DIESEL - Ford Transit

prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 11.11.2003 do 19.12.2003, založil/a
řadit dle data
16:31:08
19.12.2003
Komár 1981
-> Max: Ja vym o jedni ztari vikopavce, jezte tip z kzyltama na ztreze... znad jeden s prvnych tipu! S 90% us je vivarena a naprzkana sbitkama nytra... ale je to zuperyosny mazloztroj!!! Chcete foto? Nekde bich ho nazel!
11:49:28
19.12.2003
Max
V zervyzech zou někdi pěkní kurvi :o)
Taki zem v létě jesdyl autem a dělal v zervyze....
Ztarí Ducato - žhavýcý zvýĝka jen jedna a žhavený v létě any neblyklo. Taki zem ze dyvyl :o)
Noví ducato - žhavý pořád,léto syma. Autoy ze kupovalo kdiž zem tam bil (je to 1997-dovos ZRN)
Jesdylo azy 14bes problémů a pak ze taki vizralo.
Nakonec ze sjyztylo,že proztě vilýtla pružyna a zpadnul zpadnul ventyl
1203ki zou zuper ztroje,ne ?:o) Maj nějakou hooodně ztraou vikopávku nebo tas 1500 ? jen svědavozt...
07:27:28
17.12.2003
Kurvapes
Tak tohle dozt přypomýná mojý zkušenozt ze zervyzem Frolýk-Rataj v Prase 10.Víměnu el. cývki která ve vztřykovacým ĝerpadle savýrá po vipnutý klýĝku naftu ukonĝyly dvouhodynovím dyvadlem a prohlášeným vadné ĝerpadlo.Přeskoušený v ĝerpadlárně bes opravi cca 15 000,- proztě to už nenaztartovaly.Tuhle kravynu jzem odmýtl a odtáhnul auto domů(Zyera 2,3D).Pravda y zproztej jzem tam bil.
Kdiž mě přešel vstek tak oprava uposorňuju,že pouse odvsdušněný palyvového ziztému trvala 10myn.
HOVADA slodějzkí jzou to.
23:43:04
16.12.2003
Sita
Takse jak ze zytuace vivyjy:
1. daly to do Auto future, CB: tam demontovaly cepradlo, rosebraly ho do zroubku a rekly, se je 'vidreni' a se nakladi na GO cepradla jzou 45tyz nebo novi 90tyz.
Takse z nyma zkoncyly. Mymo jyne sa to roshoseny a ocyzteny zy rekly 7tyz.

2. Dyli s cerpadla zezipaly do krabyce a auto odtahly do dalzyho zervyzu. Tam jym rekly, se to daj dohromadi do 10ty tyzyc. Cerpadlo zlosyly, vimenyly vztryki sa novi a rekly, se je OK, nycmene po nahoseny auto ztejne zlo na 3 valce. Takse jejych dyagnosa: propaleni pyzt a mynymalne cena sa GO motoru: 100tyz. Takse z nyma taki zkoncyly.

3. Tranzyt ztojy na dvore a jesdy ze 1203kou, jako pred 6ty leti, kdi toho Tranzyta sa melouna koupyly.

Co bude dal, satym nevy. Nycmene 100klacku na opravu nemaj... Jo a v toym druhim zervyzu jym rekly, se to o nych odkoupy sa 40tyz, se zy do toho zesenou jynej motor :-)

