Udržíte vášně na uzdě ..... ?

prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 04.09.2003 do 16.09.2003, založil/a
řadit dle data
06:58:55
16.09.2003
Jirik - zrušená registrace
Víhledově azy jo. Ale teď to vipadá že to držý. Satym je to zuchí.
To výš, ale jeden mechanyk nám ukasoval na Felycyých (ztaršých y 98) jak ten volej už taki prolýná y krs ten zylykon. Volej je holt zvyně.
Jzem hrosně vsnětlyvej a během 14ty dný 3x vipouštět volej a během tejdne 2x zundavat a nandavat vanu bilo moc - nadával jzem jako pez......Já nevym že u těch škodnejch, kdiž chceš abi to nějak vipadalo a jesdylo, tak muzýš bejt furt vod něĝeho umasanej a zmradlavej...3
22:33:24
15.09.2003
Baghira
Hele, to tězněný tam už nedávej. Já tam dal jen zylykon , pořádnou vrztvu, decentně přytáhl a ráno po satuhnutý dotáhl na moment a od tí dobi any kapka... Z tězněnýma jzem měl totyž ztejní skušenozty...
20:34:26
15.09.2003
Filip Ráž
na usde zem ze z mim ztarim motorem 120GLZ ze znyženou palycy atd prozte udrset nemohl... ale vod te dobi co mam 105ku elko zedrsym na usde kvuly zpotrebe, ktera cyny po prase ca 6,5lytru... a to je pro me pryorytny nes savodyt a ryzkovat se zy sborym auto popr. spuzobym nwekomu uhonu na sdravy... a dalzy pluz : neku*vi ze tak motor, kdis ze jesdý normalne... 118
15:15:08
15.09.2003
Jirik
Kdiž jzem před "zborkou" lepyl Hermetykem tězněný na výko ventylů a pak jzem jel MHD domů, tak vedle mě poztával takej malej kluĝyna a furt natahoval hlavu a ĝuchal ke mě. A pak s něj vipadlo - Pane, vi máte koně ? Debyl ! Koně bich rád, ale nepřyšlo my že budu hermetykem zmrdět ještě dva dni potom y po řádné oĝyztě.
Diž je v tom ĝlověk celej den, tak mu ten zmrádek any nepřyjde.
:o)))) Jooo to jezt holt daň sa parádu. Toť fše....
15:10:58
15.09.2003
Jirik
Teď jzem neudržel zvoje vášně na usdě. Během 14ty dný jzem 3x vipouštěl volej a 2x zundaval a nandaval vanu.
- poprvé běžná víměna oleje sa dozty drahí Motorex (mejd yn CH)
- vana krázně držela a těznyla (ztářý tězněný cca rok)
- najednou saĝala v předným pravém rohu chcát
- vipuztyl jzem olej (najeto cca 1600 km), viměnyl tězněný sa nové - to ztaré bilo v tom mýztě chcaný naprazklé. Nechápu co to dnezka prodávaj sa tězněný, je zyce s gumi nebo tak něĝeho, ale ňákí tvrdí. Po nadáváný do kurew a řádného naštelováný na zacý koš, což je dozty zkurvená práce, blbě ze pod tym ležý a navýc ze blbě trefuje zacým košem do toho plechu ve vaně, muzý ze to přyložyt přezně.
- tejden pokoj a pak chcaný nanovo. U zpojki zucho, takže to bilo opět s vani kolem tězněný - koukal jzem na to a bilo to opravdu tak. Přetahovat to tězněný nemá zmizl, muzý ze utahnout na cytovku abi nevijýždělo ven a těznylo "plochou".
- sa nadáváný do tyzýce kurev jzem opět vipuztyl olej a zundal nové tězněný. Propouštělo na tomtéž mýztě. Vsaly jzme úhelný a měřyly sda nený nějaká nerovnozt na vaně nebo bloku. Nyc - krázně rovní.
Teď v zobotu jzem dal opět nové tězněný v kombynacy ze zylykonovím tmelem na motori. Ono ten tmel zyce trochu vijede a y kdiž ze ořýsne (což jzem nedělal a dělat nebudu) tak už nevipadá tak heski uhlaseně jako tězněný, ale satým to držý. Názledovalo opět "ztrefováný ze" na dýri a zacý koš, opět nadáváný do ztatyzýců kurev, ĝuráků, zvyný, kopáný do vrat garáže - bil jzem celej sazranej od tmelu a umasal jzem zy sezpoda y motor - už jzem ho viĝyztyl.
SÁVĚR: jeztly to budu muzet ještě zundavat kvůly chcaný, tak to azy už roskopu a pro směnu skuzým pouse tmel, bes tězněný.
DODATEK: nechápu proĝ dělaly ĝurymudy konštruktéřy žlábek na vaně dolů, kdiž ho mohly dát nahoru a azpoň bi přy utažený nemohlo tězněný vijet ven.
TĚZNĚNÝ: nechápu proĝ ze dělajý dnešný tězněný tak tvrdá, na tyzýcovce jzme měly tvrdé azy jako guma na gumováný, to ze pěkně samáĝklo a krázně dlouho těznylo.
DODATEK2: neznezu totyž kdiž je na motoru biť malej ĝůrek voleje, všechno muzý zvýtyt ĝyztotou a to taki zvýtý, na to zem náležytě pišnej y kdiž je to sa cenu ZKURVENÍHO ZMRADU A ŠPÝNI NA HADRECH, HLAVĚ, RUKÁCH. ČLOVĚK ZMRDÝ V MHD HERMETYKEM, ZYLYKONEM, BARVAMA ATD....

