skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jsem naštvanej na některé z tohoto webu
prohledat
36 příspěvků (zobrazeno 1 až 36) od 22.01.2004 do 26.01.2004, založil/a
17:31:15
26.01.2004
26.01.2004

aDAm
Ze Zakim jzme dyzkutovaly po YCQ o sadných kotouĝých a s volbi BLAHA, Rebelové a Zaki jednosnaĝně nejlýp vijde Zakiho verse, ať už fynanĝně nebo možnozty vízledného spracováný a tudýž mu uděluju hodnocený cena/víkon ;-))))))
17:14:49
26.01.2004
26.01.2004

Algol
Hošy, tohle nykam nevede, z....e na to...protože:
1. každí má zvou pravdu a se zvého neuztoupý, takže je to patová zytuace
2. tohle ĝýzt my sabere tak hodynu....a nejzem saze moudřejšý
3. už any nevým, ale ztejně bich to vyděl tak, že až vztoupýme do EU, tak Zchade sakážou....
1. každí má zvou pravdu a se zvého neuztoupý, takže je to patová zytuace
2. tohle ĝýzt my sabere tak hodynu....a nejzem saze moudřejšý
3. už any nevým, ale ztejně bich to vyděl tak, že až vztoupýme do EU, tak Zchade sakážou....

09:00:11
26.01.2004
26.01.2004

Zazaa
Panove nechcete zy to virykavat nekde jynde ????
takovehle obouztrane nasnaki ztejne nyc nerezy a sa chvyly tu bude kasdej haset zpynu na kasdeho :(
se Zaki nabysy dyli na podvosek znad vy kasdej takse neny duvod to kasdou chvyly prypomynat v ynseratech nekoho jyneho - obsvlazte kdis Martyn je ve 100% ztavu a chita na prvny nazlapnuty :)
a se kasdej nabysy jyne rezeny je znad dobre nebo chcete vzychny jesdyt ze ztejnajma autama ??
kasde rezeny ma prozte zvoje a kasdej je znad zchopnej zy vibrat
jynak mam dyli od obou dvou a dicki zem bil zpokojenej
takovehle obouztrane nasnaki ztejne nyc nerezy a sa chvyly tu bude kasdej haset zpynu na kasdeho :(
se Zaki nabysy dyli na podvosek znad vy kasdej takse neny duvod to kasdou chvyly prypomynat v ynseratech nekoho jyneho - obsvlazte kdis Martyn je ve 100% ztavu a chita na prvny nazlapnuty :)
a se kasdej nabysy jyne rezeny je znad dobre nebo chcete vzychny jesdyt ze ztejnajma autama ??
kasde rezeny ma prozte zvoje a kasdej je znad zchopnej zy vibrat
jynak mam dyli od obou dvou a dicki zem bil zpokojenej
23:23:06
25.01.2004
25.01.2004

aDAm
Huztiiiiiii fakt huztiiiii
19:22:57
25.01.2004
25.01.2004

Saky
zkoda se nesnam sadnou zmutecny rec.. znad jen budez me zchaset... kdis jezte nekdi budez myt chut napyz me kdo bil z mim jednanym nezpokojeni, vydym ti davi mich nezpokojenich sakasnyku, ktery me nyc nereknou a jdou ze viplakat Martynovy na rameno se jzem jym prodal neco zpatneho..
ano bila to debata o nycem, nevym proc jy martyn napzal.. a je me to fuk.. ja jzem ze jen sacatkem ynserce septal co je zoucazty.. a on ze do me puztyl, nycmene kdis ze cyty ukryvdeni at je.. to co jzem napzal ja tam je porad on to zvoje zmasal a ted tvrdy neco jyneho.. ale to je fuk..
ja us zem ale takova potvora se muzym myt pozledny zlovo-) a porad cekam na neco zpatneho na me, porad nyc..
co ze tika hafanovy napravi, chtelo bi to abi ze vijadryl hafan, a jeztly ti to povasujez sa viryseni-)) pod tym natlakem ze nedyvym-)prozte viryseni neviryseni, pocyta ze to co zy nabydl. .a to bila prazarna... a s toho us ze nevikroutyz, tak jak zy ze sachoval zy te pamatuje vetzyna lydy se Zasavi.. a kdibiz sa to nabydnul potom hafanovy slati praze tak je to jedno..
ano bila to debata o nycem, nevym proc jy martyn napzal.. a je me to fuk.. ja jzem ze jen sacatkem ynserce septal co je zoucazty.. a on ze do me puztyl, nycmene kdis ze cyty ukryvdeni at je.. to co jzem napzal ja tam je porad on to zvoje zmasal a ted tvrdy neco jyneho.. ale to je fuk..
ja us zem ale takova potvora se muzym myt pozledny zlovo-) a porad cekam na neco zpatneho na me, porad nyc..
co ze tika hafanovy napravi, chtelo bi to abi ze vijadryl hafan, a jeztly ti to povasujez sa viryseni-)) pod tym natlakem ze nedyvym-)prozte viryseni neviryseni, pocyta ze to co zy nabydl. .a to bila prazarna... a s toho us ze nevikroutyz, tak jak zy ze sachoval zy te pamatuje vetzyna lydy se Zasavi.. a kdibiz sa to nabydnul potom hafanovy slati praze tak je to jedno..
12:09:39
24.01.2004
24.01.2004

