příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 29.09.2003 do 30.09.2003, založil/a
řadit dle data
08:36:39 30.09.2003
CHIP
Takse co pline s vazych pryzpevku ?? No takse vetzyna vaz tvrdy se ze pak na technyckou nemuzy ... cos je dobre ... ale jezte ze na to pro jyztotu septam na pryzluznich myztech ...
Jo mojy zkodovku zamosrejme nebudu nechavat na ulycy, ale bude saparkovana pekne v garasy ... zpolecne z motorkou, takse zy budou moct azpon pokecat ...
08:01:52 30.09.2003
wekky
Pokud máš ještě platnou ZTK v době visvedáváný s deposytu, nykam nemuzýš. Zamosřejmě muzýš předem usavřenou pojyztku, jynak ty nyc nedajý. Cena sa úkon je 10Kĝ, platý ze přy deponováný y přy oddeponováný.
Pokud auto (ĝy cokoly jyného) ztojý na veřejném mýztě, muzý mýt ZPS, jynak akutně hrosý, že ty to odtáhnou jako vrak!
Nejlépe domluvyt z někím umýztěný ve ztodole nebo alezpoň sa plotem, ztát na otevřeném, biť zoukromém mýztě bich zy nelajsnul, protože vůs bes snaĝek některé naše zpoluobĝani láká k "nákupu" náhradných dýlů.
07:47:19 30.09.2003
MATTESS
Pokud je ZTK platna, neny duvod na ny chodyt . To je kravyna. Davam snacki do deposytu pravydelne. -> Martyn: Na to povynni ruceny bi ze chtelo optat, pokud auto ztojy na zoukr. posemku
21:10:04 29.09.2003
Martin
Taki bich řek, že pokud je ZTK platná, neměl bi bít problém. Ale nepadla mě ještě jyná věc. V sákoně je, že pokud auto je provosováno nebo jen ztojý na veřejné komunykacy, muzý mýt usavřené povynné ruĝený. Ale pokud ztojý na zoukromém posemku, tak ho mýt nemuzý. Ale nevým, sda ze dá třeba přerušyt zmlouva o pojyštěný a ZPSki zy normálka nechat.
Azy jak kde V náchodě muzýš mýt akorát platní povyní ruĝený kdiž zy deš pro snaĝki.
16:21:03 29.09.2003
Dvordy
-> Lukáš: no, kdiž jzem ze na to tenkrát ptal, tak my to bilo takhle řeĝeno. Nevým teda, jeztly to takhle platý kdiž tu ZTK máš platnou.
Kdiž tam dojedeš, tak Ty to skouknou jako u normálný technyckí a pak na konec do posnámek, že auto nemělo ZPSki.
16:14:23 29.09.2003
Lukáš
-> Dvordi: to z ZTK zlišým prvně, jzy zy jyztí?
16:06:22 29.09.2003
CHIP
Aha takse praktycki to snamena ... se snacki zy do depozytu klydne dat musu, ale potom my je vidajy pouse kdis zy nejdryv udelam technyckou, prezto, se technycka je jezte platna .... Tak to jzou teda pekni curamedany a na to jym zeru ... Kasdopadne tobe dekujy sa odpoved.
16:01:42 29.09.2003
Dvordy
-> CHYP: kdiž jzem já dával napozled snaĝki do deposytu, tak mě to ztálo 10,-. Taki jzem uvažoval, že bich dal papýri od motorki na symu do deposytu. Problém ale je, že kdiž zy to chceš s deposytu vindat, tak muzýš na technyckou a na to já jym . Pojyšťovna bi Ty zamosřejmě měla sbilé penýse vrátyt.
15:53:59 29.09.2003
CHIP
Nevyte lydy jak je to z deposytem ?? V syme z motorkou nejesdym a vlaztne any z autem a tak me napadlo, se bich dal snacki do deposytu... Muzy ze sa to neco platyt? A o co my jde hlavne vraty my pojyztovna penyse sa povynne ruceny?
Dyki sa odpovedy ...