Jinak já používám Linux a antiviry jsou mi u prdele, krom toho, že mě jeden živí

Tak nevím jestli má smysl koupit za 2500,- C2Q 9550 a zdroj, protože ten můj už je na limitu. Nebo fakt raději přišetřit a přejít na něco modernějšího, ale to znamená že mi zbyde jen case a grafika
Plus se mi zase nechce kupovat desku s DDR3, když už začínají 4, ale ty jsou pořád za poměrně raketu... Ach jo, to jsou problémy 

Taky jsem svyho casu dojizdel pravidelne do prace do Strasnic, ale na nadrazi se dostanu tak za 20min, vlak to jezdi v prumeru za 45min a pak dalsich 20 min. v tramvaji. Samozrejme, ze ta tramvaj pred nadrazim uz neceka, takze cas dojezdu 90-110 min. (kdyz to klapalo). A proti tomu moje plyniva 105ka, kterou jsem v 8:15 pred barakem nadlabnul a v 9:00 jsem stal u pichacek :-)

Jinak mě se zas třeba vůbec nelíbí a nikdy ani nelíbilo v metru, s nadzemní MHD žádnej zásadní problém nemám.. a krom toho spaní, který se moc úspěšně v autě aplikovat nedá, už mě dneska k smrti otravuje jezdit těma samejma silnicema furt znova, znova a znova..