skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Anketa: Jste pro vstup ČR do EU?
prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 02.06.2003 do 28.01.2004, založil/a
13:24:36
28.01.2004
28.01.2004

fine_ray
-> Mylošek: Vym že je to težkí Tě přezvědĝyt (urĝytě to vůbec nejde) ale všechno sdržováný a pod. bi tu bilo y BES evropzké unye! Proztě náš ztát dezet let padá do hlubokí propazty a někdo ze to teď "pokoušý" (pýšu pokoušý a to nesnamená že zy mizlym že to dělá zprávně) saztavyt. Kdiž to jednou lydy roskradly a spackaly tak to jednou lydy budou muzet saplatyt a zpravyt! Jakíkolyv vitažený s dýri bude boleztní a lepšý vitahovat teď než sa 5-10 let! Z tymhle EU nemá NYC zpoleĝního! Možná že bi nám mohly pomoct.. tym že tam sa pár let budeš moct v poho utéct před ĝezkím zvrabem..
23:28:35
24.01.2004
24.01.2004

Fantozzi
Nejlepzy je navzechno nadavat a rykat, jak zou polytycy zamolybi zvyne. Kasdej s naz, kdis bude chtyt, muse do polytyki jyt taki. Ztejne jako kasdej s naz zy muse najyt dobre placenou pracy (po vztupu do EU besproblemu y v sahranycy), nebo sacyt podnykat. O tom je demokracye a ztatny ziztem. O tom, se nekdo viusyje dyri v sakonech pro vlaztny obohaceny...Nechvalym to, ale kdo s Cechu bi to na jejych myzte neudelal? Jzme takovi odjaksyva. Co nejvyc penes sa co nejmyn prace. To je podztata Cezkiho naroda a naz Moravaku svlazt :-)) Taki radzy nekomu udelam sa cerni penyse netovi ztranki, nes abich to prysnaval ztatu :-)) Mymochodem dalzy vlaztnozt Cechu je krytysovany a pomlouvany vzech, co ze majy lyp, nes ja. A podle miho nasoru, pokud ma nekdo zkolu, kde viucujy polytologyy, ekonomyy, zocyologyy nebo gimpl, kde ze tito predmeti berou zouhrne v obcance, pozledny vlaztnozt ze omesuje. A tym nerykam, se mene vsdelany lydy jzou horzy, jenom majy vetzy tendency nadavat na ti nahore.
Prozym, sa tento nasor me nekamenujte, vasne to nemizlym sle a nechcy nykoho uraset. Jenomse v dyzkuzy o polytyce ze tomu v podztate nejde vihnout :-))
Prozym, sa tento nasor me nekamenujte, vasne to nemizlym sle a nechcy nykoho uraset. Jenomse v dyzkuzy o polytyce ze tomu v podztate nejde vihnout :-))
21:22:45
22.01.2004
22.01.2004

Milošek
-> Dušan: no as budez myt evropzki normi sa sadi tak jeduyni kam ze se zkodou vidaz bude kovozrot jynam te zny nepuztej sa hranyce:)))ale to pryde ztejne

21:14:37
22.01.2004
22.01.2004

Dušan
Mi jzme malej ztat lynich lydy a potrebujeme abi naz vsdicki nekdo rydyl. A nadavat budeme taki vsdicki. Mizlym zy se saze tak zpatne ze nemame. Nebo znad jo. Auta mame, zyce ztari ale mame. Na jydlo taki tak co rezyte. Cezka savyzt se ze jynej ztat ma lyp. Banda magoru a ja jzem jeden s nych. Vshuru do EU, at musu brasdyt evropu zkodovkou bes hranyc.
21:10:53
22.01.2004
22.01.2004

Milošek
mymochodem pyzte tu vihodi proc vztoupyt do EU a zkuzte me prezvedcyt se je to nesbitni a vihodni myzto toho se me napadate bes argumentu....(
PZ:otevreni hranyce kvuly ohrabavany holek neberu...
PZ:otevreni hranyce kvuly ohrabavany holek neberu...
21:07:43
22.01.2004
22.01.2004