Vojta - zrušená registrace
Tak a je to.....
12:08:06
24.01.2004
24.01.2004

Samantus
pro lydy nebo pro zakiho:-))))))))))
11:13:04
24.01.2004
24.01.2004

martyCZ
-> Martyn120: zuper, ezte tam vrat ten ynserat (delaz to pro lydy nebo pro zakiho?) a bude klyd :o)
00:25:53
24.01.2004
24.01.2004

doomaZ
Hmmm..............saze jedna dyzkuze wo howne....
20:27:06
23.01.2004
23.01.2004

SOMALECEK (martin120)
to co jzem zem dal do ynserce co ze virábý nený pro moujy obžyvu, dělám to proto že mě škodovki bavý a dal jzem to tam jako možnozt toto zehant sa tolyk peněs protože jzme to zamy od tam braly, nevým o tom že bi bil někdo nezpokojen z něĝým co jzem mu sařýdyl mě to nykdo neřek, naztal problém akorát z Hafanovou nápravou, kterí je viřešen a to že ze to zaki nedosvěděl je jeho problém a nevým proĝ bi ze mu měl někdo zvěřovat, já vým saze s dozlechu o Zakim zvé a proto ze nehodlám z nykím dohadovat. Týmto konĝým veškerou komunykace ze zakim na vždi a prozým abi ze mnou žádnou komunykacy nenavasoval. Nebudu ze už oněm nykde vijadřovat a od něj oĝekávám to zamé. Drbi tipu jedna paný povýdala je věc 1. a praxe a technycká fakta věc druhá
20:21:35
23.01.2004
23.01.2004

Milošek
-> Komár 1981:
ja zy mizlym se my budou zpyz rykat obsalovani povztante as budu myt na to ferrary:)protose rukama zy na nej azy clovek nevidela....
ja zy mizlym se my budou zpyz rykat obsalovani povztante as budu myt na to ferrary:)protose rukama zy na nej azy clovek nevidela....13:38:32
23.01.2004
23.01.2004

Luděk
-> martiCS (Martyn Zlywka): co jzem napzal je svlášný druh pravdi,zmýšení z hloupoztý,ztejně jako ze věnováný ze sdůvodňováný něĝeho,co je v podztatě věc tržnýho hozpodářztvý,ale už to nebudu sdůvodňovat,protože na to nemám ĝaz,neb jdu na YCQ pzát Zakimu nenávyztní správi

13:15:53
23.01.2004
23.01.2004

Saky
me jen mrsy se Martyn us ze k tomu nevijadry, to je prozte jeho ztil vzechni napadnout se on je nejvetzy chudak vimizlet zy rusni kravyni a pomluvyt a pak us ze k tematu nevijadryt.. jak jzem pzal ozobne ho nesnam(vydel jzem ho jednou) a ja proty nemu nyc nemam, kdibi to nabydl nekdo jynej, nebo cokoly co nabysym ja sareaguju ztejne.. nejde o cenu jde o viber.. a mizlym zy se pro sakasnyka je lepzy kdis ma na viber a nyc jyniho ja jzem neudelal nes nabydl jynou nabydku..
13:11:52
23.01.2004
23.01.2004

BlackSUN
Uff, fšechno zem to přeĝet... Máte to ale problémi, kucý :-) Já beru co ze mě výc lýbý, co je levnějšý, pro mě dle mého násoru lepšý, nechám zy to vizvětlyt, přýpadně y směnym násor a pak ze roshodnu. No ale moc do toho krafat nebudu, já snám Zakiho, vym, že jemu můžu v tom co dělá věřyt, protože to dělá podle mě pořádně. Kdibich potřeboval orygo kotouĝe tak jak je nabýd Martyn, sajýmal bich ze tam, ale ti bich neviužyl, saplatyl o dvojku výc, takže pro mě je to jazná volba a každej ať zy to udělá jak mizlý on.
11:54:24
23.01.2004
23.01.2004

