-> SexyStroj: díky :)
Taková je cca hlavní cílová skupina. Z několika důvodů. Předpokládám, že takoví pánové se k Božence budou chovat už z principu pěkně - pod rouškou vzpomínek. Stejně tak věřím, že to těmto lidem přinese velkou radost a zároveň, tahle generace ( ve stále velkém procentu ) ještě neumí být nepoctivá :)
Ono "mladých divokých a bohatých" je nemálo, ale klučík s velkým kapesným by ji rychleji zničil + by se v tom vlasní chybou moh i zabít :/ = na mladé divočáky cílit nechci.
Tak či tak, to, co tady padlo (nadměrné opetřebení, pestvo na polu atp.. ), bude definováno a vymezeno jednak ve VOP a pak zásadní části zmíněné v "čestném prohlášení" při podpisu nájemní smlouvy (kde bude zároveň i definovaná sankce/postih). Víc pro to v podstatě udělat nejde. Pokusím se samozřejmě nájemce zcitlivit na "společenský závazek" a zněj plynoucí povinnosti .. a snad se to podaří :)
Auto je pod plachtou záměrně - služba odstartuje k 12.6. - musím to pořádně zdůraznit, moc patrné to není - díky za podnět :)
-> ochoda: díky :) (zrovna u tohohle záběru sem si říkal, jakje asi bude mět úspěch

)
-> Amper: můžeš zatipovat, třeba se trefíš a na celých 24 hodin bude tvoje za kačku :)
Ono třeba velké téma je pro mě i "technická rozdílnost" soudobých vozů - bude to jeden ze zásadních "prodejních argumentů", ale zároveň z toho mám i velkou obavu. Poligon pro "testovací jízdu" k dispozici sice nenám, ale věřím ve své "vysvětlovací schopnosti" :)
+ kdo najde máju?