Řešení pokut a jiné firmy

prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 20.03.2013 do 07.09.2015, založil/a OndraKrupi
řadit dle data
00:03:37
07.09.2015
King
-> růža: Zatím to pravděpodobně funguje, ale v souvislosti s tím, že teď vstoupí v platnost novela, která mj. protahuje lhůtu promlčení přestupku na 2 roky, dá se očekávat, že klasický obstrukce ve správním řízení nebudou tak efektivní. Takže bude potřeba při obraně vytáhnout těžší kalibry a to bude pravděpodobně dražší. Uvažoval jsem o tom kdysi, ale navzdory každodennímu pyrátění v objemu desítek tkm ročně se mi za posledních 6 let podařilo zredukovat platby výpalnýho na slabých 200Kč p.a. Bodový konto momentálně beze ztráty květinky, takže si neumím představit, jak bych musel jezdit, aby se mi to "pojištění" vyplatilo. Nepopírám, že je to tak i díky jakýmusi pracně posbíranýmu know-how :-)
18:46:44
06.09.2015
růža
OBNOVUJI staré téma, protože jsem byl o něm (resenipokut.cz) informován kamarádem, který službu má a je naprosto spokojen. Předně, ne že bych byl hovado, který porušuje všemožné zákony, ale občas se stane, že něco poruším.

A tak směřuji svůj dotaz: máte někdo zkušenosti, jestli to stále funguje, nebo nevyskytly se nějaké problémy??
12:15:14
13.06.2013
aneta.outulna
Dobrý den, bonusový kód na slevu 200 Kč i s 13. měsícem zdarma = 23576.
upraveno 1x, naposled 05.08.2013 10:36:21
18:06:18
03.05.2013
Kubaaaa
Bonusový kód pro třináctý měsíc zdarma : 19983 1
07:25:28
23.03.2013
Alenka
-> Luky: to bych asi mohl, ale neudelam to.

Chodi sem prilis mnoho fizlu a jinych statnich parazitu, tak bych nerad daval munici nepriteli, navic by byla docela skoda, kdyz by se tyhle metody rozsirily mezi "bezne lidi" a potkal je osud "osoby blizke".
13:40:37
22.03.2013
Majki
14:42:04
21.03.2013
OndraKrupi
-> David29: tak aspoň ti garantujou, že ti daj prachy za každej bod co neuhádaj3 jako s ohledem co znam právníka a jeho klienta kterej nedostal ani bod, protože to vždy utahá do umlčení bych tomu i věřil.
14:21:21
21.03.2013
Luky
-> Alenka: mě zajímá ta příprava na technické aspekty - poradíš? :)
14:02:51
21.03.2013
David29
Já to ani nečet, ale fakt si myslíte, že díky firmě nedostanete body?
10:37:12
21.03.2013
OndraKrupi
-> Alenka: tak mě jde spíš o buzeraci na cestách, protože vlastním felicii, takže rychlost a buzerace typu povinná výbava, nedání blinkru a takovýhle věci, protože jsem se s tím setkával hlavně v Brně docela často.

jak říkám nesouhlasím s tím že někdo proletí vesnici 100km/h nebo jede po dálnici bez známky a pak se směje!, ale na tyto schválné buzerace a nadřazenost některých příslušníků by za to stáli...
10:28:21
21.03.2013
Alenka
-> OndraKrupi: pokud jde o mereni rychlosti a prijde ti to jako ucelne vynalozene penize, tak proc ne. Zrovna v tom pripade, co jsi uvedl, by se ti to mohlo docela dobre hodit.

Pokud jde o technicke zalezitosti jako ze nahodime blok z Fabky, Webery, ram, zaplatime nekomu 2000 a bude od fizlu klid, byl bych velmi opatrny. Pokud narazis na nekoho, komu pujde jen o carku, za par stovek to vyridis i sam.

Kdyz te ale bude chtit nekdo sejmout a bude vedet jak na to, prezije jen ten, kdo nepodcenil pripravu, neb nasledna pomoc uz byva bohuzel marna :)
upraveno 1x, naposled 21.03.2013 10:28:53
10:13:56
21.03.2013
OndraKrupi
-> Domajz: stáli někde schovaní. byla to bílá octavia s klasickým zeleným pruhem a nápisem policie,

už jsem to zaplatil, a je to dávno, dal jsem jen příklad jak jsou vyčůraní, ale přesně kvůli takovýmhle věcem bych si tu službu i zaplatil. stojí tam, kde se dá rejžovat místo nějaké prevence....
10:04:35
21.03.2013
Domajz
-> OndraKrupi: No ja nevim, ale urcite to bude tak jak psal -> Alenka: jednak nejspis pujde o ty pokuty jako rychlost atd.