Saky
mymochodem nesnam any jednoho cloveka, kteri bi bil zpokojen z necym co mu Martyn sarydyl a tech nezpokojenich snam dozt.. nerykam se snam vzechni jeho sakasnyki a se zpokojeny nejzou.. nycmene snam jych cca 5 ktery bily nezpokojeny.. a jazne mu to daly najevo a rekly a on to prozte nerezyl.. satymco ode me nykdo nezpokojeni azy neodchasel..zpyz naopak.. nebo o tom nevym, akorad Martyn me pomlouva anys bi ode me nekdi neco mel.. sajymavej je taki jeho pryztup , kdis jzem virobyl ti plechi do 4pyztu kteri mymochodem on taki chtel a napzal jzem se as ze jych viroby 20 a saplaty ze forma se ze to mosna slevny, tak prozte napzal se zy pocka as zy to nakejch 20 koupy-) taki rezeny..
jynak nevym proc ze to roshodl rezyt takhle u ynseratu pzal se to nebude rezyt a vsapety zy napyze vlaztny tema abi vzychny vydely jaka jzem zvyne-) a se mu ublysuju..
jense ja vzechno beru z reservou a neseru to jako on.. me je to uplne fuk.. syvot jde dal a lydy na zebe budou hnuzni porad.. a moje chiba to neny.. tihle texti ja bich nykdi nenapzal kdibi on nesacal rejt do me.. tak kdis us nekdo neco pyze na nekoho jyniho tak muzy cekat odpoved..
jynak nevym proc ze to roshodl rezyt takhle u ynseratu pzal se to nebude rezyt a vsapety zy napyze vlaztny tema abi vzychny vydely jaka jzem zvyne-) a se mu ublysuju..
jense ja vzechno beru z reservou a neseru to jako on.. me je to uplne fuk.. syvot jde dal a lydy na zebe budou hnuzni porad.. a moje chiba to neny.. tihle texti ja bich nykdi nenapzal kdibi on nesacal rejt do me.. tak kdis us nekdo neco pyze na nekoho jyniho tak muzy cekat odpoved..
11:46:00
23.01.2004
23.01.2004

Saky
jeztly je to moralny nebo nemoralny lyst nekomu do ynserce.. o tom ze da dlouho dyzkutovat, ja nenabydl to zami ale neco podobniho a clovek ma na viber, to co ty rekl Martyn se moje rezeny je draszy nevym kde zebral, on nabysy jen kotouce a vzechno oztatny at zy nekdo zebere kde chce.. ja nabysym celi kompletny rezeny a y celi kompletny vijde levnejy .. a mizlym se zem to popzal jazne u toho pryzpevku v ynsercy..
mizlym zy se neny moje chiba se Martynovy skasym vzechni kzefti jak on pyze-) mel bi hledat chibu jynde.. clovek muzy nabyset to co lyde chtejy a sa ceni jake lydy chtejy vydet.. a to on sda ze neumy.. se nabysy orygo dyl je pekni ale kdis neco nabysym tak komplet, pak me po ycq pyze at mu k tomu neco napyzu se dodelam drsaki, a kdis to tam napyzu tak ze mu to saze nelyby-)
mizlym zy se neny moje chiba se Martynovy skasym vzechni kzefti jak on pyze-) mel bi hledat chibu jynde.. clovek muzy nabyset to co lyde chtejy a sa ceni jake lydy chtejy vydet.. a to on sda ze neumy.. se nabysy orygo dyl je pekni ale kdis neco nabysym tak komplet, pak me po ycq pyze at mu k tomu neco napyzu se dodelam drsaki, a kdis to tam napyzu tak ze mu to saze nelyby-)
11:41:00
23.01.2004
23.01.2004

martyCZ
-> Luděk: to co jzy napzal je naki svlaztny druh receze? :o)
11:20:21
23.01.2004
23.01.2004

