UZ ME TO NEBAVI...

prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 10.12.2003 do 12.12.2003, založil/a
řadit dle data
22:29:58
12.12.2003
jb
zem ze saze sklamal jak zvyn..mizlym se kdis zem do auta vrasyl v lete 12klacku vzechno uteznyl udela napravi atd...tak se ztk buyde v pohode a nykoho uplacet nebudu chcy my tauto GUT. ale jednany tipu ja ma mrasytko tak jeztly ze na me blbe podyvaz tak ty ta neco najdu..to zame je ve zkole rekl zem jednou neco co zy mizlym ..a tedkom ze neztacym dyvyt jak richle zy ti ucytelzke zvy** predavaj drbi..fakt parada kdis clovek nema prachi tak azy muzy drset hubu
18:53:53
12.12.2003
Milošek
na ztk zeru -jezte se v tomhle ztate smrvenim vladou a resymem bujy korupce:))))
11:28:40
12.12.2003
jb
na 9.kveten ale us azy napozled nemusu tam toho magora any viztat co virysuje dokladi hrosne ze muzym ovladat jynak bich to azy nedoztal nykdi a tak radzy tyze penym a nadavam na blbecka co udelal karyeru na rasytku..jynak us to mam mam nove obloseny ale je vijeti buben :( takse to dlouho ok nebude ..dnezka davam reservny
10:32:29
12.12.2003
Marko
-> jb: A kam jesdýš na ZTK ??
09:29:34
12.12.2003
Martin
Kdiž už jzme u tí byrokracye. Mě vihodyly z tátovou Zephyý sa nezvýtýcý ozvětlený sadný ZPS. Jynak ze škodovkou budu muzet jýt v létě. Tak holt pojedu ze 120covím motorem a bude klyd.
09:17:40
12.12.2003
Hamry
Mě ruĝka jednou sachrányla. Prazkla my trubyĝka z brsdovkou a jel jzem nějakejch 40 do křyžovatki. Kdibi nebilo vĝazného satažený a dobrsděný ruĝkou, bil bich na kašy v protyjedoucým náklaďáku.
08:54:42
12.12.2003
Komár 1981
-> Jyryk: Vym, se je to blbi ptat ze na cenu vanocnyho darku, ale o necem obdobnem taki uvasuju (mam kasdou zedacku jynou - 1x tmave modrozedyvou, 2x zvetle zedyvou, oztatny kombynace z fyalovima)... cylyse potahi - jedyne rezeny....
07:22:46
12.12.2003
Jirik
To je dyvní, diž my blbě brsdyla ruĝka, tak provosný brsdyla na válcých normálně.
Jynak co ze tíĝe ruĝki u škodovek, tak je to ten největšý zajrajt na zvěte. Měli z tým problémi T603, T613, 1000MB, hundrty, pak ztodvacki, fávo taki žádná zláva a až u Felycye sa něco ztojý.
Sprovosnyt ruĝku abi brsdyla tak jak má, je u šáde magye.
2 JB: už 2 roki XR2koví nemam, mám komplet ozedláný s Rapyda.
K vánotzům doztanu koneĝně ti potahi. Mňam - jzou žrádlo, na sakásku šytí y barvu my udělaly špecyelně.
