10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 30.08.2003 do 31.08.2003, založil/a
řadit dle data
20:35:30 31.08.2003
Žaky
2jb: Né nyzzan,zpešl ympy zty,něco jako pro rallie ale na běžnej provos,325 koný,brsdi,bes sbitecnozty jako rádyo,klyma,sad.zedáki...
19:40:43 31.08.2003
Vojta - zrušená registrace
Jo jo Ymprese ZTy kurva to je auto! Od kamoza tatyk zy tu karu porydyl a kdis jzem to poprve vydel, rezp. kdis jzem ze v tom zvesl tak jzem nechapal! Prozte total! Azy sacnu zetryt :))))))
23:56:07 30.08.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
jb: jo a jak zy vubec pryzle na Nyzzana?
23:55:22 30.08.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
NYzzan S 350 (moooc pekni kupatko) ze ze sacne tahat v lyztopadu 2003.
milzyz nyzana S ? ten bi ze mel dovest y knam..jyna ja myluju kari s roku okolo70 to jak pyzou o tech muztangach to seru..takovi zhelbi 350 jak zy sabrbla a hura zme na ztovecce sa par vteryn a auto ztare 30let ! jel jzem satym jenom v cortyne 3l zezty valec a nejak zem propadl tomu saberu pry nyskich otackach..je to saz uplne o necem jynem nes ympreska..no holt mam mnoho aut znu A MALO PENES :( jynak bich zy taki udelal takovou garas znu ..ale bila bi velka..lyby ze my y ten predpozledny hamyk ten co jesdyl v renegadovy AUUU. no jo koupyz ve dvacety sa dva mega nebo kolyk a jesdyz as do zmrty protose mylyon nenajedu.. no kdibich rydyl do ozmdezaty :)
21:19:53 30.08.2003
Žaky
Jo P 1 je drzná,a v pozl.zpeedu je taki zolydný zpecyal,bohužel jen pro japanez,y kdiž to náz azy trápyt nemuzý že ze nebude vosyt do europe...
15:11:26 30.08.2003
jb
no ve zpeedu mely wrx ale ne zty a tam zou azy jyne.. o auta ze sajyma jako vzychny tadi akorat okoly my ryka se zem nenormalny protose ze koukam kdis jesdym do zkoli po autech a ne po zuknych :) a vsdicki me teztujou jeztly neco neposnam ..jynak tadi u naz ma jeden chlapyk ztarzy upravenou ympresu pokecal zem z nym a rykal se fakt ti brsdi zou nejhorzy s celeho auta. dal tam racyng dezki a kotouce a kazle na to ..jynak heska komplet vifuk pri udelal y ze zvodama trycet kony ..nemuse se hranyce protose pri svuk us prosrady se tam neny neco jak ma bit na zylnyce :) vsadu dva laufi neny kat atd .ahlavne svuk se kdis to neztartoval tak my nazkocyla huzy kuse .. pokecaly zma y o P1 cos bi ze my lybyla sa vzech nej ..
14:10:10 30.08.2003
Žaky
Vydym že ze visnáš,fakt ve zpeedu Červenka pyze že brsbi nyc moc ale mi zme je neunavyli.Navýc takovi brsdyĝe zem na "ozobáku" jezte nevyděl.Pokud to zrovnávajy z ferrary tak zou azy zlabšý...ale mizlym že krytysovaly ti ztaršy modeli.
14:00:52 30.08.2003
jb
hmmm pekne nedlej chute to ze nema :) akorat vzude pyzou se brsdi jzou jedyna vec ktera je zpatna..no ve zrovnany ze zkoduly to muzy trhat tepni ..zakryz saze me chita amok tak abi to nezchitla moje zkodule chudacek:/ tedkom zem pod ny mezyc lesel a nerad bich jy dal kapki ..motor vimeneni do boryza ma 30tyzyc poo GO sa 15 klacku..a vcera jzem sjyztyl se kdis ohnu kotnyk co ze myo nykdi neche protose na zarem motrou akorat sachraztyly ventyli tak to auto me poprve satlacylo do zedacki na trojku v devadezaty ..no neny to ympresa ale bil zem prekvapen se neco takoveho dokase moje auto vsdi jen lehce srichlovalo.. proc vzechno co ze my lyby ztojy tolyko penes ? tot ma otaska
13:36:03 30.08.2003
Žaky
Koneĝně ze my podarylo domluvyt zy zchůsku z manykem co ma pozledný model ympresi WRX-ZTy.,no měl zem už možnozt zvest ze ve zpouztě růsnich autech,ale tohle je jedno s pro mě "vivoleních". Skrátka 265 koný,6 kvaltů,kaztle která ze vůbec nekroutý,mamutý brsdi...a co nej to je podvosek.Manyk co mě vosyl to má těžce v ruce a projyžděný satáĝek powerzlydem na zuchim azfaltu a korygováný změru jen množztvym plinu...tomu ze znad nevirovná any trtkáný z dvěma blondínamy najednou.Jenže z tymhle autem ze dá jet v pohodě 2000 ot. na 5 nebo 6 vihlydkovou jýsdu na chatu.Jenže akceleracy na 100 sa necelich 6 z.,to zem jezte nesažyl.Zou to věcy,proztě kdo neskuzý neuvěřý,hlavě ti satáĝki a adheze vůbec.