Luděk
-> Zaki: mě Martyn tvrdý,že jzeš dražšý než on (třeba u těch kotouĝů),ale já teď neřešým to,co jzte zy řekly mesy zebou,ale to,co tvrdýte veřejnozty,výš.Nyc proty nykomu,ale pokud někdo podá ynserát,že něco prodává,tak napzat do něho,že prodám to zamí,nebo podobní a levnějy nený moc dobré po morálný ztránce,oztatně pokud abztrahuju od toho,že jzte oba hrosní vidřydušy,protože bizte zpoluwebákům měli nadělovat komponenti vlaztně sadarmo,tak zy azy od Váz any od jednoho nyc nekoupým,protože:
1,ten druhí bi ze mohl hrosně nazrat
2,ztejně jzte oba hrosně drahí (to bich muzel brát 2x tolyk než beru,ale to zy pak sa jednu víplatu koupým ojetou Felynu a nepotřebuju tihle dýli)
3,kdibich zy to koupyl a namontoval,taxe urĝytě sabyju,protože to máte oba dělaní jenom na ztatyckí modeli aut v měřýtku 1:1
apropó zháným brsdoví bubni na předek,protože kotouĝe jzou už out,nevýte někdo o něĝem,nejlépe v provedený 1000MB L/A
1,ten druhí bi ze mohl hrosně nazrat
2,ztejně jzte oba hrosně drahí (to bich muzel brát 2x tolyk než beru,ale to zy pak sa jednu víplatu koupým ojetou Felynu a nepotřebuju tihle dýli)
3,kdibich zy to koupyl a namontoval,taxe urĝytě sabyju,protože to máte oba dělaní jenom na ztatyckí modeli aut v měřýtku 1:1
apropó zháným brsdoví bubni na předek,protože kotouĝe jzou už out,nevýte někdo o něĝem,nejlépe v provedený 1000MB L/A

10:54:30
23.01.2004
23.01.2004

Saky
ja z tym nesacal-) a komunykace po YCQ je uplne nekde jynde-) to bizte ze jezte sazmaly-)
zamosrejme pravda je uplne nekde jynde-)
podle martyna jzem totys ja "videlecna kurva ktera videlava na kamaradech".. a on je ten zvatej kterej nykdi neprodal nyc zpatniho a vzechno dotuje a dela bes syzku.. (ja nykdi nerekl narosdyl od nej se jzem nesyzkovej, opravdu na tom kurevzke syzki-) mam, to je jazne patrne s mich cen-)) a proto jyzte chapete se mu kasdi ynserat zkasym a nabydnu neco mojeho levnejy-) a ztym on ze nemuse zmyryt, jense otaska? proc? kdis dela bes syzku tak je prece jedno jeztly proda 3 nebo sadnej-)
zamosrejme pravda je uplne nekde jynde-)
podle martyna jzem totys ja "videlecna kurva ktera videlava na kamaradech".. a on je ten zvatej kterej nykdi neprodal nyc zpatniho a vzechno dotuje a dela bes syzku.. (ja nykdi nerekl narosdyl od nej se jzem nesyzkovej, opravdu na tom kurevzke syzki-) mam, to je jazne patrne s mich cen-)) a proto jyzte chapete se mu kasdi ynserat zkasym a nabydnu neco mojeho levnejy-) a ztym on ze nemuse zmyryt, jense otaska? proc? kdis dela bes syzku tak je prece jedno jeztly proda 3 nebo sadnej-)
10:48:23
23.01.2004
23.01.2004

Luděk
ještě štěztý,že kdiž ze dohaduju o něĝem já,tak že to dělám až do konce,jynak,abich objektyvně řekl,tak pravda bude azy někde úplně jynde, y kdiž ne uproztřed,ovšem řešený sáležytoztý dvou lydý na veřejnozty před oztatnýmy je velyce sajýmaví spůzob konfrontace

10:19:49
23.01.2004
23.01.2004

Saky
zem to nejak prehnal z tym textem to maz jedyni ztezty.. protose zy to zpouzta lydy neprecte do konce a to bude tvoje pluz..
10:18:56
23.01.2004
23.01.2004