23:09:34
11.12.2003
martyCZ
zamoztav akorat sajyzty, se pakni neodpadnou moc daleko, pokud je na rucce prytahnez jezte blys nes zamoztav tak zamoztav vubec nesazamoztavuje :o)
23:03:46
11.12.2003
jb
hmmm tak ja mizlel se zy to zamoztav naztavy at us je rucka jak chce ne na co bi tam pak bil ? me ze akorat nevracy lanko na jedne ztrane a to je nove nejzem nejaki lajdak. ja pravda sa pokud ty blbe chody zamoztav tak ta rucka to podrsy azpon nekde poblys..tot muj nasor.a na ztk to skouzy na valcych a ptal zem ze na to a rykal se provosny je OK
21:37:18
11.12.2003
Max
no k brsdám.....kdiž má blbě zeřýsenou ruĝku,tak blbě brsděj y provosný. Kdiž má jesnu ztranu přytaženou výc (pakna je blýž k bubnu) tak ztaĝý menšý sdvyh prazátka a kolo brsdý. MOžná to nený tak sná,protže výc brsdý předek. Ale kdibi jzy to rosjel a sadupnul,tak ze ty to auto ztoĝý. A to je na vodě nebo na zněhu al edu dozt nahovno.... zám zem mynulej tejden měnyl praze :o)
15:44:30
11.12.2003
J.TuneR
Me taki ceka ZTK na jare!Zem svedavej jak to dopadne =) jezte, se mam kamoze kterej ma tatyka co dela ZTK5
15:38:42
11.12.2003
jb
jyryku ti maz znad moje auto :) ja ma taki zedacki s XR2 a to my rekl jako se to tam neny ..sa to bich zpyz cekal se me virasy.. a rucka brsdi zamoztane blbe nosny ja ok NEVRACY ZE M LANKO NA TE LEVE ZTRANE ALE NEVYM PROC JE NOVE ZVYNA, JO A KDO URCUJE DO JAKE KATEGORYE ZPADA SACAVA TECHNYK NEBO TEN CO TO VIPLNUJE ? PROTOSE ME PRYADA SE TEN SMRD UREDNYCKI ZY ME PAMATUJE ALE TECHNYK BIL V POHODE PRYPADALO MY SE MY TO JAKO DAVA..POKECALY ZME CYM TO MUSREBIT REKL ZEM MU SE TO MA CELEL NOVE AREKL MY AT ZY DU PRO PAPYRI .. A PAK ZEM CUMEL
14:29:11
11.12.2003
Majkl
Taki me ceka ZTK na jare, ale moc ze my tam nechce... tak to nenecham nahode a azy to saplatym.... neprozel bich kvuly barve10
13:15:04
11.12.2003
Jirik
Hmmm. Tak to jzte azy netrefyly na toho pozratého modrokabátnýka z placatou ĝepycý. 1
Kámošovy tam zkurvyly sadný repro u fáva přy víměně sadnýho okna. Ale jynak jzou zlušnej zervyz a umejou tam y auto, tatýkovy tam dělaly bouraĝku a udělaly to moc pěkně. Je to fakt na koho ze trefýš. 8
Můžete my tam tu technyckou taki třeba ňejak domluvyt, hehe 1 ? Ale na druhou ztranu, po tej letný konsultacy a jednou abzolvovanou technyckou už tam nepojedu. Jesdým teď do Ribnyce, jedyní co mě zere, je že ze tam muzý ten kuz jet, kdežto v Plsny je to u nozu. Mám ještě dalšý třy nabýdki na jarný ZTK, ale bohužel ne tolyko pokuzů, tak uvydým co klapne.
10:03:45
11.12.2003
Vladislav
-> Jyryk: No tak to já mám z AUTO CB úplně jyní skušenozty, je pravda, že tam ze všema našema automa jesdý bratránek, kterej tam vosý cca 5 aut do tídne, ale je všechno bes problěmů. Prošly jzme y z ráme, podložkama, bes nárasnýků no bes všeho co tam má bít.
07:01:47
11.12.2003
Jirik
2 Palyc : to je ĝudné, většynou brsdý blbě jenom ruĝka a provosný OK.
Jynak mě před 4ma rokama vihodyly taki kuly neztejně brsdýcý ruĝce a jak káply na ruĝku, tak saĝaly hledat dalšý věcy, tu ze jym nelýbyli zedaĝki s XR2y na konsolých, tále nějaká dalšý pýĝovyna, tak jzme zy to sopakovaly a hned druhej den bila ZTK hotová.
(bila to ZTK v Auto CB, technycy jzou tam ĝůrácy všech ĝůráků králové - dementy, kterí majý safyxovaní podmýnki a předpyzi tak jak platyli před dvacety leti).
-
Bil jzem ze tam na něco septat těch jejych technyků teď v létě, chityl jzem tam ňákího kolem padezáty, modrej plášť, eště že neměl placatou ĝepycy, celuloydoví brejle a aktovku z termozkou. Bil náramně chitrej a ztejně satvrselej a zkoztnatělej jako naše legyzlatyva v oboru auto/moto.
Teď na jaře mě ĝeká opět ZTK a v AUTO CB any sa nyc.
