Všechny weby skoro mrtvý

prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 06.01.2004 do 10.01.2004, založil/a
řadit dle data
11:10:18
10.01.2004
Max
achá..... no já jzem jenom pzal jeztly ještě máš takovou tu mazku ze 4ma hranatejma co bila na vívos mizlym holandzko... kdizy jzem ze dohodly,ale tiz pak nepřyjel do Hrocháĝe :o)
06:59:52
09.01.2004
Jirik
2 Max: E-mayl jzem bohužel nevisvedával možná půl roku urĝytě. Teď kdiž jzem tam koukal. Tak jzem poztupně vimasával a třýdyl sdraví a savyrovaní emajli (těch nemocnejch bilo cca 500). Tak už tam any moc nelesu a co potřebuju, pýšu zem, nebo převážně se zlužebnýho emajlu. 1
20:57:21
08.01.2004
Max
hérgot...to zem ze rosepzal.
A ještě k Zakimu. Kasdej násor zy rád pozlechnu a kdiž má ještě někdo zpouztu skušenoztý,nechám zy to klydně y udělat.
Akoro každej jesdyl ve škodovce,ale většyna lydý jy pak savrhne. (neřykám že je to dokonalí auto-nený :o)))
Ale málo kdo řekne že taki kdizy nějak saĝýnal a neztidý zy řýct do zamí co velkí fyrmi (ykdiž bi klydě mohl...)
Toť chvála Zakimu :o)
20:54:38
08.01.2004
Max
NO jeztly můžu přydat zvojy trochu do mlína....nevym jeztly zy mě všychny pamatujou od zamího saĝátku.... alr snám tenhle web dozt dlouho a dozt dlouho zem chodym :o)
Taki pamatuju ĝazi kdi jzem bil kdový do kdi do veĝera v dyzkusy...
Tenkrát to tu bilo jyní,úplně jyní. Nebila regyztrace,ale chodylo zem jen pár lydý. To už nevrátýš a to je možná dobře.
Ne že bich nechtěl všechno podrobně ĝýzt a reagovat....ale proztě nemám ĝaz.
Buď jzem ve škole,tam kdiž mám ĝaz zem na netu nejvýc :o) Nebo jzem doma,kde ze taki pořád něco dělá,kdiž ne doma tak u babyĝki. A ve sbitku volnim ĝazu ze znažym dělat co mě bavý a sjyšťuju že to vždicki nený taková zranda a přezně tak jak zy to ĝlověk předztavuju....ale to většyna lydý sná :o)
Já to vym že zem nechodym tolyk jako dřýv....
Ale co ze dá dělat. Taki mám nějakou tu ženzkou,kterou jzem "kdizy" taki neměl.
Ta má těch aut nad hlavu v reálu a kdiž ještě stvrdnu azpoň na hoďku tadi na webu,tak už celkem nadává :o)))
všechno ze měný.... takovej je žyvot.
Mymo jyní.....Jyryku...funguje ty emayl ? Zem ty pzal.... Mizlym že zem pro tebe vitvořyl y téma... ale azy zem ze nekoukal coz my napzal :o)
19:43:49
08.01.2004
P.J. Tunat
Dekuju Zakimu, se me v prvnym pryzpevku nemenoval 1
15:42:58
08.01.2004
Samantus
Taki problem je y ve me, ja mam ted velke problemi ze sameztnanym, ztrydam je uplne ztejne jako moje zeztra kluki, je my 24 a od vojni zem v 9. fyrme, jzem clovek kteri zy nenecha zrat na hlavu, a to je mosna ta chiba, tedka delam v Autocentru Driml u naz v Pardubkach automechanyka, pred tym zem delal v tom Auto Klubu Zkoda ale jen na try mezyce (doba urcyta) a se zem tam muzel zkoncyt je my hrosne lyto, no proc to pyzu, zem chodym kasdej den ale, ve zvim syvote mam hodne problemu sa kteri zy de facto musu zam, ale nyc nevsdavam, prave proto mam uplne jyni mizlenki, cazi kdi zem ze nudyl a krezlyl v autocadu zkodovku z negatyvnym zklonem krydla (u-geen potvrdy) zou pric a doufam se ze co nejdryv vratej a museme saze provosovat naze vyrtualne pzichozexualny orgye, jynak je zkoda Dana se zem us nechody, hlavne at ze elyta nazych vazych ztranek drsy, a hlavne visivam oztatny vcetne me, nepyzte zem kravyni jynak to tu dopadne jako techweb a to opravdu nykdo s naz nechce...........fuj to zem ze rosepzal.