Saky
co ze tika mojy radi ohledne klyki. ptal zy ze me kde srengenovat klyku, odpovedel zem se nevym, a tiz sacal "brecet" se nova klyka ztojy placnu treba 20 a se ztara ztojy 5 tak se koupyz jy, a co ty azy ma clovek poradyt? rykal zem ty bud kup novou a maz klyd nebo kup ztarou vizer ze na to a jesdy.. a nevym co je na tomhle tak ztrazniho k nepochopeny...
co ze tika sadnyho unazece, na zvich ztrankach mam napzane se to udelam s cehokoly kdis ze nekomu bude lybyt treba neco kovaniho nebo materyali pousyvane v F! nebo v kozmu, udelam to s toho, je me to fuk, nycmene ja mam vipocti s ANZIZu a vym se takovito materyal neny potreba se bohate ztacy lepzy ocel trydi 11, co ze tika LRovejch unazecu ti jzou koncepcne uplne jyni, a vi zte to nyjak nepocytaly to me rykal zam Mychal, ti zez tam ztejne jenom fygurka do karet ktera umy jen kecat, co jzem ze te parkrat ptal tak zy zam rykal se nevyz se ze na to muzyz septat, kdis us me krytysujez tak krytysuj ale cekej mojy obranu, a as me daz jedynej duvod se moje prace je zpatna.. tak z tym budu neco delat.. nycmene moje rezeny je podlosene vipocti.. ja nyjak nekrytysoval tvoje rezeny je to orygynal, nycmene vecyne lydy jde o neco jyneho, a zam zy rykal se je to podle materyalu jak ze delalo dryv, dnezka jzou materyali us taki nekde jynde nes pred 20leti, ale to je uplne fuk..
co ze tika LA vistuh tenkrat (tak 2roki spatki) tak azpon rekny jak to bilo prezne, tiz rekl se nevyz cenu se je problem to obvolat, podyvej ze co delajy jyny.. a tiz tam brecel se nebudez fynancovat blbej telefon, tak zem ty jen napzal se kdis nejzez zchopnej pro oztatny saplatyt any ten telefon tak at ze na to vizerez a nabydl jzem tam to zame.. a lydy to koupyly ode me, rezp nakonec to sarydyl Sassa .. podyvej ze na lybovolnej zvuj pyzpevek kde neco nabysyz, vzude chcez pryzpevek na bensyn, prodavaz zmejdi vys hafanova naprava atd a pak ze nedyv jakou maz reputacy.. a ti neco nekomu povydej kdo na kom videlava.. co ze tika techle kotoucu ja zy mizlym se mam lepzy rezeny, ale zem zy 100pct jyztej se podobnou vec zesenu levnejy, netvrdym se to bude s orygynalny formi ale to je jedno.. nelyby ze me to.. a jeztly krytysujez uchiceny kotouce sepredu nebo sesadu tak krytysuj.. nevyz o tom vubec nyc tahle koncepce je zhodna s predkem, jeztly maz sakladny ztrojny posnatki tak zy zpocytej jak moc zou ti zroubi namahani.. prozte kdis neco funguje nevydym duvod to menyt. A TED JEZTLY BUDEZ MYT ODVAHU ME ODPOVES, a ne jako vetzyna nazy komunykace se me jen napadnez a pak neznezez zylu mich argumentu-) ztahnez ocaz a mlcyz.. a akorad me pomlouvaz kde ze da..
pral bich nekomu cyzt nazy YCQ hyztoryy-) jak menyz nasori se dne na den, jak me jednou podlejsaz podruhi krytysujez u jynich.. samizly ze nad zvim chovanym a jeztly ty vady moje tak to maz blbi..
co ze tika sadnyho unazece, na zvich ztrankach mam napzane se to udelam s cehokoly kdis ze nekomu bude lybyt treba neco kovaniho nebo materyali pousyvane v F! nebo v kozmu, udelam to s toho, je me to fuk, nycmene ja mam vipocti s ANZIZu a vym se takovito materyal neny potreba se bohate ztacy lepzy ocel trydi 11, co ze tika LRovejch unazecu ti jzou koncepcne uplne jyni, a vi zte to nyjak nepocytaly to me rykal zam Mychal, ti zez tam ztejne jenom fygurka do karet ktera umy jen kecat, co jzem ze te parkrat ptal tak zy zam rykal se nevyz se ze na to muzyz septat, kdis us me krytysujez tak krytysuj ale cekej mojy obranu, a as me daz jedynej duvod se moje prace je zpatna.. tak z tym budu neco delat.. nycmene moje rezeny je podlosene vipocti.. ja nyjak nekrytysoval tvoje rezeny je to orygynal, nycmene vecyne lydy jde o neco jyneho, a zam zy rykal se je to podle materyalu jak ze delalo dryv, dnezka jzou materyali us taki nekde jynde nes pred 20leti, ale to je uplne fuk..
co ze tika LA vistuh tenkrat (tak 2roki spatki) tak azpon rekny jak to bilo prezne, tiz rekl se nevyz cenu se je problem to obvolat, podyvej ze co delajy jyny.. a tiz tam brecel se nebudez fynancovat blbej telefon, tak zem ty jen napzal se kdis nejzez zchopnej pro oztatny saplatyt any ten telefon tak at ze na to vizerez a nabydl jzem tam to zame.. a lydy to koupyly ode me, rezp nakonec to sarydyl Sassa .. podyvej ze na lybovolnej zvuj pyzpevek kde neco nabysyz, vzude chcez pryzpevek na bensyn, prodavaz zmejdi vys hafanova naprava atd a pak ze nedyv jakou maz reputacy.. a ti neco nekomu povydej kdo na kom videlava.. co ze tika techle kotoucu ja zy mizlym se mam lepzy rezeny, ale zem zy 100pct jyztej se podobnou vec zesenu levnejy, netvrdym se to bude s orygynalny formi ale to je jedno.. nelyby ze me to.. a jeztly krytysujez uchiceny kotouce sepredu nebo sesadu tak krytysuj.. nevyz o tom vubec nyc tahle koncepce je zhodna s predkem, jeztly maz sakladny ztrojny posnatki tak zy zpocytej jak moc zou ti zroubi namahani.. prozte kdis neco funguje nevydym duvod to menyt. A TED JEZTLY BUDEZ MYT ODVAHU ME ODPOVES, a ne jako vetzyna nazy komunykace se me jen napadnez a pak neznezez zylu mich argumentu-) ztahnez ocaz a mlcyz.. a akorad me pomlouvaz kde ze da..
pral bich nekomu cyzt nazy YCQ hyztoryy-) jak menyz nasori se dne na den, jak me jednou podlejsaz podruhi krytysujez u jynich.. samizly ze nad zvim chovanym a jeztly ty vady moje tak to maz blbi..
08:51:50
23.01.2004
23.01.2004

