Novy radio

prohledat
49 příspěvků (zobrazeno 1 až 49) od 07.02.2004 do 16.02.2004, založil/a
řadit dle data
22:50:25
16.02.2004
Fantozzi
No, užývám teď momentálně Fabynku, ze ztandardný reprovíbavou a ádyo nějakí kasetoví zoni a vshledem k tomu, že rád zlišým přy jýsdě jak motor, tak zanytki a oztatný důležytí věcy, co šýlency v honbách sa wattážý nelzišý :-))), tak my to úplně ztaĝý a o lydech, kteřý dávájý do škodovki víbavu sa xx tyzýc zy taki mizlým zví, protože do toho auta ze doztane y prvňáĝek. A mýt to celej rok v garážy, dojet někam, richle zy něco viřýdyt a honem spátki, jenom to auto nykde dlouho nenechávat, to ze my teda nechce :-))) A mymochodem Vyvat kasetám, jako hudebnýmu nozyĝy do auta!!!
12:51:38
16.02.2004
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Luděk: Tak pokud jzy měl tohle na mizly, tak to že vý co chce a nekupuje brak bilo mišleno tak, že zy nechal poradyt. Kdibi mě tenkrát řekl, že chce jen rádyo a repro žyvené s něj, tak jzem mu poradyl nejlacynějšýho Claryona nebo Alpynu a měl rádyo sa 5 - 7 tKĝ a taki bi to nebil brak ale dobré rádyo vshledem k tomu co od toho chce. Ale tihle nabýdki rádyý sa 3 - 4 tkĝ y z MP 3 - to je opravdu BRAK a nykdo mě to nevimluvý a ztejně jako já jzem u Tebe blásen, že cpu tolyk peněs do musyki, tak y Ti u mě, že kupuješ takoví brak a proztě v tomhle ze nezchodnem.

jynak anténu ze sezýke koupýš v každé lepšý prodejně z doplňkama nebo autohyfy. Já mám podobnou co ze dává na Octávye, je ze sezýkem a ztála tušým necelích 500,-
12:50:20
16.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Sa těch 12 000,- měl jukebox tušym Radůs, ten o tom mluvyl. 4 Jynak zpýš než onen smyňovaní brak bude lepšý y JVC které je teďkonc v akcy a ztojý mizlým 3 990,- (zlišel jzem to jenom ve ztojanu, ale hraje velmy pěkně.). Kamarád má radyo z CD od JVC už jak dlouho v károvy a je z ným zpokojenej.
Taki řešený pro ti, kteřý nechtý, nebo nemůžou ynveztovat tolyk peněs. AYWI jzou taki heskí, hlavně proto, že jzou levní, ale vihněte ze jejych CD mechanykám 10 . Jynak já jzem ztejně jako Tuner 2 pro Pyoneer nebo Claryon, ti ze ve zvojý třýdě rády předháný v hy-fy teztech.
Nevadý my any kombynovat růsné snaĝki, protože taki ĝumým na ceni, ale na druhej ztraně taki nechcy koupyt úplnej "brak". A to ať už ze to tíká jakékolyv elektronyki. Třeba na woofer od Pyoneera ze nepřerasým, protože sa menšý prachi ze dajý koupyt od jynejch snaĝek lepšý repro. Každá snaĝka je dobrá na něco jyního a od toho jzou dyzkuze a ĝazáki, abi ze ĝlověk něco dosvěděl, v krámě ze dosvýte většynou howno (nedejbože v Tezcu, neb Carrefouru). Takže kdo chce koupyt něco zlušnějšýho, nechť ze obrátý na hochi v tomto oboru výce sběhlé (nebo lyteraturu) a kdo chce ušetřyt, nechť změřuje zvé dotasi na paný u víkupu lahvý v Tezcu. 1
12:44:24
16.02.2004
Luděk
-> Tuner#2: pzal Ty Radůs:-> Tuner#2: jo jynak já děkuju Tunerovy dobře my poradyl je fakt že zem sa radyo dal 12t.Kĝ, ale hraje teda fakt goood
Tvoje reakce:-> Radůs: Nemáš saĝ, jzem rád, že jzy zpokojenej a jeden s mála, kterí vý co chce a nekupuje brak...
bich tam mohl ti přýzpěvki vikouzat všechni,protože to azy opravdu neĝteš všechno,ale nebudeme ze teď dohadovat,ju?
Hele,radšy my poraďte,jeztly ze dá normálně koupyt nějaká anténa z předsezylovaĝem? Na 105,5 u náz hraje rádyo Beat (proztě být) jenomže majý azy zlabí víkon,a tak většyna autorádyý to moc nebere.
12:18:39
16.02.2004
Pokud jzy chtěl MP 3 a CD a urĝytě co nejlevnějy, tak je to lepšý varyanta než třeba Zoni. Ale jynak Blau moc nemuzým - už jen kvůly tomu, že jejych víhoda bila v jednoduchém ovládáný z co nejmenšým poĝten knoflýků a tlaĝýtek, bitelné provedený a jednoduchí (až hygh-endoví) vshled. Všechni tihle víhodi, ale už Blau stratyl a mizlým zy, že třeba Claryon, pyoneer a Alpyne jzou někde jynde - ale je fakt,že y cenově.