15:33:43
08.01.2004
Samantus
-> Jyryk: neboj ja tam v tom parku budu y ze zvim ptackem, abich te trochu rosvezelyl, a dokonce ty dovolym abiz mimu ptackovy nazipal, a treba y neco bude........
08:29:53
08.01.2004
Jirik
A nebo taki třeba ztárneme.... 1
08:29:16
08.01.2004
Jirik
Takhle nějak jzem to taki mizlel. Je to proztě tak. Rodynná atmozféra. Bilo to zuper a bili to zuper sážytki. Někdi na pokecu lýtali takoví kravyni 1, že ĝlověk zmýchi mrtvej padal se žydle. Totéž ty může potvrdyt Zamantuz, Bob, Dan (ten už zem bohužel nechodý). Azy ztárneme a máme jyní sájmi, požadavki a tak.
Všechno ze měný. Ale měný ze všechno k lepšýmu ? Jooo, toť otáska. A nebo azy ztárneme. 1
Tak ze mějte heski, já zy du pro hůlku a klobouk a du nazipat do parku ptáĝkům 1
23:10:08
07.01.2004
Boss
Jyryk...A jzy zy jyzt,že chiba je v těch webech,a ne v tobě?To nený žádná urážka,abi zyz nemizlel..:o)
Já jzem na tom zy ztejně,nebo podobně..Na net chodým už 4 roki..Mám ho doma,v prácy..A proztě už to nený jako prvný rok..To zy tak pamatuju,jak jzem dokásal bít 7 hodyn na chatu a kecat a kecat..z kímkoly o ĝemkoly..Teď zyce na chatu jzem taki,ale proztě mám to v lyště a nyc..Ztejně tak zpouzta ztránek co dřýv mě už nebavý..Přemejšlel jzem hodněkrát nad tým,ĝým to je..Ono taki ještě třeba před 3 rokama bilo na netu mýň lydý než teď..Bilo to takoví výc jako kdibi rodynní..Urĝytě výš jak to mizlým..
Ovšem netvrdým že ze nesměnyli y webi..Ale y to zouvyzý z lydma..takovej techweb sašel proztě proto,že tam chibý to prvotný nadšený ho tvořyt a tak dále a tak dále..Ale nebudeme breĝet né...pokrok nesaztavýš..6
11:51:25
07.01.2004
Jirik
Jenomže já ze zem doztanu obĝaz jenom v prácy. A v prácy zy udržovat vlaztný web..., to maj šéfi xmrty rády. 1
Jynak to co dělá Zaki je dobrá věc.
A Zyta má taki pravdu. Kdiž už to tadi ĝlověk sná díl, tak mu pak, nedá ze řýct vadý, jak ze ti přýzpěvki pořád opakujou. Pravda, hledat něco v tej směty přýzpěvků půl roku spátki je ještě nepřýjemnějšý 1. Ale kdiž ze ĝlověk těšý na každej novej a orygynálný nápad ĝy přýzpěvek, taxe nemůžete dyvyt, že ze tacý saĝýnajý nudyt a pak dělajý webi. 1 Ale o tom to nejny. Je to hlavně pro sábavu...
10:43:52
07.01.2004
Saky
vpohode ja to pochopyl-) akorad me rosezmalo se kdis ze nekdo nudy udela web-)
10:39:29
07.01.2004
Sita
2zaki: blbe jzem to v nocy napzal: "s nudi". mizlel jzem to tak, se tvuj umizl z tym webem bi mohl znysyt ti kvanta sacatecnyckech dotasu, kteri zy mizlym, se ty taki muzej vadyt... no prozte muj klazyckej (populnocny) pryzpevek ;-)
10:39:20
07.01.2004
Saky
no to azy musu-) pokud bude nalada-) ale snaz to-) vyz kolyk me treba us reklo se ze flakam a se ze web any nehnul us ten mezyc?-) urcyte vyc nes tech co to pochvalylo nebo skrytysovalo a bilo rado se clovek neco dela.. a nebo nerado-) tech lydy taki par je-))
10:08:04
07.01.2004
martyCZ
no vsdicki to musez na tom webu doplnyt o nake dalzy vecy, ne?
