklá na "hyperúčinnou" brzdu Š100, občas po přesednutí do fáva či feldy dokázala zbytek osádky pěkně vystresovat :) Ovšem zase si můžu říct, že pod vedením svého dvorního automechanika jsem si k elektrovzdělání doplnil i fiktivní výučák v oboru automechanik a autoelektrikář :)