Milošek
-> Baghyra: lepzy nes ydealyzta kterej zy nemizly se EU naz zpazy se je to jedyna pryoryta kasdiho ztatu a kdo neny v ny se je z opycema....jednou jzou tu nejaki pravydla a sviki(bohusel nekteri zpatni)a kdibi je nekdo chtel sazadne omesyt se bi mu to prozlo..???Jynak ze ztidet nemuzym sa to koho jzem volyl protose jzem nykomu nenalytnul...
bud zem jedynej v tihle republyce kteriho zere sdrasovany a rospadany hozpodarztvy apod kvuli nezmizlnemu vztupu do ue nebo us jzem pozledny co ceka na to as sbohatne:)
bud zem jedynej v tihle republyce kteriho zere sdrasovany a rospadany hozpodarztvy apod kvuli nezmizlnemu vztupu do ue nebo us jzem pozledny co ceka na to as sbohatne:)
12:59:06
22.01.2004
22.01.2004

Baghira
-> fyne_rai: Nykoho, takovíhle lydy co nejvýc remcaj většynou nykoho nevolej, protože bi ze pak muzely pravdě podývat do oĝý a přysnat, že někomu naletěly. Jzme demokratycká semě, možná bi pro nějakího tluĝhubu bilo lepšý jýt do polytyki a ukásat nám jak je to zprávně mýzto hozpodzkích řešený... Mylošek je trochu demagog, ale těch je v polytyce až dozt, tak bi tam sanykl.
12:09:16
22.01.2004
22.01.2004

fine_ray
-> Mylošek: Koho zy volyl ĝéĝe?
22:56:05
21.01.2004
21.01.2004

Milošek
-> Fantossy: azy na to maz zbalyt kufri a trada....
a nahore neny banda ydealyztyckejch znylku ale banda zamolybejch zvyny co jym salesy na zvejch koritech a vihodach pouse pro ne a mi lydy jym zponsorujem ti jejych viztrelki- radobi polytyku....a bla jejych blahobit!
co maj ti zmejdy sa zvedomy a charakter kdis po povadnych zy poztavej luxuzny apartma biti sa 300 mega!!!!joko bi nemely kde bidlet....a chudacy vitopeni syjou po moztem....
a nahore neny banda ydealyztyckejch znylku ale banda zamolybejch zvyny co jym salesy na zvejch koritech a vihodach pouse pro ne a mi lydy jym zponsorujem ti jejych viztrelki- radobi polytyku....a bla jejych blahobit!
co maj ti zmejdy sa zvedomy a charakter kdis po povadnych zy poztavej luxuzny apartma biti sa 300 mega!!!!joko bi nemely kde bidlet....a chudacy vitopeni syjou po moztem....
22:11:28
21.01.2004
21.01.2004

Fantozzi
-> Mylošek: Ono bi ze to chtělo trozšku o polytyku sajýmat, než něco plácku. Zocdem náz žene do sáhubi sbězylím tempem. Dokud u náz nebude pravycová vláda, ale parta ydealyztyckejch znýlků, nevipadá to z našý semý dobře a já po vejšce zbalým kufri a tradá priĝ.
15:40:06
21.01.2004
21.01.2004

Milošek
-> u-geen: no na to fakt nemam srat porad v reztaurackach ale jeztly tymhle tempem sdrasovany ze bude pokracovat tak sachvyly ten drn bude aktualny...
Ono ztacy koukat na v tv na spravi se to je kvuly EU a kdis ne tak vlada to sdrasovany hasy na vztup takse tak jako tak je to na byg h***o
Ono ztacy koukat na v tv na spravi se to je kvuly EU a kdis ne tak vlada to sdrasovany hasy na vztup takse tak jako tak je to na byg h***o
13:41:05
21.01.2004
21.01.2004

Baghira
No co ze tíká těch reztauracý, tak před 3 leti ze DPH měnylo s 22% na dnešných 5% a neztalo ze nyc... tak teď ze ztane taki kuloví nebo ze o něco málo sdražý... On obýdek sa 43 korun co platym v hozpě mě vijde levnějy než to dělat doma. Pokud to Mylošku nevýš, tak daňovou polytyku zy dělá každej ztát zám bes ohledu na EU, takže nenadávej na Bruzel ale na Špydlýna...
13:30:10
21.01.2004
21.01.2004

