-> Kadelus: Hele být tebou tak bych asi začal nějakou procházkou, pak bych postupně zrychloval chůzi na nějaké trati ale plus mínus bych držel, že pohybová aktivita trvá hodinu. Následně když tohle budu zvládat napohodu bych začal s lehkým poklusáváním když to půjde, když ne tak chůze a relax a postupně přidávat tu aktivitu, ale nedržel bych se striktně nějaké vzdálenosti, řešil bych na začátku spíš to, že aktivita trvá hodinu a aby si tělo a psychika zvkyla, že když už začneš tak to prostě bude trvat hodinu. Běhat se dá vpodstatě v jakémkoli počasí - mě třeba hodně vyhovuje když mrholí, prší což někdo nesnese. Samozřejmě pokud mrzne tak nechodím tak často jako v létě ale když jdu netrhám rekordy a je to o tom se pohodlně obléct a vrstvit. Osobně už chodím spíš lehčeji, protože vím že se zahřeju a hlavně spotím a nedělá mi to problém, protože nezastavuju. Na začátku se zahřeju a ono to vydrží až do konce a pak jsem zase v teple. Kdybych věděl, že tu hodinu nezvládnu vkuse nebo s nějakou občasnou pauzou dejme tomu minutu dvě tak se obleču více teple. Průser by byl, když se spotíš a pak 10 minut někde nabíráš dech a vlastně totálně chladneš zvenku i zevnitř.

Boty to je velké téma - osobně běhám v tom v čem se cítím dobře. Je dokázané a je to i moje zkušenost, že boty za X tisíc ti nemusí vyhovovat. Ale obecně bota by ti měla sedět, neměla by tě tlačit ani ti na noze lítat.