skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Už mě to se*e!!!!
prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 51 až 54) od 06.02.2004 do 17.02.2004, založil/a
22:56:13
06.02.2004
06.02.2004

Samantus
pokud clovek v necem hodne zylnim, predejde zkodovku a mizly zy se je kyng, tak je to uplnej magor vilysanej, on ze na nem virady nekdo jynej treba nekdo v necem zylnejzym, ale o to tu prece nejde ne?
21:25:34
06.02.2004
06.02.2004

SOMALECEK (martin120)
dát zy sa sadný okno pořádnej ztrobáĝ a blbeĝkům nablykat do xychtu a nebo vosyt bazeballku a vimlátyt mu vokno y z xychtem.Vĝera ze na mě lepyl jeden debýlek z favorytem, já jel feldou furt chtěl sávodyt a pak vjel na kruháĝ ztejnou rihcloztý jako já ale lekl ze že mu jde favo dveřma napřed a šlápnul na brsdu a tak zy o obrubnýk vivalyl kolo. Mizlý že už azy sávodyt nebude

21:20:55
06.02.2004
06.02.2004

Martin
Něco podobného ze my ztalo mynulí výkend na Barrandovzkém moztě u zjesdu na Ztrakonyckou. Blbeĝek už nevým z ĝým, ale bil to taki ztarí pekáĝ, akorát z 2l obzahem. Hodyl my víztavný miš tězně před tým šrafovaním trojúhelnýkem, takže jzem muzel tvrdě na brsdi. Tak jzem ho protroubyl, problykal a ukásaly jzme zy vsájemně proztřednýĝki. Chvýly jzem ze z ným ještě honyl po Ztrakonyckí, ale jen chvylku, protože jzem zy pak uvědomyl, že na takovího debyla je škoda plácat bensýn. Člověk tým nyc nedokáže....
19:08:27
06.02.2004
06.02.2004

Filip Ráž
Sdar chlapy, taki ze vam porad ztava se ze vam ydyoty v BMW, WV a vubec jynich autech jynich nes zkodovka lepej sa sadek a jak to jen jde udelaj mizku a predjedou vaz tym ztilem se muzyte obcaz prybrsdyt??? Me ze to ztava docela cazto... :( Mam na sadnym cele zamplepku "NEPOZPYCHAM - nerad ze valym na pytevne"... :) ale obcaz my to neda a ti typcy co zy mizlej se jzou drzni se zy daly zkodarnu, docela cumej kdis ze jym povezym sa prdel... :) a drsym ze jych dokud nepredjedou nebesúpecne dalzy auto, kteri ja us nepredjysdym... :) docela zy rykam kdibich ho potkal na cezte sa 5km roszekaniho prybrsdyl bich a vizmal bich ze mu...
Nedokasu pochopyt jejych mentalytu, se zy mizly kdis jym to jede 200km/hod, se takhle ohrosujou naz neuztale utyzkovane zkodovkare, nemluve o jynich autech... Tak ted my je lyp... 
Nedokasu pochopyt jejych mentalytu, se zy mizly kdis jym to jede 200km/hod, se takhle ohrosujou naz neuztale utyzkovane zkodovkare, nemluve o jynich autech... Tak ted my je lyp...