skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skodateam.cz model 130lr
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Uzavreno puvodne Karlem, duvod: „příště je lepší mlčet“
Zastavil:U-Geen
10:43:50
04.12.2012
04.12.2012

U-Geen
-> Karel.: zapomel jsem to pak uzavrit. Daves ti chtel napsat odpoved na to uzavreni, sry, uzavri si to zas :)
08:38:43
04.12.2012
04.12.2012

Karel.
-> U-Geen: můžu se zeptat na důvod otevření? Nějak ten význam nechápu, viz můj příspěvek, že to pořešíme po emailu, takže tohle doopravdy nechápu,díky
08:37:10
04.12.2012
04.12.2012

Karel.
nevím proč to otvíráte
Nechtěl jsem se nikoho dotknout, že to řeěším veřejně, ale jak jinak se zeptat ostatních na jejich názor?jinak to nejde. Pak jsem to zavřel, protože to budu řešit soukromě po emailu. Navíc ten důvod zavření, nebyl myšlen útočně, ale tak že příště se radši nebudu nikoho ptát na názor, ale radši si to pořeším soukromě. Ale nevidím nic špatnýho na tom založit tu téma a znát názor ostatních, myslím, že proto vznikla demokracie!

22:56:47
03.12.2012
03.12.2012

U-Geen
Uzavreno puvodne Karlem, duvod: "příště je lepší mlčet"
22:56:08
03.12.2012
03.12.2012

Daves
Není lepší mlčet, jsem rád, že ses ozval. Rádi napravíme to, co se nepovedlo. Nebráníme se tomu.
20:21:04
03.12.2012
03.12.2012

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> m8rinek: To už si při nejlepší vůli nevzpomenu.
20:08:23
03.12.2012
03.12.2012

stepan
Tak já tu zas pro změnu dám pozitivní zkušenost s davesem. Objednával jsem u něj 2x, poprvé nerezový pístky a propojky poštou - v pořádku, podruhý těsnění pod hlavu z pozinkovanýho plechu, osobní převzetí - opět bez problému.
19:37:38
03.12.2012
03.12.2012

m8rinek
-> Daves: S tím se nedá než souhlasit....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : otázka je kdo byl prodejcem, já objednával věci jak od Davese, tak od eRmana a vše ok.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : otázka je kdo byl prodejcem, já objednával věci jak od Davese, tak od eRmana a vše ok.
19:34:50
03.12.2012
03.12.2012

Když už to tady berete všeobecně, tak já jsem na skodateam.cz objednával jednou jedinkrát (tuším že to byly nějaký nášivky) a nikdy jsem nic nedostal a při dotazu na mail nikdo nereagoval. Nechci přilévat olej do ohně, ale to je moje jediná zkušenost.
17:38:53
03.12.2012
03.12.2012