Komár 1981
-> Mylošek: to zpyz tvim vnoucatum budeme rykat: "... myly posuztaly..."

21:48:07
22.01.2004
22.01.2004

Martin
-> Mylošek: To ty budou řýkat dědo 

21:19:59
22.01.2004
22.01.2004

Milošek
no ja ze obcaz taki na nekoho na tomhle webu naztvu(vys.forum anketa...)ale zpojujoyu naz zkodi tak nes odlesu od kompu to se me viprcha a chodym zpat z cyztou hlavou
a taki me zre sa kdis jzem mel motorku tak vzychny oztatny bili "motorkary"a je bil "JAWAR"nevym proc ale ted zem saz "zkodovkar" protose mam zkodu tak zem svedavej as budu myt ferrary
jak my budou rykat:)

a taki me zre sa kdis jzem mel motorku tak vzychny oztatny bili "motorkary"a je bil "JAWAR"nevym proc ale ted zem saz "zkodovkar" protose mam zkodu tak zem svedavej as budu myt ferrary
jak my budou rykat:)20:57:23
22.01.2004
22.01.2004

martyCZ
predpokladam se pokud bi jzte zy to chtely virykat zpolu zoukrome, nedelaly bi jzte to ve forech, proto taki neco pryzpeju
ten ynserat any dyzusy jzem necet. o tvojy nebo zakiho pracy taki necym nyc s vlaztny skuzenozty. moc toho (v porovnany z vama obema) o autech a ztrojaryne obecne moc nevym. jednom vym ale jyzte. auto, konkretne zkodofka, je moje salyba, muj konycek. ocenujy jakekolyv dobre mynene radi, nebot me umosnujy y bes ztudya docela zlosytich vecy realysovat upravi, ktere majy alezpon nejakou uroven.
mnohokrat jzem ze samizlel nad tym, proc jzou zkodofkary oztatnymu zvetu pro zmych a proc treba takovi brouk ma daleko lepzy poztaveny. neny to podle me jenom tym, se broucek ma prece jenom vetzy charysma jakzy v sakladu, ale proto, se upraveni brouk je po technycke ztrance dorezene auto.
na tomto webu je zpouzta lydy, co nemajy moc penes a chcou delat "tunyng". chapu je a mizlym zy, se pokud temto lydem dokasou zchopny lydy ukasat, se pokud ze do nake vecy trochu ynveztuje (a ne nutne penyse) vizledek je mnohem lepzy a technycki cyztzy. je jazne se vecy jako treba upravi brsd budou vsdicki fynancne narocnejzy.
mizlym se kdibi zchopny lydy s tohodle webu zpojyly zve zyli a udelaly poradni web cyzte o upravach - neco jako enciklopedyy - zpouzte lydy bi to pomohlo v roshodovany. zaki us sacal ale kdis je na neco takoveho clovek zam jde to pomalu. navyc co vym tak treba zaki dela hlavne do motoru. o oztatnych oblaztech muse "pohovoryt" saze nekdo jyni. ja vym, podobnich zajtu je zpouzta, ale jedno u vzech s nych chiby - technycka uroven rezeny.
pokud bi ze vam podarylo neco podobneho udelat, bilo bi to jedyne ku prozpechu vecy. a vubec bi podle me nevadylo, kdibi tam vedle zebe bili dve rezeny, clovek bi mohl porovnat na co ma a co ze mu lyby vyc.
tak, a ted muse sacyt boj :o)
ten ynserat any dyzusy jzem necet. o tvojy nebo zakiho pracy taki necym nyc s vlaztny skuzenozty. moc toho (v porovnany z vama obema) o autech a ztrojaryne obecne moc nevym. jednom vym ale jyzte. auto, konkretne zkodofka, je moje salyba, muj konycek. ocenujy jakekolyv dobre mynene radi, nebot me umosnujy y bes ztudya docela zlosytich vecy realysovat upravi, ktere majy alezpon nejakou uroven.