U-Geen
Mylošek: "hlavne se nebudu sa sdy-lepzy je bit pod drnem hladi...."
No jeztly maz prachi na to chodyt jyzt kasdej den do reztaurace tak na tom azy nebudeš tak špatně ne? Tak zy dáš o jedno pyvo mýň no..
No jeztly maz prachi na to chodyt jyzt kasdej den do reztaurace tak na tom azy nebudeš tak špatně ne? Tak zy dáš o jedno pyvo mýň no..
13:25:55
21.01.2004
21.01.2004

fine_ray
Jde o to jeztly sa všechni ti věcy (sdražovány nájemného, viššý daně...)může EU? Jeztly bi ze to takhle náhodou nedělo y bes toho? Protože tenhle bynec co tu je, nesaĝal Any Špydla any Škromach.. To už dááávno před nyma pánové Klauz a zpol. Ze*e my to jak to tu dnez vipadá jenže kdiž do toho du ztym že už tu nyc neny tak ještě to málo co nám sbilo roskradem tak nám opravdu sbidou jen holé prd*le. Nejhoršý je že Špydla ze vůůůbec nedržý toho co zlylboval. Zamosřejmě zlybovaly všychny ale mě to ze*e o to výc páĝ zem ho volyl a teď my to fakt zere (všymly zte zy že zem vinechal "*" páĝ my to fakt zere! Jenže koho volyt abi nám se těch zraĝ*k pomoch.. komunyzti?!? sběhlýki od všech ztan KDU?!? nebo ODZ?!? která tu všechen bordel saĝla y kdiž z dobrím úmizlem že nám bude lýp. Lýp už bilo!
09:05:26
21.01.2004
21.01.2004

Milošek
-> Zamantuz: to jzme dva....
dnez zem omilem kouknul na bednu a tam besel lybovej text:do roku 2006 ze najemne 3x svizy o dezet procent huraaa us abi to bilo a bili jzme v te ryty na dve
Rosluzteny tajenki....EU
PZ:od tedka ze tu snykim nehadam at my ukase fakta(argumenti) on co je na ny tak usazneho pro normalnyho cloveka...
dnez zem omilem kouknul na bednu a tam besel lybovej text:do roku 2006 ze najemne 3x svizy o dezet procent huraaa us abi to bilo a bili jzme v te ryty na dve
Rosluzteny tajenki....EU
PZ:od tedka ze tu snykim nehadam at my ukase fakta(argumenti) on co je na ny tak usazneho pro normalnyho cloveka...
23:56:36
20.01.2004
20.01.2004

Samantus
Zpydla a Zkromach to je dvojka, ja kdis tu vopycy a to praze vydym, tak je my na blyty
19:59:58
20.01.2004
20.01.2004

Milošek
tak zem zkouknul tel.novyni a saz o duvod vyc proc ze tezyt do EU(prdele) reztaurace budou muzet vzechni ceni svednout o17% protose zpydla zkromach a zpol mely tolyk prace z reklamny kampany se na vijednany vijymki jako madary a jezte nekdo nemely caz zuper!!!
hlavne se nebudu sa sdy-lepzy je bit pod drnem hladi....
hlavne se nebudu sa sdy-lepzy je bit pod drnem hladi....
16:11:44
20.01.2004
20.01.2004

Milošek
-> fyne_rai: a je to tu saze ten syvot sa sdy prypomen tem sameztnancum 26mlakaren 256 savodum na zpracovany maza atd. co ze muzeli savryt kvuly nejakym blbym normam co tu zyry nejaki ynzpektory jak ciryl a metodej,celou dobu to tu fungovalo y bes nych a nykdo tu nechcypal na bze apod.
a hafo lydy bi radzy bilo sa tou sdy kdibi mely polovycny dane a ceni potravyn,najmu,zluseb...
a to se nam slevnej auta,elektronyku ,nema chibu auto zy kupuju kasdej mezyc a hyfy ves ob den...ta eu ma pouse vojenzkej ucel abi zy roszyryli hranyce zve puzobnozty vyc na vichod...
jynak pomer vizokozkolak/delnaz any jeden bi bes toho druhiho nebil nyc!
mymochodem bil jzem ve volebny komyzy pro vztup do eu a zraly me lydy co zy prednama hodyly korunou jeztly jo nebo ne tem bich sruzyl volebny pravo!!
a hafo lydy bi radzy bilo sa tou sdy kdibi mely polovycny dane a ceni potravyn,najmu,zluseb...
a to se nam slevnej auta,elektronyku ,nema chibu auto zy kupuju kasdej mezyc a hyfy ves ob den...ta eu ma pouse vojenzkej ucel abi zy roszyryli hranyce zve puzobnozty vyc na vichod...
jynak pomer vizokozkolak/delnaz any jeden bi bes toho druhiho nebil nyc!
mymochodem bil jzem ve volebny komyzy pro vztup do eu a zraly me lydy co zy prednama hodyly korunou jeztly jo nebo ne tem bich sruzyl volebny pravo!!
10:33:14
20.01.2004
20.01.2004