Daves
Původně jsem nechtěl psát sem, ale budiž - ať to nevypadá, že nereaguji.
1) O této diskuzi a problémech o LR jsem se dozvěděl jen náhodou tím, že mi někdo přeposlal link. Lepší je řešit to přímo, což se nestalo.
2) Problém pístků je pravdivý, stalo se tak v roce 2011, kdy probíhal výprodej. Peter opravdu objednal 8ks. Bylo to v pátek. Skladem jich bylo však jen 6ks a na toto množství byla vystavena i faktura. Placení přenechal své přítelkyni, který si toho nevšimla a objednávku zaplatila. My jsme si pro změnu nevšimli toho, že Peter vybral platbu na účet a tak jsme objednávku v pondělí expedovali dobírkou. Což ještě nevěděl. Mezitím jsme mailem začali řešit proč je pístků jen šest a domluvili se na odstoupení od smlouvy. Následně zjistil, že byl balíček navíc odeslaný jako dobírka a my naopak registrovali platbu na účtě. Nechal balíček tedy vrátit zpět a my vrátili zpět peníze na účet. Určitě to nepotěší, ale nebyl jsi na tom darklorde nic tratný a rozdhodně jsem ti nenapsal, ať si je vyrobíš. To už je jen tvá konstrukce.
3) Model 130LR je ruční práce. Mrzí mne, že se vám nelíbí zpracování polepů a jsem si téměř jist, že sami jej lépe nezvládnete. O to víc mě potěší, pokud někdo zveřejní fotku vlastního polepu a já uznám, že se mýlím. Též bych rád viděl fotky polepu nalepeného dítětem věku tří let s karosérií staršího bratra a reálné srovnání s modelem. To co je na fotografiích na shopu a na videu na youtube, to dostanete. Každý model před expedicí fotím pro podobné případy sporu.
4) Model 130LR je postavený na plastovém podvozku. Snažíme se to balit odolně, ale na poště to hází metr do sběrného koše. Nedělám si iluze o lepším zacházení po zbytek cesty. Může se prostě stát, že motor vyskočí z držáku. Dokonce se i stává, že přepravou praskne pneu. Už jsme měli několik případů, vždy posíláme zdarma pneu nové. Dokonce jeden vlastník se přiznal, že roztrhl pneu neopatrným zacházením. Zdarma jsme mu poslali novou. Napsal pravdu a přitom si mohl vymyslet příběh, jak to prasklo cestou. Jen bychom ho potrestali. A náš zájem je, aby byl spokojený.
Takže abych to shrnul, přestaňte se tu chovat jak tupé ovce tohoto národa při pindání v hospodě !
Naším zájmem je, abychom byli všichni spokojeni. Řešte své problémy přímo. Pokud model přišel poškozený, vyměníme jej za nový. To je snad normální věc. Nebudeme se s vámi hádat, že jste ho rozbili vy. Nelíbí se vám zpracování polepů (za které osobně ručím), vyměníme za nepolepené auto a polepy k tomu. Nemáme s tím problém.
O Škodu 130LR jsme se snažili tři roky, než se to konečně povedlo. Podvozky jsme si museli nechat přivézt v kontejneru lodí přímo z Číny, protože tady u nás je nešlo sehnat a nikdo nebyl ochotný je zajistit. V červenci naše investice byly 50 tisíc a neměli jsme v ruce vůbec nic. Jen se modlili, aby se model povedl. Kastle dělá uznávaný modelář, mimo jiné pracuje i pro Reji. Model 130LR byl těsně před dokončením i na výstavě a jedná se o detailně zpracovaný model na hranici svých možností. Polepy si též musíme namalovat sami a nechat si je vytisknout. Doporučuji jít do obchodu a zakoupit běžně dostupné auto na vysílačku a vrátit se do reality. Podívat se na zpracování karosérie a polepů.
Když už je tu spousta z vás tak zručných, proč pro nás ostatní neuděláte taková autíčka do sbírky právě vy ?
Toto byla má jediná a poslední reakce do této diskuze, do které jsem ani nebyl přizván.
Kdo má pocit, že na něm byla spáchána křivda, řešte to přímo se mnou na daves@daves.cz (ne zde do vzkazů!!!)
Ohledně 130LR jste tak nikdo, z vás zde píšících, neudělal a tady pindáte jak o život.
...se pak divíte, že někomu rupnou nervy, čapne ptáka na scénu a žačne si říkat Žito :-D