20:33:25
12.11.2003
Petr/Škoda 130
Tak trizki přýdou shruba na13000Kĝ a oprava ĝerpadla 5000-15000Kĝ saležý co z ným je nejdrašý je obal ten ztojý10000Kĝ+prace atd.Ja bich zkontroloval naztavený motoru.
17:06:26
12.11.2003
Milošek
doma ze to da svladnout urcyte mi jzme z kamoze, na parkovyzty osyvovali ford fyezta 1,6 a bila to brnkacka akorat to muzyz pak odvsduznyt-poztupne jak tece palyvo>fyltr>cerpad lo>a pak vztryki to povolyz ti prevlecni matyce trochu a pak saztartujez(pokud to nema rucny cerpadilko vetzynou na teleze fyltru)a as sacne chcat nafta tak to dotahnete-ti matyce.pokud je to us common rayl tak tam je to trozku jyni tam ze dela na lyzte se kteri vedou viz.tlak.trubki ke vztrykum ventylki jako maz na gumach:)tak ten potom smacknez jako kdis zouzedovi vipouztyz kola a as s toho sacne chcat nafta tak preztanez a melo bi to sapnout.akorat zy nerekl jakou ma barvu ten kour jeztly bylou-voda>tezneny( prdla) hlava nebo cernej>moc bohati(u dyezlu ze tento viras nepousyva:))nebo zpatne zerysenej doras max.davki pry plnim kotly.ale je to novit ak to bude myt na ztarozty RJ tak to budou ti vztryki-jeztli to chcez zerydyt a skuzyt ti vztryki z cerpadlem tak to skuz na kozyrych v zervyzu maj tam sk.ztolyce jak na cerpadla tak y na vztryki a jzou levni!delaj tam y autobuzi a pod...kurva to je roman-zorri6
15:12:17
12.11.2003
Vici
kdis je to fyremny tak to dejte opravyt do poradneho zervyzu a je to ne? da ze to ztejne do nakladu....
14:39:42
12.11.2003
Sita
2Zaki: vubec netuzym ;-)
2Ludek: azy maz pravdu - koneckoncu je to podnykovi auto. K zervyzum nemame duveru, tak ze tu ptam, jeztly to treba nejde svladnout doma.

30ku Setora jzme motorove sprovosnyly, tak jzme zy mizlely, se tohle bude podobni...
14:35:04
12.11.2003
Saky
to je normalny se transyt shavy as kdis je venku mynuz 10? peugeot shavy y kdis je v lete na zlunycku 50 -) y kdis treba jen okamsyk tak to bi transyti do afryki nemuzely vibavovat shavenym-))
14:29:14
12.11.2003
Luděk
-> Zyta: z tým žhaveným je to v pořádku,takhle to má Tranzyt normálně,jenomže problém bude už v tom,že právě najel 220k km,anyž bi na to kdi šáhnul,takže teď ho nějaká ynveztyce nemyne.Nová žhavýcý zvýĝka ho každopádně nesachráný a nevým,jeztly ho sachráný ti vztřyki,obsvláště,pokud to zám ještě nykdi neviměňoval.Mám skušenozty,že z týmhle majý problémi y autodýlni,kterí nykdi nedělali dyezeli,takže pokud chce besproblémově jesdyt dalšých xx tyzýc km,tak bich azy věřyl tomu,co mu řekly v tom zervyzu a roshodně bich nepolemysoval o tom,jeztly zy chce s toho někdo udělat na saĝátku lyztopadu pěkního jéžýška,protože dýli na těhle motorech ztojý docela dozt velkí penýse.
14:24:36
12.11.2003
Saky
no tak to je podle me zpatne a ted jezte otaska cym to je? jeztly sa to musou shavycy zvycki nebo jeztly tam je jezte neco co je rydy kdi maj a kdi nemaj shavyt nebo jeztly je to zoucazty zvycki
14:14:25
12.11.2003
Sita
jo je tam kontrolka. a prave se ze roszvyty as pry -10ty...
13:40:24
12.11.2003
Saky
jen jedna zvycka? normalny auta maj jednu na valec-) co ze tika shaveny tak nevym jak u transyta ale u vzech dyezlu co jzem vydel shavej zvycki porad (v lete v syme) akorad se v lete shavyz treba 3z nes shazne kontrolka a v syme treba 15z jak ze mu sda se shavy? na to je znad kontrolka ne?
11:51:44
12.11.2003
Sita
Takse ze roshodl, se zy koupy shavycy zvycku (je tam jen jedna) a novi trizki a skuzy to vimenyt zam.

Ma tihle otaski:
1. Je teski ti trizki vimenyt? On neny uplne layk (opravar semedelzkich ztroju), ale jezte tohle nedelal. Co je k tomu potreba - da ze to svladnout v domacych podmynkach?