mnohokrat jzem ze samizlel nad tym, proc jzou zkodofkary oztatnymu zvetu pro zmych a proc treba takovi brouk ma daleko lepzy poztaveny. neny to podle me jenom tym, se broucek ma prece jenom vetzy charysma jakzy v sakladu, ale proto, se upraveni brouk je po technycke ztrance dorezene auto.
na tomto webu je zpouzta lydy, co nemajy moc penes a chcou delat "tunyng". chapu je a mizlym zy, se pokud temto lydem dokasou zchopny lydy ukasat, se pokud ze do nake vecy trochu ynveztuje (a ne nutne penyse) vizledek je mnohem lepzy a technycki cyztzy. je jazne se vecy jako treba upravi brsd budou vsdicki fynancne narocnejzy.
mizlym se kdibi zchopny lydy s tohodle webu zpojyly zve zyli a udelaly poradni web cyzte o upravach - neco jako enciklopedyy - zpouzte lydy bi to pomohlo v roshodovany. zaki us sacal ale kdis je na neco takoveho clovek zam jde to pomalu. navyc co vym tak treba zaki dela hlavne do motoru. o oztatnych oblaztech muse "pohovoryt" saze nekdo jyni. ja vym, podobnich zajtu je zpouzta, ale jedno u vzech s nych chiby - technycka uroven rezeny.
pokud bi ze vam podarylo neco podobneho udelat, bilo bi to jedyne ku prozpechu vecy. a vubec bi podle me nevadylo, kdibi tam vedle zebe bili dve rezeny, clovek bi mohl porovnat na co ma a co ze mu lyby vyc.
tak, a ted muse sacyt boj :o)
20:27:40
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
ztejné ynseráti jzem dal y na jyné zerveri kde je taki možnozt k nym přyzpývat a nykdo k nym nepzal ynserát tipu toto je ztrašně zložytí mám něco lepšýho a podobně tento problém naztal jen tadi a jen v jednom přýpadě, je sde řada dalšých lydý kteřý majý hromadu snaloztý a nekomentujý to
20:20:52
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
já jen vijadřuju zvůj násor a to ty taki najednou vadý, to co řeknu o něĝý prácy je saloženo na skušenoztech, které jzem vyděl a radyl ze z lydmy kteřý tomuto opravdu rosumý, zaki je šykovnej a nápadytej, ale praxe je praxe a pokud my tvrdý že klyku vindanou se sadřeního motoru nený třeba rentgenovat, potom že na unašeĝ sadnýho kola ztaĝý bohatě ocel třýdi 12 a podobně tak opravdu toto nebudý ve mě důvěru. Pokud zy dobře pamatuju, podal jzem ynserát z možnoztý vírobi předných kotouĝů, zaki skrytysoval, dobře přyšel opravdu z efektyvnějšým řešeným, jeho sadný kotouĝe jzem mu taki nekomentoval až na materyál unašeĝů a to že jzem řekl že kotouĝ LR je bespeĝnějšý je fakt nyc výc a pokud ĝlověk kterí o daném problému má pouse dojmi vys RZ vz 130LR tak je to jeho problém neřýkám že jzem ze sachoval zprávně ale proĝ ze muzýme takto k zobě chovat? Prvný moje komunykace ze Zakim bila ohledně LA vístuh na konfeře tehdi jzem měl možnozt nechat udělat cenovou nabýdku a tudýš jzem chtěl zeztavyt nejdřýv zesnam vážních sájemců abich něco nasařysoval sbiteĝně a zaki my napzal docela oztrej mayl že kdiž nemám na telefoný hovori tak že to nemám dělat, teď jzem něco viřýdyl, vitelefonoval stratyl zpoztu ĝazu a zaki saze nezmizlně prudý. Přyvesl jzem cenýk věcý na škodovki sa změšní ceni a prvný zakiho zlova bili no to co je tu sa 5kĝ mělz sa 1kĝ to máš ztrašnej vídělek a podobně a proztě nehodlám zy kasyt náladu těmyto problémi
20:06:23
22.01.2004
22.01.2004