S pozdravem váš Oves :)
1) O této diskuzi a problémech o LR jsem se dozvěděl jen náhodou tím, že mi někdo přeposlal link. Lepší je řešit to přímo, což se nestalo.
2) Problém pístků je pravdivý, stalo se tak v roce 2011, kdy probíhal výprodej. Peter opravdu objednal 8ks. Bylo to v pátek. Skladem jich bylo však jen 6ks a na toto množství byla vystavena i faktura. Placení přenechal své přítelkyni, který si toho nevšimla a objednávku zaplatila. My jsme si pro změnu nevšimli toho, že Peter vybral platbu na účet a tak jsme objednávku v pondělí expedovali dobírkou. Což ještě nevěděl. Mezitím jsme mailem začali řešit proč je pístků jen šest a domluvili se na odstoupení od smlouvy. Následně zjistil, že byl balíček navíc odeslaný jako dobírka a my naopak registrovali platbu na účtě. Nechal balíček tedy vrátit zpět a my vrátili zpět peníze na účet. Určitě to nepotěší, ale nebyl jsi na tom darklorde nic tratný a rozdhodně jsem ti nenapsal, ať si je vyrobíš. To už je jen tvá konstrukce.
3) Model 130LR je ruční práce. Mrzí mne, že se vám nelíbí zpracování polepů a jsem si téměř jist, že sami jej lépe nezvládnete. O to víc mě potěší, pokud někdo zveřejní fotku vlastního polepu a já uznám, že se mýlím. Též bych rád viděl fotky polepu nalepeného dítětem věku tří let s karosérií staršího bratra a reálné srovnání s modelem. To co je na fotografiích na shopu a na videu na youtube, to dostanete. Každý model před expedicí fotím pro podobné případy sporu.
4) Model 130LR je postavený na plastovém podvozku. Snažíme se to balit odolně, ale na poště to hází metr do sběrného koše. Nedělám si iluze o lepším zacházení po zbytek cesty. Může se prostě stát, že motor vyskočí z držáku. Dokonce se i stává, že přepravou praskne pneu. Už jsme měli několik případů, vždy posíláme zdarma pneu nové. Dokonce jeden vlastník se přiznal, že roztrhl pneu neopatrným zacházením. Zdarma jsme mu poslali novou. Napsal pravdu a přitom si mohl vymyslet příběh, jak to prasklo cestou. Jen bychom ho potrestali. A náš zájem je, aby byl spokojený.
Takže abych to shrnul, přestaňte se tu chovat jak tupé ovce tohoto národa při pindání v hospodě !
Naším zájmem je, abychom byli všichni spokojeni. Řešte své problémy přímo. Pokud model přišel poškozený, vyměníme jej za nový. To je snad normální věc. Nebudeme se s vámi hádat, že jste ho rozbili vy. Nelíbí se vám zpracování polepů (za které osobně ručím), vyměníme za nepolepené auto a polepy k tomu. Nemáme s tím problém.
O Škodu 130LR jsme se snažili tři roky, než se to konečně povedlo. Podvozky jsme si museli nechat přivézt v kontejneru lodí přímo z Číny, protože tady u nás je nešlo sehnat a nikdo nebyl ochotný je zajistit. V červenci naše investice byly 50 tisíc a neměli jsme v ruce vůbec nic. Jen se modlili, aby se model povedl. Kastle dělá uznávaný modelář, mimo jiné pracuje i pro Reji. Model 130LR byl těsně před dokončením i na výstavě a jedná se o detailně zpracovaný model na hranici svých možností. Polepy si též musíme namalovat sami a nechat si je vytisknout. Doporučuji jít do obchodu a zakoupit běžně dostupné auto na vysílačku a vrátit se do reality. Podívat se na zpracování karosérie a polepů.
Když už je tu spousta z vás tak zručných, proč pro nás ostatní neuděláte taková autíčka do sbírky právě vy ?
Toto byla má jediná a poslední reakce do této diskuze, do které jsem ani nebyl přizván.
Kdo má pocit, že na něm byla spáchána křivda, řešte to přímo se mnou na daves@daves.cz (ne zde do vzkazů!!!)
Ohledně 130LR jste tak nikdo, z vás zde píšících, neudělal a tady pindáte jak o život.
...se pak divíte, že někomu rupnou nervy, čapne ptáka na scénu a žačne si říkat Žito :-D
S pozdravem váš Oves :)
17:03:17
03.12.2012
03.12.2012