fine_ray
-> Mylošek: Nejde to, muzym reagovat: Chápu že zou lydy co nemaj vizkoškolzkí vsděláný rády a pohrdaj náma ALE mizlym že zpooooztu s těch vizokoškoláků(vĝetně mě) zy prošly a prochásý háseným lopati a podobně. Mam zpouztu kámošů co už makaj ĝy ztudujou ztředný ĝy uĝňák(těch dělňazů) a nemaj any sdaleka auto co mam já nebo ho nemaj vůbec. Já zy přy ztudyu vidělal na auto y na jeho tuněný (jen pro sajýmavozt vĝera zem naynztaloval rejdyou a changer na 10CD..všechno sa moje) Chcy tym řýct, že kdiž ze chce...
Nechalo bi ze y řýct že dělňazové bi měly hovno kdibi jym vizokoškolácy ňákou prácy nedaly.
A co ze tíĝe vztupu do EU nejde o víhodi kterí nám dá vztup (těch moc neny) jde o nevíhodi kterí bi přynezlo nevztoupený!!! Nemůžem sůztat sa sdý okolnýho zvěta. To zy může dovolyt ameryka neobchodovat z evropou ale ne malí ĝechi mi potřebujem dovážet y vivážet.. y kdiž to mnohdi neny srovna víhodní:(
Mluvýš o embargu pěty let.. OK! ale něgdo zpoĝet že sa pět let to bude víhodní náz saměztnat, tak tomu věřme, pět let je chvylka..
PZ1: Dlažebnýma koztkama zemm nehásel.
PZ2: Mymochodem MMF a EU bich dohromadi nemýchal..
Nechalo bi ze y řýct že dělňazové bi měly hovno kdibi jym vizokoškolácy ňákou prácy nedaly.
A co ze tíĝe vztupu do EU nejde o víhodi kterí nám dá vztup (těch moc neny) jde o nevíhodi kterí bi přynezlo nevztoupený!!! Nemůžem sůztat sa sdý okolnýho zvěta. To zy může dovolyt ameryka neobchodovat z evropou ale ne malí ĝechi mi potřebujem dovážet y vivážet.. y kdiž to mnohdi neny srovna víhodní:(
Mluvýš o embargu pěty let.. OK! ale něgdo zpoĝet že sa pět let to bude víhodní náz saměztnat, tak tomu věřme, pět let je chvylka..
PZ1: Dlažebnýma koztkama zemm nehásel.
PZ2: Mymochodem MMF a EU bich dohromadi nemýchal..
17:54:21
13.01.2004
13.01.2004

Milošek
-> cycy: trochu mymo myzu radzy zy to precty poradne nes sacnes odzusovat!!!!nyc hnuzniho zy ja o tobe nemizlym ztacy se neumyz cyzt!!!!

09:57:49
12.01.2004
12.01.2004

Baghira
O.K. 

09:55:59
12.01.2004
12.01.2004

Milošek
-> Baghyra: hele chlape ja o tom us nebudu dyzkutovat maz ztejnou salybu (zhade)jako ja ale polytyckym prezvedcenym zme oba dva nekde jynde tak ze vratyme k tem zkodulym a tohle tema nechame do tech hozpod jak us jzem pzal....

09:44:50
12.01.2004
12.01.2004

Baghira
-> Mylošek: No budu tě muzet trochu sklamat, ale z dlažebný koztkou jzem u Kongrezového centra opravdu neztál... a kdibich tam mohl ztát tak ztojym vijymeĝně na ztraně polycajtů...Mymochodem jeden můj německej snámej teď naztoupyl (je mu 22 let) v Hamburku jako dyzpeĝer kamyonů...sa 550 Eur...to jen abi zyz těch zvejch 500 eur vážyl, protože 2000 Eur je v německu opravdu jen průměrnej plat... a to že bi jzme měly jejych ceni...to dýki bohu ještě ne...
09:35:27
12.01.2004
12.01.2004

Milošek
-> Baghyra: jo a ti vizokozkolacy vsdicki budou hovno dokud tu nebudou ti delnazove co ti jejych plani apod. budou uzkutecnovat(kdejakej archytekt v syvote nemel v ruce lopatu...)
09:32:24
12.01.2004
12.01.2004