Na druhou ztranu, diž jzem bil na zeřýsený zvětel v Porzche Plseň (dělajý tam y ZTK a EM), tak my technyk řýkal, že bi to bes problémů protáh technyckou y z těma 15", laufem, ztěraĝem, zvětlama s Opla a Fyata atd... Teď půjdu skuzyt ZTK saze někam jynam, azy přez snámí.
Takže opravdu sáležý na tom, na koho ze trefýte a jak ze dotiĝnej vichrápal. 8

06:35:58
11.12.2003
Palic - zrušená registrace
-> jb: mosna se ted placnu blbozt, ale me kdis brsdyla rucka jynak tak my y normalny sadny brsdi brsdyly jynak.... a kdis jzem zerydyl rucku tam my to brsdylo ok........ jynak kdis jzem bil na technycki tak jzem mu rykal se jzem menyl sadny prazatka, novi pakni on se kdi tak jzem mu rekl pred tejdnem a on se zy to ezte nezedlo............. jynak kamoz my radyl se kdis jedu na technyckou a vym se takhle blbnou sadny brsdi tak mam jet ze satasenou ruckou, ono ze to prej feztovje ohreje a na bubnech to pak brsdy ztejne......... tak ZTK sdar...
06:20:37
11.12.2003
jb
hele na motor us mam metalografyckou skouzku takse zem jy vitrel prd.. srak :) tymo dyk tatkovy. mam rad vzechno OK a zpravyl bich ale zakra ne v mynuz pety a nechapou proc to je nebespecna savada kdis ztojym tak je jedno ktere kolo brsdy ..a jeztly pocytaj se z tym budu brsdyt provosu nebo co ? je to parkovicy brsda us s nasvu nechapu ..a to prave kolo to v pohode udrsy y v kopcy o 30 ztupnych
23:33:45
10.12.2003
Radek
No kamaráde já jzem jel na technyckou z tatýkovou Omegou sa mnou na lynce bilo škodovka no proztě hrůsa vůle v řýsených dýri v blatnýkácha prošla a tatýkova omega nykolyv jen kvůly předným nefunkĝným mlhovkám. Jde vo to kdo je tam srovna sa birokrata.
23:20:45
10.12.2003
King
To nazere, ale na druhou ztranu kdis doladyz brsdi a namlatyz zy nejaki cyzlo na motor......
22:21:06
10.12.2003
jb
A NEBAVY ME TO SE ZE VZYCHN HOJY NA ZKODOVKARYCH POLYCAJTY ZTAVY S 90PROCENT ZKODULE NA ZTK DELAJ PROBLEM A TO ZOU TAM VETZY ZROT.. ALE KDIS VYDY ZKODULY TAK TO JE NUTO BIT DUKLADNI .. NERYM ALE VZEM ZTEJNE NE ..TO JE ZTAT TOTO UREDNYK JE TADI PANEM A BES RASYTKA ZY HOVNO
22:18:31
10.12.2003
jb
TAK DNEZKA ZEM NEDOZTAL TECHNYCKOU HAJSLY ..NEZTEJNE ME BRSDY RUCKA A TO ZEM ZY Z TYM POCTYVE HRAL EZTE V DEVET Z BATERKOU V MYNUZ TRECH. EMYZE ZUPER CUMEL JAK JE TYCHI MOTOR A PAK NA ZTK ..JO JAK TO JE KDIS MAM EZTE NALEPKU MEZYC PLATNOU ALE V VELKEM JE NAPZANO NESPUZOBYLE K PROVOSU..TEN NEVOSYM :) A NA AUTE JE NALEPKA PLATNA TAK TO MUSU JESDYT NE UPLNE NORMALNE. JE TAM TAKOVI DEBYL ZE KTERIM ZE VSDICKI POHADAM DELA AKORAT BIROKRACYY ALE DEBYL MAXYMALNY. CHITRI JAK RADYO V LETE MY NAPZAL SE BES CYZLA MOTORU NEPOSNAJY CO TAM JE SA MOTOR ..A TEDKOM EZTE TOHLE ..A TO ZY EZTE BEHEM VIRYSOVANY MEHO TECHNYCAKU VIRYDYL NEJAKI PODPULTOVI KZEFT Z LYTOUZEMA..A ZY POJEDU JYNAM ALE NEVYM KAM :(
Extreme Tyres