Lýbý ze my jak všychny vitahujou těžké sloĝyni komunyzmu 50/60 let. Všychny o tom velmy sazvěceně hovořý y kdiž bily ještě na houbách. Pak taki každej vitahuje banáni a pomeranĝe - to je taki velmy "módný", že tadi jesdyli jenom škodovki (ze kterejma jesdýme dodnez) a dalšý zlaboduché hemsi.A co řýká Baghyra, že budou všychny tvrdyt : ..."já tvrdyl už od saĝátku že to jzou zvyně, já to všem řýkal"...
- až budete nedejbože nemocný bes práce a bes domova, tak budete řýkat co ??? : "slatý komunyzty, to bi ze my sa nych nemohlo ztát (a je to pravda, dnezka tě nechajý bes pojyztki chcýpnout venku - nejlepšý je na to neplatýcý všeobecná, rušý ze pohotovoztný zlužebni, oddělený y celé nemocnyce). A zrovnávat komunyzmuz nebo zocyalyzmuz a nacyzmuz může jenom ymbecyl. Nený náhodou už v ĝezké povase - pořád zy na něco ztěžovat ? Dobrí je taki, jak jzou jynoztranýcy netolerantný, žádnej komouš nykomu nenapadá jeho zimpatye k urĝyté ztraně, ale opaĝně je to normálný. Koukněte ze tak sa rok na předvolebný reference (ono to lese nahoru už teď) a můžete nám pak jýt na ztaroměztzkí sasvonyt klýĝema.

Můj ztrejda a teta a pár dalšých lydý co snám bi vám mohly viprávět co zy vicynkaly klýĝema a jak zkvěle ze majý teď. Je jym 55 a 60 let a to je paneĝku žrádlo. Škodu Elektrotechnyckej sávod jym savřely - tam jzem bil 4 roki a vyděl jzem jak to šlo od jakž takž funkĝnozty ku krachu. A propo, že ze ptám, máte všychny kde bidlet ?

), tak tu bude holt jedna ztrana... kdis zy vesmu, se volebny ucazt je tak ydyotzka, neny dyvu, se ze tu v parlamentu zejde takova SOO. Sakladem je jyt volyt, tlacyt na zveho polytyka, at ze znasy, kdis us jzme ho svolyly a prypadne ze roshodnout v dalzych volbach pro nekoho jyneho, kdis tenhle nezplnyl, co zlybyl. (Prypadne ho pryduzyt, at kouka udelat, co zlyboval! Zpouzte takovich Zlybotechen bich prytlacyl ke sdy, at makaj jak maj!) Nevym, jeztly tenhle pryzpevek ma hlavu a patu, pac kdis ze o me "otre" polytyka, tak bich tem vzem "hlavounum" zlapnul do uzmevu (do nekterich bich zy ovzem vsal buuuuti s umeli hmuuuti...) HOWG!