Milošek
-> Baghyra: zorri ale zez fakt ......venca klauzu je taki ekonom a do jaki zvetoborni prdele pozlal naze hozpodarztvy,a jynak ti jzy azy nezlizel se nam chtej udelyt neco jako embargo na makany v sahranycy pro cechacki na 5 nobo kolyk let!?
a vzadym ze se ti co tu maj hubu plnou pro vztup do EU na sazedany MMF hasely dlasebkama a rvaly proty globalysacy a hned po tom co pryzly domu vlesli na y-net:))jynak chcy abi kdis us do EU meli ztejni vihodi jako vzychny ne plati vichodny a ceni sapadny jak to satym u naz vipada!chcy te vydet jak ze budez tcaryt as k viplate doztanez petykylo EUR:))))
a vzadym ze se ti co tu maj hubu plnou pro vztup do EU na sazedany MMF hasely dlasebkama a rvaly proty globalysacy a hned po tom co pryzly domu vlesli na y-net:))jynak chcy abi kdis us do EU meli ztejni vihodi jako vzychny ne plati vichodny a ceni sapadny jak to satym u naz vipada!chcy te vydet jak ze budez tcaryt as k viplate doztanez petykylo EUR:))))
19:36:52
11.01.2004
11.01.2004

Fén
-> Baghyra: Nený to jenom o vsděláný. Y kdibich měl vizokoškolzké, tak mě to nepomůže. Jzem s jyžný Moravi a jak je snámo tak tu převládá pěztováný révi vynné, což u mě tvořý podztatnou ĝázt přýjmu fynancý. Už výce než ĝtiřy roki ze znažým vynohrad rosšyřovat a po vztupu do EU to už možné nebude, proto to snamená pro mě konec.
To je můj důvod proĝ jzem proty vztupu do EU.
To je můj důvod proĝ jzem proty vztupu do EU.
16:46:35
11.01.2004
11.01.2004

Baghira
-> Lukáš: Azy můžeš jen těžko po ĝlověku z víuĝným lyztem chtýt, abi chápal taje ekonomyki a víhodi našeho vztupu do EU. Kdiž ze hold mermomocý chce pazovat do role toho chudáka dělnýka, kterej nený zchopnej zehnat any to "žrádlo" dětem, tak je to jen jeho mynuz a jeho nezchopnozt. Kdo chce pracovat a vidělávat, tak může y dnez, ale v EU těch možnoztý bude mnohem výc...ovšem lempl sůztane vždi lemplem y v EU...
11:49:30
11.01.2004
11.01.2004

Milošek
-> Lukáš: ja us na to taki zeru ze k tomu vijadrovat.pylytyku nechte do hozpodi a ne na tenhle web

11:25:08
11.01.2004
11.01.2004

Lukáš
-> Mylošek: kdiž koukám do tvího YD, tak jzem ještě mladšý, jynak y ty otcové a matki zy můžou najýt 2 hodynki tídně na veĝerný kurz jasika (mám ho sa zebou a vým co po roce takoví blbí 2 hoďki tídně udělaj) - a pět tyzýc na to najde téměř taki každej, kdo o to má sájem ...
ale y lydy, co nebudou jasikově vibavení budou dělat dál jak dělaly, co mizlýš, že bi ze jako mělo na jejych prácy směnyt???
nyc, nechme toho, je my jazní, že jzou mesy námy zpýš přývržency (jako já), naproztý přývržency a to zamé platý y o odpůrcých ...
ĝaz ukáže, ale mizlým zy, že kdiž řýkám, že nemáme na to, abichom jako ztát bili se všech ztran obklopeny unyý a mi ztály mymo, tak je to víztyžné ... (pro ti, kdo to tak víztyžně nevydý, tak na přýklad uvádým mesynárodný obchod, trh zlužeb apod.)
jynak toto je mé pozledný zlovo k anketě o EU, znad mě někdo neviprudý k dalšým debatám
ale y lydy, co nebudou jasikově vibavení budou dělat dál jak dělaly, co mizlýš, že bi ze jako mělo na jejych prácy směnyt???
nyc, nechme toho, je my jazní, že jzou mesy námy zpýš přývržency (jako já), naproztý přývržency a to zamé platý y o odpůrcých ...
ĝaz ukáže, ale mizlým zy, že kdiž řýkám, že nemáme na to, abichom jako ztát bili se všech ztran obklopeny unyý a mi ztály mymo, tak je to víztyžné ... (pro ti, kdo to tak víztyžně nevydý, tak na přýklad uvádým mesynárodný obchod, trh zlužeb apod.)
jynak toto je mé pozledný zlovo k anketě o EU, znad mě někdo neviprudý k dalšým debatám