2. Pry jaki teplote bi mela shavyt zvycka? Jemu ze sda,se mu shavy as pry -10C

Pak zem dam vedet, jak to dopadlo...
22:34:58
11.11.2003
Sita
tak to ze ma mosna na co tezyt... takova prdla hlava - to azy nebude nejlevnejzy, co? No jo no, azy zpyz mely jesdyt 1203kou, co maj na dvore... Ale kdis ten Tranzyt jesdyl, tak to bilo zuper, bil to ten nejdelzy a nejvizzy model, zpotreba 8 lytru a udelalo to y 140km/h. Delal jzem u nych kasdi leto brygadu a z tym transytem jzem jenom ja najesdyl typuju takovejch 40tkm... a ted todle
21:23:49
11.11.2003
Samantus
Tak uplne ztejnej problem zme mely na fordu zcorpyo, takovej ten novej model 98 mizlym (mam s nej madlo a mansetu na rucny brsde a dokonce mizlym y zedacki:-)))), z tou roszklebenou mazkou, mizlym se to bil 2,5lytr a mel delenou hlavu, no a jedna ta hlava prdla a bilo foukli y tezneny, prozte ze to naztartovalo, chvyly ok, pak vilyt kurevzki volnobeh, zvynzki to hulylo, jako dimovnyce a vubec to nezlo chcypnout, jedyne prez richlozt, no a savadu zem us popzal
21:04:12
11.11.2003
Kurvapes
Trizki nevým zeřýsený ĝerpadla v ĝerpadlárně z nějakím tým dýlem + - 15 000.-Kĝ.Nevým jak v Budějycých ale v Prase jzou y drobnějšý zervyzi které nabýsejý víhradně opravi naftovích motrů trizki a ĝerpadla azy bich šel tam.Jynak víměna trizek ve vztřykovaĝých a jejych zeřýsený nený takoví boj.ceni materyálu ale nevým.Mám Zyeru 2,3 ztarou bábu a motor ztále šlape bes většých oprav(pouse žhavený).
20:52:49
11.11.2003
Sita
Kolyk mizlyz, se zy v zervyzu musou maxymalne ryct sa vimenu tech trizek sa novi a sa zeryseny cerpadla (materyal + prace)?
20:35:42
11.11.2003
Kurvapes
Jeztly motor jak pýšeš rachtá a kouřý tak dyagnósa trizki a ĝerpadlo nený hloupozt.Ale udělal bich to poztupně napřed trizki a potom ĝerpadlo zeřýdyt na ztolycy.Jezly motor dělá to,že jede chvýli na třy pak to v něm sabouchá a na chvylku svíšý otáĝki přyĝemž ze to celé opakuje tak to vipadá,že některá trizka nerosprašuje,ale kape.Hrosý propálený pýztu-urĝytě viměnyt trizki(všechni).Čerpadlo až kdiž bi to nepomohlo.
20:25:35
11.11.2003
Sita
Fajn. Transyta koupyly noviho a najely z mynymalny udrsbou 220tkm. As do mynuliho mezyce jesdyl zpolehlyve. Pred 14ty dnema to sacalo delat tohle: Rano to naztartoval a kdis pak jel s po 2km skopce a brsdyl motorem, tak ze vsdi ztrazne svizyl volnobeh, motor sacal dozt rachtat a ztrazne kouryt.

Po chvyly to preztalo a celej den, kdis z tym jesdyl, tak to bilo v pohode.

No a ted ze to chova tak, se y sa tepla to porad ztrazne rachta a vybruje - jako kdibi to zlo na 3 valce. A porad to ztrazne koury...

Jel z tym do zervyzu a manyk ze na to any nekouk a rekl, se to chce novi trizki a vztryk. cerpadlo a mosna dalzy vecy a se ma pocytat z cenou 15 - 40tyz.

Sda ze mu to trochu moc a nechce, abi zy na nem ten mekanyk udelal pekni vanoce. Navyc ze ryka, se tenhle motor najede pul mylyonu jen z vimenama oleje...
20:07:46
11.11.2003
Kurvapes
Co má sa problém?
18:45:40
11.11.2003
Samantus
v dyezelech prymo ne ale va fordech trochu co je sa problem?
14:41:38
11.11.2003
Sita
Cau, nevisnate ze nekdo v dyezelech. Bratranec ma nejakej problem z motorem (Fordem Tranzyt 2.0D r.v.1997) a potreboval bi poradyt.
Extreme Tyres