Tuner#2 - zrušená registrace
Tak kvalita modelu mě taky nenadchla, ale po tom co jsem u pár kamarádů viděl 130RS jsem zázraky nečekal a naštěstí se dle mě u LRa trefili s rozměrama a vzhledem o dost lépe. Co se týče ceny, tak 300,- asi ani nemá cenu komentovat, za tu cenu nen ani původní autíčko z číny... Kde máš výrobu kasle na zakázku, polepy, výrobní čísla, montáž, polepení, balení atd. atd. Kdo si nikdy nic nezkusil vyrobit, je to jen a jen plkání...
-> Tadeáška 03.12.12 16:33:07: Když jsem kupoval já, tak o stavebnici nebyla ani zmínka, vědět to, tak to využiju
Budou se dát objednat samolepky na origo LR zbarvení samostatně? Časem bych světle modrý spodek nalakoval a dolepil jen zbytek, hned by to vypadalo o dost lépe, protože ty nálepky přes nárazníky jsou teda děs.
-> Tadeáška 03.12.12 16:33:07: Když jsem kupoval já, tak o stavebnici nebyla ani zmínka, vědět to, tak to využiju

16:53:04
03.12.2012
03.12.2012

Tadeáška
Upřímně, mně zase přijde zvláštní řešit v diskuzi něco, co jste ještě ani neřešil s prodejcem. To je takové hloupé. A kdyby mi nedal link kamarád, vůbec bychom o této diskuzi nevěděli.
Pro upřesnění, my všechny modely samozřejmě zkoušíme, to, že s tím někde pošťák šlehne a něco se pokazí, se stát může. Bohužel.
Kontaktujte nás na daves@daves.cz, prosím.
Tadeáška
Karel. 03.12.12 16:39:48 napsal:
→ Tadeáška: ok více přes SZ, určitě to nebylo mířeny
tak abych na Vás házel špínu, spíš mě zajímal názor ostatních jestli
mají stejnej problém, což se mi u některých potvrdilo bohužel.
Pro upřesnění, my všechny modely samozřejmě zkoušíme, to, že s tím někde pošťák šlehne a něco se pokazí, se stát může. Bohužel.
Kontaktujte nás na daves@daves.cz, prosím.
Tadeáška
Karel. 03.12.12 16:39:48 napsal:
→ Tadeáška: ok více přes SZ, určitě to nebylo mířeny
tak abych na Vás házel špínu, spíš mě zajímal názor ostatních jestli
mají stejnej problém, což se mi u některých potvrdilo bohužel.
16:39:48
03.12.2012
03.12.2012

Karel.
-> Tadeáška: ok více přes SZ, určitě to nebylo mířeny tak abych na Vás házel špínu, spíš mě zajímal názor ostatních jestli mají stejnej problém, což se mi u některých potvrdilo bohužel.
16:33:07
03.12.2012
03.12.2012

Tadeáška
Ahoj, my na Skodateamu jsme hlavně zvyklí všechny problémy, a problémy můžou nastat vždycky, řešit osobně a určitě ne přes diskuze. Nemáme problém ani s reklamací, ani s nesouhlasným názorem. Každé autíčko se vyrábí ručně z jednotlivých komponent a je na něm hromada práce. Pokud si někdo chce vyhrát se samolepkami lépe, než to umíme my, může si je nechat zabalit a polepit sám. Dokonce i autíčko si může koupit jako stavebnici a vytunit si ho k dokonalosti.
Všechno je jenom o komunikaci.
Tadeáška
Všechno je jenom o komunikaci.
Tadeáška
21:15:59
02.12.2012
02.12.2012

MOLSO
-> darklord: to sú teda majstri

20:55:43
02.12.2012
02.12.2012

Karel.
-> darklord: hm to je teda taky dobrý jednání
já popravdě s něma nemám moc zkušenost, tohle je snad teprv druhá

20:49:57
02.12.2012
02.12.2012

darklord
Kajo tak ono vsetko zo skodateamu stoji celkom zaprd... Posledna kapka bola objednavka nerez piestov do brzd, kedy som
1. objednal 8ks (logicky)
2. zaplatil predom
ale vysledok:
1. prisiel mi balik na dobierku - nechal som ho vratit, kedze uz to bolo zaplatene
2. prisiel mi balik znova, a v nom co? 6 piestov. Reklamacia ze som objednal 8 bola formou ze maju len 6 a dva si mam vyrobit sam. Nasrat.
1. objednal 8ks (logicky)
2. zaplatil predom
ale vysledok:
1. prisiel mi balik na dobierku - nechal som ho vratit, kedze uz to bolo zaplatene
2. prisiel mi balik znova, a v nom co? 6 piestov. Reklamacia ze som objednal 8 bola formou ze maju len 6 a dva si mam vyrobit sam. Nasrat.
20:27:53
02.12.2012
02.12.2012

cPetan
Kamarádovi přišla, nálepky hrozný, ale kastle se mi zdá celkem povedená a jezdit taky jezdí
20:27:03
02.12.2012
02.12.2012