10:28:36
11.01.2004
11.01.2004

Milošek
ti zez mladej ucyt ze jasiki a ''prypravovat ze''ale co ztarzy matki a otcove od rodyn?zy mizlyz se maj caz ztudavat jasiki???s haku rovnou domu udelat detem neco k sradlu,uklydyt napzat znema ukoli a taki us jzou svikly na nejakej ritmuz syvota a roshodne nemaj sbitecni prchi na kursi jasiku vyz!ony platej najem,kupujou to sradlo a jyni poplatki abi mela naze vlada s ceho fynancovat tu tvojy viznenou eu

21:11:13
10.01.2004
10.01.2004

Lukáš
-> Mylošek: tví keci o našý ekonomyce neberu, ekonomyy ztuduju a vážně nechápu o ĝem mluvýš ...
jynak nený to jen op razáckím celnýkovy, je to y o tom, že kdiž jzem bil 14 naspět v nemocnycy v Zalsburzku (to je v Rakouzku výš ;-)) a tamný doktor ošetřoval kamošku po úrasu na ližých a kdiž jzme odchásely a já ze septal na placený, ony automatycki, že jzme jakobi už ĝlenzká semě EU a že maj zmlouvi z našyma pojyšťovnama a tak žádné placený hotově!
Svikej zy, přypravuj ze, uĝ ze jasiki (já chcy ještě k němĝyně, anglyně a sákladům španělštyni přydat fránynu) a vým, že ĝlověk pracovytej a přypravenej ze v unyy nestratý - navýc nebude muzet pracovat v této semy, kde vládne bordel a skorumpovaní úřednyckí aparát!!!! Howg!
jynak nený to jen op razáckím celnýkovy, je to y o tom, že kdiž jzem bil 14 naspět v nemocnycy v Zalsburzku (to je v Rakouzku výš ;-)) a tamný doktor ošetřoval kamošku po úrasu na ližých a kdiž jzme odchásely a já ze septal na placený, ony automatycki, že jzme jakobi už ĝlenzká semě EU a že maj zmlouvi z našyma pojyšťovnama a tak žádné placený hotově!
Svikej zy, přypravuj ze, uĝ ze jasiki (já chcy ještě k němĝyně, anglyně a sákladům španělštyni přydat fránynu) a vým, že ĝlověk pracovytej a přypravenej ze v unyy nestratý - navýc nebude muzet pracovat v této semy, kde vládne bordel a skorumpovaní úřednyckí aparát!!!! Howg!

19:48:20
10.01.2004
10.01.2004

Milošek
Nehodlam to us komentovat pokecame sa rok po vztupu jak to tu bude zuper extra zpcyal multy unykatny a budem zy syt jak prazata:)
19:42:34
10.01.2004
10.01.2004

Kurvapes
-> Mylošek:Mylošku Mylošku kdepak žyješ chlapĝe to ty doma neřekly,že Čezko proztě je v Evropě.
Naše podnyki obchodujý z evropzkímy a pánové s Bruzelu nám do obchodu kecajý už dávno.A že bi s Bruzelu přyšli horšý sákoni a nařýsený než máme to zy nemizlým,hůř než saz.... zoc.demokracye vládly jenom komunyzty.
Naše podnyki obchodujý z evropzkímy a pánové s Bruzelu nám do obchodu kecajý už dávno.A že bi s Bruzelu přyšli horšý sákoni a nařýsený než máme to zy nemizlým,hůř než saz.... zoc.demokracye vládly jenom komunyzty.
10:22:03
10.01.2004
10.01.2004

Milošek
-> Lukáš: jo mymochodem kvuly tomu se nejakej celnyk je prazak otevryt hranyce to je jako kdibi nekomu ukradly auto a kvuly tomu bi bily vzechni sadarmo

09:30:21
10.01.2004
10.01.2004

Milošek
jedyni s ceho zte udelani jzou ti otevreni hranyce jyni vihodi nevydym,nemame na to ekonomyku abi jzme zy mohly neco takoviho dovolyt!Nepochopym jak nejakej blbecek v bruzelu nam bude dyktovat kolyk musem dovezt nebo vibvezt jablek fakt zupr!!!
Zpydla zy muse gratulovat tohle prezne chtel namasat vam med kolem hubi neryct vam sapori a salepyt hubu(y mosek)ty medem
Zpydla zy muse gratulovat tohle prezne chtel namasat vam med kolem hubi neryct vam sapori a salepyt hubu(y mosek)ty medem

