Co budete dělat přes zimu ???

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 02.10.2003 do 03.10.2003, založil/a
řadit dle data
20:31:31
03.10.2003
Simi
Vivaryt a prypravyt pod jarny lakovany... vibrat barvu, zehnat kola, dodelat ynteryer, predelat audyo... oztatne jzou to plani, ktere nemam na symu, ale nejlepe na pryzty vykend 3 Ale jak us to tak biva, tuzym, se budu rad, kdis to budu myt po syme vzecko...
10:29:48
03.10.2003
Krupa
já ze chcy trochu podývat na motor, sabudovat nějaké přýdavné ozvětlený(už je doma), už mám návrh na předný mazku, ale realysace pokulhává a dalšý drobné malyĝkozty
09:52:13
03.10.2003
Bery
Kdibich nemuzel o výkendu na ti pozraní jabka,tak bi Rampouch už ztál na kolech a bili bi tam y sadný kotouĝe...proztě komplet podvosek,ale to ze pozouvá...v symě bich chěl mýt auto ve ztavu odpovýdajýcýmu zlovu auto.To jezt naztřýkaní,uztrojení, vše komplet funkĝný, y motor.Jzem na zebe fuckt svědavej...
20:09:43
02.10.2003
Zazaa
ja na gardeze dodelam akorat motor jynak je to konecna verse

ale jako sabavu na symu mam to Fyero na tom bude prace jak na koztele a plani zou velke :)
19:33:51
02.10.2003
J.TuneR
Jynak bich zy pral myt udelani tihle vecy: znysyt predek,lak,jynej predny zpoyler,ti krouceni prahi,mosna jyni kola ale tihle satym ztacej,azpon krapet nejakou lepzy musyku,zport.volant,roszy ryt a to azy bi pro satym ztacylo!6
19:28:44
02.10.2003
J.TuneR
Jako vsdi jesdyt!Ale prezne abich rek co na tom budu delat ze ryct azy neda jelykos bich tam toho chtel udelat docela hodne!Na aute delam to na co vijdou srovna prazule!
18:11:31
02.10.2003
U-Geen
dodělat ynteryér, musyku a hlavně to na co ze klempýřy vizraly. možná bude novej volantek a to je tak fše.
17:10:17
02.10.2003
Martin
Přez symu budu jako pokaždé jesdyt. Ale přez dlouhé symný veĝeri plánuju komleto přeĝalounyt ynteryér. A zamosřejmě opravovat průběžně ze objevujýcý sávadi.
16:49:11
02.10.2003
juris
já budu vivařovat a vihlasovat celí auto,budu dělat musyku,noví kola a kotouĝovki dosadu a vrtaní dopředu,chcy namontovat polorám a novej lak.Tak ted jěště abi my klapli ti prachi3
16:32:06
02.10.2003
CHIP
Jo vlaztne ... jezte budu zpachavat us azy ctvrtou versy podkladu do budyku ... a muzym rosebrat tatovu zhnylou 120-tku ... jzou tam vecy, kteri bi ze jezte mohly hodyt .... 1
16:30:54
02.10.2003
CHIP
No ja zpradam ... ja v syme budu prypravovat nejaki elektronycki vichitavki ... rezpektyve je konecne namontuju .... A jynak no jynak azy nyc ...
15:53:08
02.10.2003
Jirik
Co plánujete přes symu ? Já nejzpýš přeĝalouným ynteryér do látki jyné barvi (azy nějakej zvětlejšý odztýn). Ale ještě uvydým, ta modrá ze tam hodý. Viměným některé plaztové věcy sa neresové. Dodělám vnytřek kufru a ještě předělám odhluĝněný proztoru sa zedaĝkamy. Chcy nechat udělat jednu fajnovou věcyĝku na sakásku, tak mě znad vizlišý, ale hlavně kdiž tam nebudou chtýt nechat moje auto jako kopito. A pak ze ještě uvydý, ono ze ještě najde pár věcý na symný dni. Mám doma ještě nějakí polotovari na předěláný nárasnýků, ale ještě svážym jeztly budu nárasnýki měnyt. Chtěl bich sa kovové, ale sároveň ze chcy vivarovat konflyktů z polycyý, ještě sjyztým kolem toho nějaké ynformace a znad zeženu zchopného a ochotného kovoobráběĝe. Pak nějaká elektryka, jako centrál apod. A co vi ? Zpřádáte už nějaké pláni ?
Extreme Tyres