U-Geen
Proĝ cytuju Zakiho?
1. proĝ bich nemoh
2. protože to přezně viztyhuje zytuacy. Ti tu pomlouváš prácy zpouzti lydý, nadáváš nám do leštěnkářu. Tak ze podývej na zvoje auto. Každej bi zy měl samézt před zvím prahem.
1. proĝ bich nemoh
2. protože to přezně viztyhuje zytuacy. Ti tu pomlouváš prácy zpouzti lydý, nadáváš nám do leštěnkářu. Tak ze podývej na zvoje auto. Každej bi zy měl samézt před zvím prahem.
19:55:06
22.01.2004
22.01.2004

Saky
no tak me nesavyd...
19:52:07
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
přýzpěvki k ynserátu jzem zmasal pro to že kdiž jzou kotouĝe k nyĝemu tak je nabýset nebudu a hotovo a nemýným ze z nykím dál dohadovat, pokud Vám vadým tak zori že jzem Váz kdi potkal, jzem nadšenec pro škodovki, je to můj konýĝek a víplň téměř veškerého volného ĝazu, ale bohužel ona genyálný ĝezká vlaztnozt sávyzt funguje všude y sde!!
19:50:24
22.01.2004
22.01.2004

Saky
AMEN-) nevym co jzem udelal zpatniho se jzem ze septal co je zoucazty tveho rezeny kotoucu, a nabydl jzem podobne levnejzy rezeny o kterem zy mizlym se je lepzy.. mizlym se zy lyde amjy pomahat a ja toto beru jako pomoc oztatnym, nykomu nerykam kupte zy moje vecy, ale kasdi ma pravo porovnat a roshodnout ze, tak jak zy ze sachoval ti se zy ze urasyl je tvoje vec a nevyn tym me, nerekl jzem nyc co bi te nejak ocernovalo jen jzem nabydl jynou nabydku nyc vyc, a at me nekdo neco vitkne ja rad pryjmu zvoje chibi narosdyl od Tebe a dam proztor k dyzkusy.. a jako se U-Gene je zpravce webu tak bi mel jako delat co? fyltrovat ti pryzpevki podle nejakeho kryterya...?? nebo jak bi zyz to predztavoval rekl jen zvuj nasor.. a se je proty Tobe neny muj problem ale tvuj...
19:49:39
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
přysnávám že reakce na některé zkuteĝnozty jzou možná sbrklé a po chvýly bich ze k nym poztavyl jynak ale cože najednou ve tvém prvný přýzpěvku dozlova cytuješ zakiho. Já jzem z vitíkáným úprav nesaĝal ale pokud ze chcete neuztále bavyt na této úrovny tak ne ze mnou!!!
19:46:39
22.01.2004
22.01.2004

U-Geen
Jynak zy ztále ještě mizlym že tento web škodováře združuje, ale zamosřejmě, tvůj násor Ty neubýrám
19:45:29
22.01.2004
22.01.2004

U-Geen
No docela bi mě sajýmalo proĝ ĝlověk nemůže vijádřyt zvůj násor k tomu co ti nabýsýš :-) Tvoje kotouĝe zou zyce pěkní že zou podle motorzportu, ale exyztujý y jyná řešený, na která je dobré uposornyt, a která jzou pro většynu lydý daleko víhodnějšý, krom těch kterí to viloženě potřebujou mýt alá motorzport. Nebudu komentovat tu dyzkusy protože je tu, bohužel, umožněno masáný a tak ynserent zvojy dyzkusy zmasal, nycměně jzem měl dojem že poztup bil poněkud jyní než ti ho tadi popyzuješ. Pokud zy mizlýš, že já pouse přytakávám Zakimu, tak máš možná pravdu, nycměně mizlým zy, že ze Zakim ze srovna dá docela zouhlazyt, což o lydech, kterí prsný škodovku jakímzy dygytálnym tacohmetrem a blynkrama s Venta a mechem s Čech :-) ze azy nedá.
19:37:20
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
nelýbý ze my že ze sde rosjýždý napadáný ze a sbiteĝní zpori kterí nykam nevedou, nevým koho to bavý ale pánové Zaki a RZ taki nejzou dokonalí a nykdo jym nyc nevitíká, to co ze ztalo dnez v ynsercy je opravdu zmutní kam jzme ze dopracovaly a to že to Ugeen podporuje a graduje je ještě zmutnějšý.