-> Syny:
-> Karel.:
My si nerozumime... neslo mi o to koho ste volili - tedy ne primarne. Slo mi o to, ze vsichni breci ze je neco spatne, ale k volbam prijde 30 % volicu napriklad. Cili pokud napriklad s restitucemi nesouhlasi 80% obyvatel tak proc jich k volbam prijde jen 30%....?
To byl prosim priklad, neberte procenta a priklad za slovo a nehledejte v tom duvody k hadkam.
Cili abych to uzavrel - co jste si zvolili to mate - me proste nasere, ze vsichni kolem me si stezujou a pak kdyz se clovek pta - sli jste k volbam? (ne koho jste volili upozornuju) tak slycham akorat, nebyl cas, stejne to nema smysl apod... ale pak je jaksi od veci remacat nad tim jak to dopadlo ne?
Do politiky se nehrnu, politika byla, je a bude vzdy vec spinava - to je historicky dokazane, je jen otazkou jak velka ta spina bude. Takze z tohoto je jasne, ze tam nemam co delat.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Amnestie
19:49:02
03.01.2013
03.01.2013

su.tech – nezodpovědný hajzlík
19:42:06
03.01.2013
03.01.2013

Karel.
-> su.tech: tohle je řeč člověka, kterej ví prd nebo fakt nevím. Když už někoho volím, tak co ti ostatní? Křesla ve sněmovně?to já neovlivním přece, takže jaká moje volba? Já tomu můžu jít pouze naproti! Ty víš kdo tady odsud volil? Bych řekl že ne, takže trošku nemístná poznámka
19:41:05
03.01.2013
03.01.2013

MOLSO
škodec 03.01.13 19:20:03 napsal:
→ Syny: jedine riesenie aj na CZ ci SK strane je povolit
sukromne vaznice ked na to stat nema. Je to chore, proste je to problem kde sa
tie peniaze musia liat inak to tu bude ako kocurkovo a vravet, ze nemaju je ich
problem a treba ho riesit, lenze uz to je unavne pocuvat stale tie iste reci a
vidiet tie tvare politikov v kazdom volebnom obdobi. Nevyriesieli este poriadne
nic len sa stale stazuju. a skonci to tu ako v death race
sukromne vaznice ked na to stat nema. Je to chore, proste je to problem kde sa
tie peniaze musia liat inak to tu bude ako kocurkovo a vravet, ze nemaju je ich
problem a treba ho riesit, lenze uz to je unavne pocuvat stale tie iste reci a
vidiet tie tvare politikov v kazdom volebnom obdobi. Nevyriesieli este poriadne
nic len sa stale stazuju. a skonci to tu ako v death race

19:39:59
03.01.2013
03.01.2013

palinator
-> m8rinek 03.01.13 19:21:26:
Toho bych se bál... pak by z toho mohly bejt případy, že mě na jeho pozemku zastřelí soused jenom proto, že mě nemá rád a byl by z obliga.
Já bych řešil recidivu... ukrads jednou - basa, ukrads dvakrát - basa, ukrads potřetí - prásk! Další, prosím...
A když už bych nutně potřeboval místo v base? Vzal bych prvních 1000 vězňů od nejzávažnějších trestných činů (vrazi, úchyláci, apod.), postavil je ke zdi a bum. A justiční omyl? Život je hold nespravedlivej.
Toho bych se bál... pak by z toho mohly bejt případy, že mě na jeho pozemku zastřelí soused jenom proto, že mě nemá rád a byl by z obliga.
Já bych řešil recidivu... ukrads jednou - basa, ukrads dvakrát - basa, ukrads potřetí - prásk! Další, prosím...
A když už bych nutně potřeboval místo v base? Vzal bych prvních 1000 vězňů od nejzávažnějších trestných činů (vrazi, úchyláci, apod.), postavil je ke zdi a bum. A justiční omyl? Život je hold nespravedlivej.