Karel.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : musím říct, že tohle je už lehce "drzost", nechci se nikoho dotknout, kluci s tím mají určitě zařizování atd, ale za každou cenu to dělat prostě nejde
20:25:17
02.12.2012
02.12.2012

Dušan
-> Karel.: ja to jeste nemam.
20:24:31
02.12.2012
02.12.2012

Karel.
-> Dušan: to vím moc dobře, jen mě sere, že ji pak neseženu a zajímá mě, jak se k otmu postaví, vím že sem ze skodateamu.cz chodí. Mimochodem tobě funguje?zpracování?
20:22:23
02.12.2012
02.12.2012

Dušan
-> Karel.: hned poslat zpet ze chces vratit penize. Mas na to pravo.
20:15:37
02.12.2012
02.12.2012

-> Karel.: Holt snaha o co nejnižší výrobní náklady se povedla. 

20:01:06
02.12.2012
02.12.2012

Karel.
Zdravím Vás, kdo si tento model koupil. Přemýšlel jsem jestli má smysl sem psát, ale zajímá mě i názor Vás ostatních. Včera jsem si vyzvedl model a musím říct, že zklamání bylo dost veliké.
Už první náznak fotek od Tunera2 mi dával najevo, že to není úplně v pohodě. Když pominu zpracování nálepek, který lepilo asi 3 měsíční dítě a formu odlíval zřejmě jeho starší 2letý brácha, tak co mě opravdu naštvalo, tak bylo že model měl jezdit a zatáčet. Ovšem když jsem model zapnul a chtěl si chvíli zajezdit, tak jsem opravdu vypěnil. Model vůbec nezatáčí jen chcrčí, zřejmě "kvalitní" plastová" kolečka do sebe nezapadnou a auto vůbec nezatáčí jen vydává hrozný pazvuk!!
Model jsem chtěl,protože jsem věděl, že bych ho pozdějc jen tak nesehnal. I ty nálepky, který bych si předělal bych zkousl, ale to zatáčení už bylo moc. Výrobní cena nemohla přesáhnout 300kč a mrzí mě, že skodateam,.cz má tu odvahu to pustit do oběhu. Proč to zvěřejňuji? Zajímá mě Váš názor a zpracování Vašeho autíčka, protože co jsem viděl fotky jiných modelů, tak co kus to originál
Už první náznak fotek od Tunera2 mi dával najevo, že to není úplně v pohodě. Když pominu zpracování nálepek, který lepilo asi 3 měsíční dítě a formu odlíval zřejmě jeho starší 2letý brácha, tak co mě opravdu naštvalo, tak bylo že model měl jezdit a zatáčet. Ovšem když jsem model zapnul a chtěl si chvíli zajezdit, tak jsem opravdu vypěnil. Model vůbec nezatáčí jen chcrčí, zřejmě "kvalitní" plastová" kolečka do sebe nezapadnou a auto vůbec nezatáčí jen vydává hrozný pazvuk!!
Model jsem chtěl,protože jsem věděl, že bych ho pozdějc jen tak nesehnal. I ty nálepky, který bych si předělal bych zkousl, ale to zatáčení už bylo moc. Výrobní cena nemohla přesáhnout 300kč a mrzí mě, že skodateam,.cz má tu odvahu to pustit do oběhu. Proč to zvěřejňuji? Zajímá mě Váš názor a zpracování Vašeho autíčka, protože co jsem viděl fotky jiných modelů, tak co kus to originál

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Uzavreno puvodne Karlem, duvod: „příště je lepší mlčet“
Zastavil:U-Geen