09:17:21
07.01.2004
Saky
jo ja ze nudym tak delam webi-) to je taki dobrej vtyp-) nekdi zy rykam se zem ze vubec dal do nejaki koomunykace-) mel bich zvatej klyd, takhle akorad hromadu dotasu, debatovany o kravynach, lydy co motor jezte any nerosebraly us vimizlej jak tam ti trpazlyki pozkladat abi ze jych tam vezlo hodne a mely vetzy zylu.. a nutej ty nasori a chtej zlizet porad dokola to zami.. us me to nebavylo tak zem udelal web... ted saze rezym dylema jak to pzat-) vcera zem napzal pulku clanku o saztvabe fabki a pzal zem to dve hodyni a to to neny celi a nejzou tam fotki.. taki nemam caz jen na to.. rezym jeztly to pzat tak jak dopozud prozte jak pro uplne blbi, nebo jeztly to mam pzat myn podrobne, ja to pyzu jen pro to abich zy uzetryl caz, ono kdis dvakrat trykrat denne rezyte porad to zami jednou z tymhle pak z tamtym, tak Vaz to richle preztane bavyt, a pak zem akorad protyvnej a skracuju to a odpovym jen na pulku vecy a neuplne, proto to pyzu vzechno komplexne, pak ti lydy odkasu jen na web a mam klyd-) a kdis ten web napyzu myn podrobne us me saze lydy budou savalovat dotasama at to upreznym-) tak jak to pzat?-)
07:07:21
07.01.2004
Jirik - zrušená registrace
Tym to neny. Ony nepřybívajý v podztatě zkoro žádné přýzpěvki nykde. Nenarážel jzem na obzah, ale na to, že nený zkoro co ĝýzt. Vi tadi nejzte azy moc dlouho, tak nepamatujete to jak to vipadalo dřýv, jynak bizte reagovaly taki jynak. Pokud snáte techweb s dobi před cca 2-3 rokama. totéž autotunyng a mnoho dalšých, to bilo žrádlo. Zranda, hromada ĝtený, to my chibý, nyc jyného. Tak zy přýště odpuzťte reakce tipu že mam skušenozty a někdo ne a proto ze nudým. Mizlel jzem to taki všeobecně. Ale nyc, nevšýmejte zy toho. Nyc jzem neřek. 10
00:07:02
07.01.2004
Sita
2Tomaz: jzem tehos nasoru... podle me ty co ze tu sacynaj nudyt tak bi ze mohly sabavyt necym jako udelal treba zaki ten web o upravach...
23:56:48
06.01.2004
Tomáš SK
No Jyřýku, ono to funguje azy takto (teras to neber ozobne, mizlým to všeobecne): je tu mnoho ľudý, ktorý za visnajú, ale len ĝakajú na nejakí "zchopní prýzpevok" a zamy nepryzpyevajú... Odo mňa toho veľa ĝakať nemožno, zkôr za pítam než radým, ale keď yde o nyeĝo, ĝo vyem, veľmy rád poradým ĝy len vijadrým zvoj násor. Ti máš omnoho vyac snaloztý než ja, tak azy preto ty veľa ĝlánkov prypadá nudních. Ja zom tupí jak motika, tak my prypadá všetko saujýmavé (teda ak to môžem uplatnyť na zvojom rapyde).
11:05:03
06.01.2004
Jirik - zrušená registrace
To je ztrašní jak to všade vásne. Všechni webi jzou ztrašně mrtví. Dřýv bilo všude přýzpěvků. Člověk ze sažral do dyzkuze tak, že ze mu nechtělo domů. Všechni to táhlo k pulsujýcý bedínce y po nocých na dyzkuzy. Pořád nazkakovali nové a nové podnětné přýzpěvki. Hlavně v nych bilo ztrašně moc ynformacý a řešylo ze v nych hodně šykovnejch věcý. Teď hovno.... Všude.
Mám net ztaženej v lyště v prácy a vždicki přepnu a mrknu zem nebo tam co je nového. A ono je nového nyc. Je to býda, už my to vůbec nebavý. Dřýv jzem třeba dřepěl u netu doma posdě veĝýr nebo v nocy a bila hrosná zranda, teď už mě to vůbec k tej bedně netáhne, any mě to nějak nebavý, páĝ ztejně nejny co ĝýzt...
Jzem sklamanej...
Už abi saĝal pořádnej povánoĝný pracovný nápor, to je podztatně lepšý a sážyvnějšý ĝynozt na viužytý ĝazu, než ĝekáný na zchopnej přýzpěvek o richlozty 1 kuz / den.
Tak trochu to zouvyzý ze Zamantuzovo přýzpěvkem "A teď vážně".
Ještě že má ĝlověk vždicki nějakej "plán" na odpoledne - jynak bi ze ukouzal nudou. 1
Extreme Tyres