19:39:50
03.01.2013
03.01.2013

Alenka
škodec 03.01.13 19:20:03 napsal:
sukromne vaznice ked na to stat nema.
Jo, soukrome veznice, to tady jeste chybi. Nestaci nam pohled na miru silnicni buzerace, abychom si uvedomili, kam to vede, kdyz trestani generuje profit?
A vubec, nechapu co se kazdy rozciluje.
Byla amnestie udelena v souladu se zakonem? Byla.
Kazdy prece vi, ze co je v souladu se zakonem, to je a priori spravne, tak prestante drzkovat a hybaj do prace, at je z ceho platit dane.
sukromne vaznice ked na to stat nema.
Jo, soukrome veznice, to tady jeste chybi. Nestaci nam pohled na miru silnicni buzerace, abychom si uvedomili, kam to vede, kdyz trestani generuje profit?
A vubec, nechapu co se kazdy rozciluje.
Byla amnestie udelena v souladu se zakonem? Byla.
Kazdy prece vi, ze co je v souladu se zakonem, to je a priori spravne, tak prestante drzkovat a hybaj do prace, at je z ceho platit dane.
19:33:35
03.01.2013
03.01.2013

Syny
-> su.tech: Miluju tydle kecy - co sis zvolil to mas. Zaprve nikdo nevi koho jsem volil, takze se vubec nemusim ztotoznovat s tim co tam je a za druhe o danem cloveku vis leda tak ho*no, takze tezko muzes pri volbach premyslet, jestli nahodou neudela to a to, kdyz se stane todle a todle...
19:30:13
03.01.2013
03.01.2013

Stejně všichni víme, že to bylo schválně. Se tím zakrylo spousty kamarádíčků. Nicméně upřímně si přiznejme, že je to hlavně naše chyba - voličů. Koho jste si volili a jak se chováte takovou vládu máte. Neorzumím tomu, proč všichni brečí a k volbám jde prd procent voličů kteří pak brečí dál...
19:30:07
03.01.2013
03.01.2013

m8rinek
-> Čokin: hele a ty si myslíš, že černota zbraň nemá? Cikorky maj nože, protože to co nakradou projebaj, ale i to stačí k tomu, aby ti pustil žilou. Bílý ať je to čech, rusák nebo svoloč odjinud kvér klidně může mít, černejch jich je po republice dostatek...
Mluví ze mě naše Vánoční vykradení, věřim že kdybych tam někoho chytil, tak minimálně nůž mít bude, ale než aby něco zkusil bude utíkat, ale když si představim variantu, že se to stalo o den dřív, kdy se vracela v noci domu segra se šamstrem a najednou by tomuhle hnusu stáli v cestě...ani nechci vědět co by se stalo. Takže ano, stát se to může všem, braňte se, ty zlý ty zbraně dávno mají...
Mluví ze mě naše Vánoční vykradení, věřim že kdybych tam někoho chytil, tak minimálně nůž mít bude, ale než aby něco zkusil bude utíkat, ale když si představim variantu, že se to stalo o den dřív, kdy se vracela v noci domu segra se šamstrem a najednou by tomuhle hnusu stáli v cestě...ani nechci vědět co by se stalo. Takže ano, stát se to může všem, braňte se, ty zlý ty zbraně dávno mají...
19:25:42
03.01.2013
03.01.2013

m8rinek
-> su.tech: Přesně jediný co musej je vstávat a chodit spát na rozkaz... jinak leháro, hovno práce, když je zima tak si poručej.... Nasrat, vězení má bejt něco za trest, ne že si válíš šunky. Ne ne, každej kdo páchá trestnou činnost se má bát následků a ne že nohy v teple...
19:24:59
03.01.2013
03.01.2013

škodec
-> m8rinek: uplny suhlas. Preskocil si branu prask a je to.
19:24:20
03.01.2013
03.01.2013

Syny
-> m8rinek: Presne tak! To je taky moznost. Vsichni si furt hrajou na hrozny humanisty a lidumily, ale pred kym kua? Pred svetem? Aby nahodou nekdo z Nemecka ci Bruselu nebo dokonce USA nerekl, jak jsme tu na tu havet zly? Tak at si je tam vemou vsecky treba. Keca se to snadno, kdyz se jich to netyka...
19:23:43
03.01.2013
03.01.2013

Čokin
-> m8rinek: -> Karel.: Nebo by si pořídil taky kvér a vypadalo by to jak v americe.......ohňostroje nejen na silvestra.
Sekat ruky..... autoradio dva prsty..............celé auto pravá ruka !!!!
Sekat ruky..... autoradio dva prsty..............celé auto pravá ruka !!!!
19:22:51
03.01.2013
03.01.2013

