Není to virt, ale jelikož jsem právě ve starých mailech objevil věci nevídané, co jsem měl už dávno za ztracené, nedá mi to nepodělit se s vámi...
Krátká předmluva - je to z dob největší slávy ŠFK, objevil se tehdy nějaký "Skipi" a zaspamoval SZ všem v ten okamžik přihlášeným s následující zprávou:
„chtelsemse zeptat nejdemi auto do otacek as poslapnuti pedalu 3 paktous nedela jen poprvni nastartovani jinakne mam strikacku napistemi odepovedi na lochman5@seznam.cz conejdrif prodim“ a totéž hodil i do fóra a na chat.
Ozval jsem se v dobré víře, níže je přepis celé komunikace
Jura: Ahoj, tak píšu na ten tvůj problém z Fávoklubu. J
-
ano mam nejdoumi otacky proprvnim nastartovani
Jura: no vždyť říkám... trochu se rozepiš :)
-
budesmne furt otravovat neboco
Jura: to je vtip?
-
prominte alke psalmi tadijeden magor vite anadavalmi atto hodim dosrotu avihrozovalmi taksem mislel zetoje ion vite tak prominte moc se omlouvam mamrat mičovehry a ratsi znekym četuju
Jura: ty jsi magor...
-
ale vinejste magor mroboha mne psal nakej kluk anemislim vas prosim vas zprvi janemislel vas sito pozadne prectete ajemi divni ze mate naimejlu lochman vite apisetemi hnet potom comi psal tamten poraditemiteda nebone
Jura: Cože, jakej lochman?
-
já taky ne ale moznaje pribuznej jasem taki takovej jasem zdecaku agde si vzal majla takmne poradi us semsety omluvil zetonebilo navite
Jura: jak kde jsi vzal maila... však jsi mi sám psal do SZ „
chtelsemse zeptat nejdemi auto do otacek as poslapnuti pedalu 3 paktous nedela jen poprvni nastartovani jinakne mam strikacku napistemi odepovedi na lochman5@seznam.cz conejdrif prodim“ ...
-
aproc sihovzal neco potrebujes
Jura: proboha...
-
notak proc sis vzal muj imejl jachci vedet duvot natosnat pravomam anemas mejla natoho disiteda nelzes
Jura: pane Bože, je tohle vůbec možný? Zahltil jsi fórum, chat i SZ svým dotazem...
-
jo ale tises ten cosemsi snim psal as dorana napis
Jura: jaky dorana?
-
visco disi neco nemas nabidnout natu otazku cosemtam daval nanetu takmi nepis jo mas nakej problem visco usmi nepis nebosi zistim tvije ip jo a pocitejstim zehomam hnet
Jura: počítám, 1+1 = 3
-
hele zeknutito tagle ses vlezlej akazdimu tak lezes doprdele nebo co tosi vse musis vinutit co tivole pokoj jo adejmij nekoho jiniho parobuka
Jura: nech se vyšetřit synku, jsi nebezpečný sám sobě...
-
hele nigdo tadi otebe namazajem jo taksib jo laskave us
Jura: a kdo komu psal jako první magore? Napřed otravuješ a pak toto? To jsem ještě nežral toto, fakt...
-
beres cizi imejli gdisto nigdo nechce takcojako jajo jo aver tomu ze site najdu jo laskavese uklidni nigdo natvi keci nema naladu jo beres cizi imejli gdisto nigdo nechce takcojako
Jura: už nepiš
-------------------------
--------------------------
-----------
A kdo by pochyboval o reálnosti, nechť navštíví tento Facebook profil:
www.facebook.com/tomas.lo
chman?sk=wall 
Nebo hodí jeho mail do Google