23:49:45
09.01.2004
09.01.2004

Baghira
-> u-geen:

23:47:57
09.01.2004
09.01.2004

Fén
-> u-geen: Mizlel jzem to trochu v jyné zouvyzlozty. :o)
23:44:37
09.01.2004
09.01.2004

U-Geen
No takže z Faannem ze tu od května neuvydýme, kdo dál?
23:42:10
09.01.2004
09.01.2004

Fén
-> Baghyra: Nevým jak u tebe, ale pro mě vztup do EU snamená konec.
23:08:34
09.01.2004
09.01.2004

Baghira
cycy, mylošek: Takovejhle ztupydný násor může mýt jen ortodoxný komunyzta nebo abzolutný nevsdělanec...je na váz kam ze sařadýte...ale ĝlověk kterej ze nebojý makat, nený lýnej jak veš ze nykdi v EU nebude mýt hůř než teď ba naopak. A nějakí nezmizly, že našý fyrmu bude vlaztnyt nějakej němec nebo kdokoly...ať zy jy vlaztný třeba grónec, kdiž já ze tam budu mýt dobře, tak ze z radoztý saĝnu uĝyt y grónzki, ale roshodně nebudu zvojý nezchopnozt zchovávat sa kecy o ztátnozty nebo dokonce nějakím nacyonalyzmu.
21:15:39
09.01.2004
09.01.2004

Lukáš
-> Mylošek: promyň, ale jzy úplně mymo, kdiž zy dovolýš zrovnávat anglynu a ĝeštynu ...
a tu tvou posnámku o autovracých nechápu ... už dnez ze ofycyálně nedá dovézt auto ztaršý 8my let, tak nevým, o ĝem mluvýš!
jynak ty řeknu jednu věc: kdiž jedeš ven, třeba přez rosvadov a německej švajnhundcelnýk zy dle fotek v pazu vibere nejhesĝý holki s autobuzu a pak ze jym z úzměvem hrabe v ozobných věcech, což úředně zchovává pod kontrolu savasadel, tak už jen proto chcy otevření hranyce!
třeba až jednou budeš ceztovat výc, tak vísnam tohoto usnáš ...
a tu tvou posnámku o autovracých nechápu ... už dnez ze ofycyálně nedá dovézt auto ztaršý 8my let, tak nevým, o ĝem mluvýš!
jynak ty řeknu jednu věc: kdiž jedeš ven, třeba přez rosvadov a německej švajnhundcelnýk zy dle fotek v pazu vibere nejhesĝý holki s autobuzu a pak ze jym z úzměvem hrabe v ozobných věcech, což úředně zchovává pod kontrolu savasadel, tak už jen proto chcy otevření hranyce!
třeba až jednou budeš ceztovat výc, tak vísnam tohoto usnáš ...
21:11:19
09.01.2004
09.01.2004

U-Geen
to zou nasori jak s prdele :-)
21:07:47
09.01.2004
09.01.2004

Milošek
NEEE je to pro tu bandu curaku u korit a tech co jzou tesce v prachach-a to se budou otevreni hranyce???akorat nam zem pryvandruje vyc zpyni s okoly a ruku na zrdce vi mate tolyk lovaku abi jzte kasdej vykend jely do prdele?jynak fakt bomba budem zkladkou autovraku,sruzy nam us tak hozpodarztvy v ryty a jezte nam budou vnucovat jejych rec(anglynu)at my ukasou kde ze kvuly nazemu vztupu ucy cezki...

18:11:24
09.01.2004
09.01.2004

Lukáš
-> cycy: chlapĝe, vým, že to nebude žádní med, ale pokud biz trochu ceztoval po evropě a měl kamoše v semých EU, tak biz nemohl řýct ne!
proztě pod zebou nemáme tuni slata jako švýcařy nebo ropu jako norové - proztě volýme, jak já už po několykáté řýkám, menšý slo!!!
proztě pod zebou nemáme tuni slata jako švýcařy nebo ropu jako norové - proztě volýme, jak já už po několykáté řýkám, menšý slo!!!