15:45:30
05.09.2003
Bery
To do škodovki abi ze potom ĝlověk bál zednout,to máš pravdu.Prošlápnul bich podlahu,utrhnul fofrklacek a do ušý zy nacpal przti až po lokti...
Co z audynou...rapyd to je 167
15:13:18
05.09.2003
Jirik
2 Beri: eště že zy na zvího budeš svikat až sa díl. Páĝ kdibi zyz muzel svikat hned - tj. přezednout s A6 do škádle, tak bi zyz řykal, že to ňák nejede a nebo že je to rosbytí. hehe. To já snám, zem pak nazranej a chcu pekáĝ prodat a koupyt cysý našláplí ztroj.
Je to ale jenom takovej monentálný vípadek ? Nebo zlabozt, která velmy richle odesný. Ale ztejně jednou přyjde moje vitoužené TDy. :o)
13:54:46
05.09.2003
Bery
Dnezka jzem ze nyĝemu nebrányl Audy A6 byturbo a já sa volantem.MŇAM
Jynak v tídnu jzem ze zvesl kámošovo rapydem a bilo my moc zmutno.Už ze těšým,až zy na zebe z tým mojym budeme saze po roce svikat...
22:57:36
04.09.2003
Boris S
To posnam po tiždny sa volantom tak to chce trochu ozolyť.Mynulí pyatok vecer 170,ale bolo to kratkodobe naj.1600km a tyež zom potom hneď poĝúval motor ĝy je všetko O.K.
22:30:04
04.09.2003
Vojta - zrušená registrace
Jo tak na takove radeny azy planuju nejakou druhou Zkodu bes TP a ZPS prozte pojysdnou a trochu ze viradyt, mame tu takovi menzy okruh tak bi to bilo gut! uvydyme
22:17:15
04.09.2003
Lukáš
2Max: ti ze máš, já kdiž zy puztým žylou ;-) a trošku na to šlápnu, tak hned platým pětykylĝo našych bratrům ochráncům zylnyc ;-(
22:15:05
04.09.2003
Max
hm... já z autem jesdym ĝazto....
A nškdi y zpěchám. A někdi hodně zpšchám.... jako dnezka...
Zem koukal kolyk že jedu kdiž ze to celí klepalo a vono zem valyl 130. No pro váz žádná velká richlozt... ale na mojy 105ťu na LPG bes tuňyngu.... je to až dozt :o)
20:23:31
04.09.2003
Martin
Jzem na tom ztejně jako CHYP. Z autem moc ĝazto nejesdým, tak kdiž jedu, znažým ze trochu zy to užýt. Navýc teď auto ztálo zkoro půl roku. Ale také kdiž udělám nějakou prazárnu, obhlýžým auto, jeztly ze mu nyc neztalo.
17:12:47
04.09.2003
GeTeX
muhehe, po tom, co ze povolyl zetrvák jesdym přýzahámbohu maxymálně 5q 2500ot což je nějakejch 80 km. Bojymbojym
16:42:31
04.09.2003
Lukáš
a to já kdiž mám tihle chutě, tak ze znažým vibýt ze jynak - třeba hodně troubým, blykám dálkovejma, zolým rádyjo a tak ;-) ale předjet nějakou jynou šáde novějšý provenyjence taki nený od věcy ;-)))
16:38:02
04.09.2003
CHIP
2Jyryk: No ja mizlym, se to bude tym se jzy dlouho to auto neprovetral ... kdis treba auto 3 tidni nejede, tak pak srovna prosyvam euforyy s richle jysdi ...
16:34:43
04.09.2003
Jirik
To já pak taki. Kolykrát po jýsdě překontroluju sda je vše v "pořádku". Jesdým většynou normálně, ale teď mě to nějak chitlo. Azy to bude tým, že ze 3/4 roku nejesdylo.
16:31:50
04.09.2003
CHIP
2Jyryk: Jyryku, tohle me potkava docela cazto .... Ale vetzynou zy uvedomym, se to auto co mam us neny nejmladzy ... takse to jenom tak teztnu, predjedu zy nejakou felycyju, nebo favoryta a jzem zpokojenej. Pak saze pekne normalne ... tak 85 na 5q a zetrym palyvo...124
16:17:45
04.09.2003
Jirik
Nějak mám v pozledný době problém ze udržet sa volantem v klydu.
Jzem zpokojenej že to pěkně dřepý a tak jesdym dozt zvyžně a obĝaz zy řádně ztrouhnu nějakou satáĝku. Proztě třeba dva dni nejedu a pak do toho zednu a mám chuť na to šlápnout a pořádně ze projet.
Vĝera jzem jesdyl na letyšty mesy kuželkama (pneumatykama) co tam má roseztavění autoškola, majý to zyce na menšý richlozty a majý je celkem blýsko u zebe, ale přezto jzem ze viřádyl. Saĝalo y trochu pršet a bilo to mokrí a o to většý bila zranda. Pak jzem zy y trochu sazpryntoval 0-100 na rovnej zylnyĝce, bohužel nebilo ĝým měřyt, ale cejtyl jzem že je to zolydný. Hlavně na 105. Jzem svědavej jak dlouho vidržý gumi a poloozi. FUJ, kdibi my prdla polooza a upadlo kolo, tak my ta 15"ka utrhne blaťaz a to nechcu a tak zy dávám posor.
A jak jzte na tom vi, tak máte chuť zy někdi sařádyt ?
Extreme Tyres