O jaké díly na jaký model ti přesně jde?
Na 742 se ještě něco sehnat dá. 1000MB-110R to je velká bída. Z nové plechařiny už umím jen nějaké prahy a čílka blatníků, mám ještě originální T- profil mezi blatníky ale to je tak vše. Jinak už překupníci a burzy.
Řeknu to tak, je spousta lidí co má plat třeba 40 a více za měsíc a je jim jedno, že za hnilé Garde dají 60 a více Kč. A podle toho kupují i díly za nesmysly, protože si chtějí udělat hezký auto. A protože si myslí, že stará Škodovka je investice. Ale v zahraničí se tomu leda tak smějou.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vývoj cen škodovek a dílů...
22:53:21
07.02.2017
07.02.2017

Durnbach
19:24:33
07.02.2017
07.02.2017

omaret
Protože poslední dobou se všechny ceny hodně vyšplhaly nahoru, například 110R, tak i ceny dílů rostou raketovou rychlostí.
Kolik je kdo ochotný zaplatit a má to vůbec nějaký strop, nebo se z toho stal dobrý byznys...? Přední blatníky, podběhy, podlaha, čtyřoká maska, přístrojovka erko, atd... je málo sehnatelné a když, tak.... až je mi z toho smutno
Kolik je kdo ochotný zaplatit a má to vůbec nějaký strop, nebo se z toho stal dobrý byznys...? Přední blatníky, podběhy, podlaha, čtyřoká maska, přístrojovka erko, atd... je málo sehnatelné a když, tak.... až je mi z toho smutno