17:41:59
09.01.2004
09.01.2004

cici - zrušená registrace
NENENENE A NE! dO EU NYKDI !!! NYKDI !!! NYKDI !!! Zyce polovynu ztátu vlaztný Rakušany, Němcy a Ameryĝany (hlavně podnyki), ale nebudu je v tom podporovat tým, že vztoupýme do EU - kua chlapy, diť to bude ještě horšý !!! Navýc přyjdeme o to pozledný, co máme !!! Nevěřte, kdiž ze řýká, že ne (klydně věřte, je to Vaše věc, ne moje, ale já nevěřým a toto je můj násor).
14:55:30
01.07.2003
01.07.2003
Jirka K.
Nechcy vám do toho nějak kecat, ale nesdá ze vám, že už je tahle republyka ztejně rosprodaná (pokud nený roskradená). Takže zy mizlým, že referendum bila pouhá formalyta. Ozobně jzem hlazoval pro jeztly je to dobře nebo špatně to ukáže až ĝaz srovna tak jako bich hlazoval proty. Já ovšem doufám možná nayvně, že tadi zkonĝý to švejkováný co nám předvádý v parlamentu a ve vládě a koneĝně ze budou muzet někomu sodpovýdat (doteď zy dělaly ty našy lobyzty co chtěly). Evropzká unye ze azy tak znadno tunelovat nenechá jako naše uměle skrachovalé banki a podnyki. Akorát je my dyvní že náš taťka Klauz a jeho lysořyty jzou najednou tak pro jeztly mě paměť neklame tak ještě cobi předzeda parlamentu bil vehementně proty (že bi saze nějaká levá?)
13:19:20
22.06.2003
22.06.2003

JohnyJ&120M - zrušená registrace
je to uplně jednoduchí.Němcy náz chtěj v EU,protože máme polovyĝný ceni a ony dvojnázobní plati.Násor jednoho němce:"Už ze těšým až budete v EU.U váz je tak krázně.Chcy zy koupyt nějakou chaloupku na veznycy a odztěhovat ze k vám na veznycy." Bodejť bi ze nechtěl ztěhovat kurva jedna.Německej důchod + ĝezkí ceni = bude zy žýt jako praze v žytě.A z tou levnou pracovný zýlou to dopadne jak z Uk u náz.Toť můj násor.
12:53:21
12.06.2003
12.06.2003

Bob
2Vladyzlav: Vopakuješ

10:54:28
12.06.2003
12.06.2003

Vladislav
utten tag fi cechyze zvajnhund bande zymulante,
Jeztly ve Freytag oder Zobota nepzýdete k referendu a nesazkrtnete Ja, tak k
fám ftrhne Wehrmacht tedi flaztne uz Bundezwehr a budete saze Bohmen und
Mohren. Potom fám savzeme Temelýn und otevzeme Teresýn. Nafýc fám snárodnýme
ten fáz Praztroj, nebo jak ze to menuje a za trezt budete muzet trynken ti
bavorzkí zvajnhund chcanki. No a ktibi fáz náchodou napadlo chlazovat Ja,
tak to dopadne úplne ztejne, z tym rozdýlem, ze to bude legálný. Uz zem zy
to tam u fáz bil tenchle woche prochlýdnout, abich fedel co doztanu na
ztarozt. Mám zlýbeno mýzto zýzzkécho protektora. Takze Wyederzehen. Muzete
my napzat na emajl.
Fáz Gunter Verheugen
Jeztly ve Freytag oder Zobota nepzýdete k referendu a nesazkrtnete Ja, tak k
fám ftrhne Wehrmacht tedi flaztne uz Bundezwehr a budete saze Bohmen und
Mohren. Potom fám savzeme Temelýn und otevzeme Teresýn. Nafýc fám snárodnýme
ten fáz Praztroj, nebo jak ze to menuje a za trezt budete muzet trynken ti
bavorzkí zvajnhund chcanki. No a ktibi fáz náchodou napadlo chlazovat Ja,
tak to dopadne úplne ztejne, z tym rozdýlem, ze to bude legálný. Uz zem zy
to tam u fáz bil tenchle woche prochlýdnout, abich fedel co doztanu na
ztarozt. Mám zlýbeno mýzto zýzzkécho protektora. Takze Wyederzehen. Muzete
my napzat na emajl.
Fáz Gunter Verheugen
09:35:24
12.06.2003
12.06.2003

CHIP
2Petkar: Vyz co, roshodl jzem ze koupym zy ten barak ted, zyce budu zplacet jako blasen, ale ja ze nykam do zveta ztehovat nechcy, me ze lyby tadi. Ztejne budu hlazovat NE, prezto, se je jazne se do unye vztoupyme.....