SexyStroj
Každý normální člověk řekne, že zločinci, patří do vězení ... pan prezident , žel sice legálně využil své pravomoci, ale blbě jí použil! Pokud se něco stane , je odpovědný on, protože amnestie je pouze a jedině výsada prezidenta.
V tom to případě však jde o něco co je národu "skryto" ... vyžší cíle sledované pane presidentem, jsou maskovýny propuštěním lůzy! ... Proč ne? ... na první pohled dobré gesto milosrdenství, překryje to, že budou omilostněni hajzlové co jsou namočený do korupce ( všechna snaha policie tedy pase) ... A pokud některý z těch gaunerů něco provede, nebo někoho zmrzačí či zabije - smolík, ale ta oběť za to panu prezidentovi stojí!!!
Na těch v podhradí nesejde a jsou postradatelní - je to plebs, který je nutný ovládat.
Řeknu to takhle ... pokud by některej z těch hajzlů ublížil mojí rodině - ublížím prezidentovi!!! - Hej čtete to tam v BIS???! Bez tak máte tuhle stránku v merku, protože tu jsou svobodný lidi...tahle amnestie je pošlapání práva a pravdy. Je to špinavá game!
(kdybych se tu dlouho neukazoval, přijeli si pro mě Ovarový Hlavy)
V tom to případě však jde o něco co je národu "skryto" ... vyžší cíle sledované pane presidentem, jsou maskovýny propuštěním lůzy! ... Proč ne? ... na první pohled dobré gesto milosrdenství, překryje to, že budou omilostněni hajzlové co jsou namočený do korupce ( všechna snaha policie tedy pase) ... A pokud některý z těch gaunerů něco provede, nebo někoho zmrzačí či zabije - smolík, ale ta oběť za to panu prezidentovi stojí!!!
Na těch v podhradí nesejde a jsou postradatelní - je to plebs, který je nutný ovládat.
Řeknu to takhle ... pokud by některej z těch hajzlů ublížil mojí rodině - ublížím prezidentovi!!! - Hej čtete to tam v BIS???! Bez tak máte tuhle stránku v merku, protože tu jsou svobodný lidi...tahle amnestie je pošlapání práva a pravdy. Je to špinavá game!
(kdybych se tu dlouho neukazoval, přijeli si pro mě Ovarový Hlavy)
19:21:59
03.01.2013
03.01.2013

-> m8rinek: Souhlas. Mimoto si myslim, ze vezeni by nemela byt pro nektere rekreace. Beru, ze se muze stat ze nekdo nekoho zrani nechtic, nebo treba nekdy ty nehody jsou fakt nevyzpytatelne, ale pro nasilniky, vrahy, podvodniky a podobnou pakaz bych si predstavoval neco, ceho se budou opravdu bat. Maji tam byt za trest, tak at to stoji za to. Vozit z lomu sutry a at to od rana do vecera lamou treba na strusku. Co jsem slysel historky od bacharu mam nekdy pocit, ze vezen ma vice prav a dovola se ho spis nez normalni obcan.
19:21:53
03.01.2013
03.01.2013

Čokin
Už to začíná, dopoledne dva vykradli bar a zkoušeli ukrást auto, ted večer už stihly v Praze někoho napadnout na ulici...............kam to bude pokračovat !!! Vždyt do půl roku bude půlka zase zpět za mřížema..........ale Ti co si stihli ulít svoje miliony se budou jen smát s drinkem v ruce někde na Bahamách.
Ještě ať omilostní Ratha a bude to komplet......
Ještě ať omilostní Ratha a bude to komplet......
19:21:26
03.01.2013
03.01.2013

m8rinek
-> Syny: špatně, změna by měla přijít uplně někde jinde, mělo by Ti být umožněno bránit si svůj majetek a zdraví všemi prostředky, pak by se kde kdo krást a přepadat bál, kdo by tak činil by na to dříve či později doplatil. Ve vězeních by ubylo, soudům by ubylo...samá pozitiva...
19:20:03
03.01.2013
03.01.2013

škodec
-> Syny: jedine riesenie aj na CZ ci SK strane je povolit sukromne vaznice ked na to stat nema. Je to chore, proste je to problem kde sa tie peniaze musia liat inak to tu bude ako kocurkovo a vravet, ze nemaju je ich problem a treba ho riesit, lenze uz to je unavne pocuvat stale tie iste reci a vidiet tie tvare politikov v kazdom volebnom obdobi. Nevyriesieli este poriadne nic len sa stale stazuju.
19:17:24
03.01.2013
03.01.2013