No a pokud jde o tebou uvedeny pripad, tak dle meho nazoru, jestli za tebou jeli a zmerili te a nasledne i na miste zkasirovali, tak tam uz ti asi nepomuze ani svecena voda...
09:53:19
21.03.2013
OndraKrupi
Dam jednoduchý příklad co se mi stal předloni v červnu. Ráno, všední den: jedu Brno-Litomyšl, chvátám do práce. na rovném úseku kde je 70 přidam, na konci úseku je 50 za ní je kopeček, inu nikde ani noha, všude klid, tak jsem jen pustil plyna nechal to dojet. Na kopečku už jsem měl 50km/h, ale co se nestalo za chvíli mě dohnala octavia s majákem a stálo to 2000,- a 2 body.

já se jen ptam na zkušenosti ostatních. od toho snad förum je.
06:30:55
21.03.2013
Alenka
Ja teda nevim, co si od toho slibujete, ale rekl bych, ze tohle "pojisteni" vam zrovna v pripade uprav na aute prilis nepomuze.

Je to zamerene na klasicke buzeracni prestupky, kde je na vyber blokovka/oznameni a pokud dojde na spravni rizeni, budou vas tam zastupovat.

V pripade tech. nezpusobilosti ma policajtskej zmrd krome blokovky/oznameni na vyber jeste zakaz dalsi jizdy a unos ridice na STK, coz uz je jina liga a vyzaduje to trosku jinou pripravu nez nejakeho pseudopravnika na telefonu, jehoz jedinou "kvalifikaci" je zdrzovacka spravnich organu.
01:00:59
21.03.2013
m8rinek
Pohovořim o tom s někym práva znalym. Za rok, za pokuty utratim naprostý minimum (míň než je ,,předplatný,,), na druhou stranu náhoda je blbec...

Nevidim důvod se začít chovat jako idiot po ,,pojištění,,. Ale jak zde padlo můžou si smlsnout na technickym stavu, případně vyrobit přestupek není zas tak složitý...
00:57:21
21.03.2013
darklord
-> OndraKrupi: pokial ten motor ako predpokladas nebude rieseny aj byrokraticky tak mas pravdu. Ale o tomto sa vobec predcasne bavit nehodlam, je to jeden z dovodov preco veci trvaju tolko co trvaju. Auto s ktorym jazidm kazdy den je technicky 100% kompatibilne s byrokraciou a nevidim dovod tento stav nedosiahnut aj s autom pre hobby.
00:27:40
21.03.2013
OndraKrupi
-> darklord: ano dá se to chápat více významy.

Jsou lidé, kteří si řeknou: platím 2000,- firmě, odteď pro mě předpisy neplatí.

A jsou také lidé (jako já) kteří mají na autě úpravy, které se některým policistům nelíbí už jen z principu a proč platit v téhle situaci?

Až v tomhle státě bude vše fungovat tak jak má, tak nebudu mít problém s placením pokut.

Nečekám že tě přesvědčím, ale netvrď mi tu něco, co jsi pochopil jinak než já myslel. Moje otázka byla jen teoretická.

Edit: rád bych tě viděl kdyby tě nějaká švestka buzerovala za motor v rapidu, který jak oba víme nebude v sérii, už vídím jak obhajuješ někde na STK že to je série..
upraveno 1x, naposled 21.03.2013 00:28:51
00:25:12
21.03.2013
Jindas
-> darklord: Dobrá, já jelikož každý tady ví,že tam mám trošku lepší motor,který je na pohled už vidět,tak třeba já bych řešil to,že bych se raději schoval za tu pojišťovnu,než bych si nechal odebrat techničák a nebo vůbec jít na STK nedobrovolně....

Za mě to je dobrý řešení,už si pomalu pročítám smlouvy... protože když to klapne,tak by mohl klapnout i rám. 4
00:21:22
21.03.2013
darklord
-> OndraKrupi: mne toto pride celkom nemoralne tato firma, a ta tvoja otazka mi prisla celkom jasna. Ak to tato firma "pokryje" tak neco platit za znamku...

-> Jindas: udelal, a ked ma pri tom chytili tak som niesol nasledky. A neschovaval som sa za nejaku radobypoistovnu.
00:18:06
21.03.2013
OndraKrupi
-> darklord: nevím co se zas stavíš arogantně, poslední dobou v hodně diskuzích. Jen jsem se zeptal, protože pokud sis projel příspěvky na jejich stránkách, tak to tam bylo nedořešené a mě to jen zajímalo. Netvrdím, že jízda bez známky je správná!!!
00:15:28
21.03.2013
Jindas
-> darklord: Počkej,jako ty chceš říct,že si pánnikdynicneudělal proti silničním pravidlům? Jízda bez známky... ježiš aby se náhodou někdo tady neposral...
00:10:33
21.03.2013
darklord
normalne? a tvoj prispevok ohladom jazdy bez dialnicnej znamky ti pride normalny? mne teda nie...
23:52:54
20.03.2013
Matthes, záškodník z TechWebu
Taky by me to zajimalo, je to docela lakave :-)
23:49:52
20.03.2013
OndraKrupi
už jste o nich slyšeli? www.resenipokut.cz a www.facebook.com/resenipo kut.cz

recenze? nechci tu obhajovat silniční pirátství, ale jsou věci mezi nebem PČR a námi, které by se měli řešit normálně, ale né vždy příslušník je "normální" a rozumný.
Extreme Tyres