-> Jirik_Tuňák1983 24.06.23 22:34:13: O nějakých prozákaznických krocích bych tady mohl psát dlouhé litánie - a to šlo v obou případech o pračky v záruce. Všici se prsí přístupem a servisem, na fotkách vždy čistej namakanej týpek co usměvavej paní vysvětluje kde je problém, jak znějakýcho péčka. Realita, že přijel dědek, kterej mi v předsíni odřel zeď kufrem s vercajkem, kdy ten jeho vercajk vypadal jak když ho má ještě po dědovi, kterej ho nafasoval za druhý světový. Celej špinavej jako prase, že na co sáhnul, to bylo černý. Horní dekl pračky neuměl ani jednou z těch X rozborek dát správně zpátky a vždy ho nasadil špatně, že byl vyboulenej, jelikož ty zámečky do sebe nezapadly - myslíš, že ho to sralo? Vůbec... No a pak, když si tu pračku jednou odvážel, tak jí přivez orvanou, prohnutou, se zlomenou vypouštěcí hadicí a plnou hlíny a písku. Ale podle AEG jsem si to všechno udělal a odřel sám, protože jsem prý odmítl odbornou (to jsem se zasmál) montáž a udělal jsem si to při ní sám. Kde maj ale odemě podepsané odmítnutí montáže už mi nikdo nebyl schopnej říct. No a druhá pračka zase když nastavíš 60°C, tak pere na 35°C a prej to je takhle OK, protože nejde o to v kolika stupních to pere, ale o výsledek praní a ten program, to prý vypere jako by se to pralo na 60°C. Tím to hasne. Když chceš vyprat ručníky z nějakých hygienických důvodů na 60°C, tak prostě bez šance, protože pračka si to vypere ve vlažnej vodě. Prý je to dle norem EU, ale na mou otázku jakých, protože současná pračka Siemens, Bosch i AEG normálně na 60°C (alespoň chvíli) perou, už jsem odpověď opět nedostal... Prohnal jsem to všude možně, přes ČOI, d-Test i u právníka - jediné řešení = soud. Ale na to se jim můžu vysrat, už mam 3 závady a ještě 11 měsíců záruky :)