Syny
Tak v tomhle tematu si taky drobet ulevim... Ac jsem s Klasuem v plno vecech souhlasil, tak to co udelal ted, to je mazec... Resit problem zaplnenejch veznic (oficialni zprava) tim, ze je pustim, to je silny kafe. Frajer by mel vsechny vydaje na chytani a souzeni vsech pustenejch uhradit ze svyho - stejne jako vydaje co s tim ted budou, pac uz se jich par vratilo jak jsem cet... Fakt uz mi sere, ze si tu kazdej dela co chce a zodpovednost za jeho ciny je 0. Nechapu, proc kdyz je malo mist ve vezeni, nepostavi nekde jinde dalsi. Zaprve by tim vyresili misto ve veznicich a za druhe by vzniklo nekolik desitek pracovnich mist pro normalni lidi. A ten kdo rekne, ze to stoji penize, ktery nejsou, tak by si mel uvedomit, ze souzeni a chytani vsech tech co je ted pustili stalo asi slusnej ranec, stejen jak obude stat dalsi ranec az se jich tam ted 3/4 bude zase postupne vracet. A ti co rikaj, ze se tam stejne zase vrati, ze to je fuk, tak ti by si zase meli uvedomit, ze se tam treba vrati, ale az po tom co nekoho prepadnou, zbijou, neco nekde vykradou, vyberou par bytu nebo ukradnou par aut... Tak hlavne aby to nebylo zrovna to vase...
19:16:16
03.01.2013
03.01.2013

Karel.
chammurapiho zákoník!!a on si to ten dotyčnej rozmyslí jestli to udělá nebo ne!!
-> Shadow_: no ono o práci a hoknu jde taky, taky se mám dobře, ale jak dlouho?víš kdy tě vyhodí a budeš v řiti? Já tohle většinou neřeším, ale dneska už to fakt bouchlo
jojo vím, můžu se stavit
-> Shadow_: no ono o práci a hoknu jde taky, taky se mám dobře, ale jak dlouho?víš kdy tě vyhodí a budeš v řiti? Já tohle většinou neřeším, ale dneska už to fakt bouchlo

19:13:33
03.01.2013
03.01.2013

Shadow_
-> Karel.: Nerozčiluj se prdne ti cévka a budeš papat brčkem a slintat do bryndáku. Nic s tím neuděláš.
Já se s tím nezabývám hlavně že mám hoknu a dobrý prachy za to. Jo až pojedeš příště za Petrem81 tak se stav ke mě bydlím naproti.

19:13:04
03.01.2013
03.01.2013

m8rinek
Vrátil bych se k trestům na těle... bral prsty, uši, šulíny dle povahy zločinu. On by si to pak kde kdo rozmyslel krást mi v baráku, kdyby mu hrozilo že bude o pst kratší a alespoň by společnost věděla s kým má tu čest. Stejně tyhle dobytci nikdy pracovat nebudou...
19:12:09
03.01.2013
03.01.2013

Vojtisek
-> Karel.: tohle si lidi v 89 asi nechtěli vycinkat klíčena, no. Já osobně čekám, že někomu rupne v bedně a na nějakýho poslance vystřelí.
19:10:41
03.01.2013
03.01.2013

Karel.
-> Vojtisek: přesně tak, tohle mě neskutečně nasralo, borec si nahrabe love, odsoudí se na půl roku a je venku a peníze taky. Poslanci si zvýší svoje platy a pak daně, tak kde to sakra jsme!!!! Už mě to fakt pije krev co se tady děje. Dokud nebude defenestrace, tak se nic nezmění, každej si dosadí svýho koně a bude žřát u koryta!
19:08:11
03.01.2013
03.01.2013

Nesouhlasím s tím, nelíbí se mi to, bohužel s tím nemůžu nic dělat. Pokud by šlo se k tomu reálně vyjádřit například v referendu - rozhodně bych dal NE !
19:07:12
03.01.2013
03.01.2013

Vojtisek
-> Karel.: a co teprv lidé, co působili v Union bance, kampeličkách a H-systému. Miliardy vytunelovaný...Klaus si podle mě srovnal účty s těma hajzlama z 90.let...
19:06:03
03.01.2013
03.01.2013

Matthes, záškodník z TechWebu
Hrozna curakovina
Pomohlo to v realu tak par lidem... Jinak samej gauner.

19:04:31
03.01.2013
03.01.2013

Karel.
Udělám tu trošku ohně na střeše, ale co si o tom myslíte vy? 90% to jsou stejně cigáni, kteří se nikdy nenapravý. Jak je možný, že borec dostane 3,5roku a po 5měsících je venku? Sakra asi nekradl piškoty, když dostal tolik let. Je mi z toho vážně na blití, jak z té situace tak z republiky samotné. Nejvíc vtipný je, že zepár propuštěných už kradlo. Co když se dostane ven borec, kterej sledoval manželku? Dostane se ven, vyřídí si účty s bejvalou (zabije) a zase může do vězení? To snad není možný tohle!! A chudáci poslanci od toho dávají ruce pryč, dost pochybuju, že o tom nevěděli stejně, jen se teď schovávají pod sukni