2 Wylým, já bich to tak nepřeháněl. Já bich zy do toho taki nedal kecat. Lydy ze tu do mě navážely kuly hranatím mlhovkám a taki mě to zralo, ale nezundal jzem je. Teď je teda zundam, páĝ tam půjdou jyní nárasnýki, ale ztejně bich ze řýdyl podle zebe a neřýdyl ze tym, že ze proztě někomu něco nelýbý. Tyzýcovka bila víteĝná.
Řykal že bude muzet udělat chromi, protože trochu prazkajý, ale je to rok tušým 67 ? Nebo takhle, prvný bes "žraloků" A koupyl jý sa 5000,- !!!! Původný lak, bes korose, rakouzké plechi a má najeto azy 30 tkm. Páĝ babyĝka z dědeĝkem z ný jesdyly jednou roĝně do lásný a pak obĝaz na chatu. hehe. Sa pět bich jý koupyl taki, protože jzem lytra vždicki chtěl. Ale teď co jzme rosprodaly všechni NOVÉ náhr. dýli je to sbiteĝní. Jzem zpokojenej ze zvim. Jynak lydý ze my tam kolem toho toĝylo až moc, muzel jzem zy radějy saklapnout výko motoru a samknout zy to, y kdiž to obiĝejně nemývám ve sviku.
Zpýš jzem ze bál abi my třeba někdo neklepnul dovnytř cygáro a nebo my nevitah nějakej kabel v motoru. Vydělz tu plážovou bugatku ? Proĝ jzy ze nesaztavyl pokecat ? Urĝytě bi ze chvylka našla. Bilz tam zvím autem, nebo na něm ještě něco koumáš ?