No, možná je trochu zachovalejší než ty Octavie (stejný typ, výbava i barva), co jsem byl obhlížet na začátku zimy (chtěl jsem koupit na díly) a 15000 mi přišlo moc (moc práce s rozebíráním atd)
Všechny komixy se dají stáhnout .. v pěkné čitelné kvalitě .. sám jsem se stahování několik měsíců věnoval.
Já už si dal i inzerát. Sháním Muriel a oranžová smrt .. je to beznadějné. Vyměnil bych to za Muriel a Andělé a třeba bych k tomu přidal i svůj digitální archiv Saudka .. ale nabídky prostě nejsou .. prostě mám smůlu ..
21:29:06 10.02.2014
ZdeněkH - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák1983: No rozum nemám to je fakt, ale Marvel a D.C. mám rád jako takové záchodové čtení a hele mrkni na TBBT (píšu to správně?) jak tam blbnou i pro marveláky. Naopak Saudek a další moc nemusím. Jo u nás to má jméno, ale mně se to moc nelíbí
21:09:34 10.02.2014
Jirik_Tuňák1983
-> ZdeněkH: Na to, ze jsi jen o rok mladsi bys mel uz mit rozum a vedet, ze Saudkovo, Cermakovo, Sorel, Kobik aj. jsou poklad, kdezto Marvel spotrebni prostredek na zatop.
21:05:56 10.02.2014
Ty kráso když jsem to tak procházel tak tu původně svázanou knihu bych možná měl rozebrat a po jednotlivých stránkách uložit do plastových fólií, ale nevím jestli bych těm stránkám víc neublížil zase. Tisk a obrázky. Sice to nejsou přímo komiksy, ale nějaké vykopávky tam jsou a jednou se děti budou smát té propagandě co i tam je
20:57:19 10.02.2014
Časopisy Junák, ale nevidím na tom rok. Jen číslo 4, ROČ 30, KČS 2,50. A jsou tam taky jakési komiksy: tajemství bažin, stroj času, Roy a jeho bobři (hoši mají bobry?)
Hele na jedné stránce je cosi o Jamboree 1947 a něco o Emilu Zátopkovi jsem tam zahlídl. Taky pěkné muzeum fakt
20:52:17 10.02.2014
-> Jirik_Tuňák1983: To já teda radši ty tvoje Spajdrmeny, Betmeny a Wolvrýny než to muzeum co jsi vypsal. Z toho co tam je vypsáno mi něco málo říká jen Modrá rokle, ale to mi připomělo mám někde v šuplíku jakousi svázanou knihu čehosi podobného. Pravda děsuplné vydání to je (rozuměj salátové), ale co už nadělám tak se to ke mně dostalo.
20:47:27 10.02.2014
Jirik_Tuňák1983
To jsem rad, ze je zde vice zajemcu o tuto vec. Kdepak naky Spajdrmeni, Betmeni a Wolvrýni.
13:46:34 10.02.2014
Jozka
-> Luky: Nezaznamenal jsem bohužel, z devadesátých let mám dva kousky a formulovej speciál vystřihovánek - vystříhanej.
Koukám že je tam i Biggles, toho bych si docela přečetl, to se mně zamlada dost líbilo. A těch knížek co jsem s ním přečetl. Možná 15 kousků...
10:47:44 10.02.2014
gim
-> Jirik_Tuňák1983: poměrně nedávno (cca 10let) jich většina vyšla v knižním vydání, ale nejsem si jistej jestli se dají ještě sehnat. Je to Zlatá kniha komixu ISBN: 978-80-7388-589-2
-> Jirik_Tuňák1983: Pokud si je chceš nechat, tak nějaký antikvariáty, jestli v okolí něco takovýho máte. Pokud ti stačí si je přečíst, tak knihovna, tam mají stará ABC apod.
18:33:44 07.02.2014
Jirik_Tuňák1983
Bíden, nevíte kam na staré komiksy? Docela bych si je znova prošel, nevím kam po těch stěhováních přišly. Jde mi hlavně o komiksy co vycházely ve starých ABC speciálech, Kometě apod. Nechci žádná stahovaná android hovna, ale poctivý papírový sešit.