Behem 3 let mi v Praze ukradli 2 kola. Prvni GT Avalanche 2.0 u prace, kde na nej cumeli primo sekuritaci a frajer se jen natah pres roh, cvaknul a pelasil pryc. Tak jsem si poridil jen ram zase GTcka ale poskladal si ho podle sveho, naprosta spokojenost. A to nam vybrali sklep, vim ze moje blbost, ale preci jen nemame klasickou koj s drevenejma vratkama, ale solo mistnost s masivnima kovovejma dverma a bezpecnostni vlozku. Vybrali nejdriv souseda, se kterym mame tu mistnost napul se samostatnyma vchodama, kterej ma vchod bokem, kde neni videt ze tam nekdo vlez. My mame primo proti vstupu tak nas vetsinou nechavaj napokoji. Ale tedka mrkli pres pricku a sli najisto. Nastesti pojistovna zaplatila a vcelku pekne, tak jsem poridil dalsi kolo, ktery doufam ze vydrzi dyl.
Sehnal jsem pres net uhlikovyho krasavce od zavodnika, kterej ho prerazil a dal zas dohromady nejakej cas pojezdil a zbavoval se ho za prijemnou cenu. Zaklad je toto
4ever.cz/katalog/.../viru
s-xc3 ale osazeny vidli od Foxu, razeni Sram x9 a vyssi, avidy elixir 9 proste super :-) a naprosto perfektni pojezdeni.
Brasule kterymu vzali kolo taky, si poridil 29 authora, ale me to teda moc nenadchlo :-/ do kopce liny, brzdi to celkem mizerne kvuli prumeru v terenu to je neobratny, zlata 26.