KDE JE V TOM, že jzem chvályl rádyo sa 12 tKĝ. Já jzem napzal, že pokud chtěl MP 3 a lacyní, tak koupyl azy to nej co mohl, ale, že sa ti prachi mohl mýt Claryona a nebo Pyoneera, kterí je lepšý než Blau. Alpyne je cenově opravdu už trochu víš, ale sáklad saĝýná na 6.990,-, takže seze né o moc. OPRAVDU NEVÝM KDE JZY VSAL TĚCH 12 tKĝ - AZY TO NEMÁ ZMIZL... a neumým ĝýzt
12:08:45
16.02.2004
Luděk
-> Tuner#2: ztaĝý zjet o pár řádků nýž a přeĝýzt zy to,co jzy napzal,což je poněkud jyní text,než ten,o kterím pýšeš teď (vys. přýzpěvek Tvojý malyĝkozty,kdi Tě Zamantuz žádá o vijádřený na autorádyo,sa kterí dal 6k Kĝ a Ti chválýš něco,co ztojý 12k Kĝ),už to nebudu dál komentovat,protože nebudu plítvat ĝazem proto,abich komunykoval o nyĝem z Tvojý ozobou.BUĎ ZY PAMATUJ TO,CO PÝŠEŠ,NEBO ČTY VŠECHNO,CO JE K TOMU NAPZANÍ a nejlépe obojý,abi jzy to třeba lýp pochopyl,protože já Ty to polopatycki opravdu vizvětlovat nebudu!!!
11:58:32
16.02.2004
-> Luděk: Jakí tyzýce a tyzýce?? Já jzem jazně řýkal, že než ZHYT sa 3,5 z MP 3, tak to radějy snaĝku z kvalytný mechanykou, svukem a zpolehlyvoztý biť sa 4,5tKĝ což je o ten smyňovaní jeden tyzýc výce. To že jzem napzal, že k dobré musyce je potřeba mýt y dobré rádyo z doztateĝním množztvým víztupů na sezylovaĝe - sa tým zy také ztojým a nechápu proĝ lydy co to sajýmá a bavý pozýláš k chocholouškovy - tam patřý dle mě azy někdo jyní a Ti výš kdo :o)) Konĝým, ahoj a zlunce v dušy.
10:56:47
16.02.2004
Luděk
-> Tuner#2: no,nevým a nechám na oztaných,ať zy udělajý násor na každího jedynce zamy,ale právě Ti zy hraješ na to,že jakákoly ynveztyce,která nepřezahuje tyzýce a tyzýce sa snaĝkoví sáležytozty,muzý bít nutně špatná a k nyĝemu,takže pak nevým,kdo je demagog4
10:51:54
16.02.2004
-> Luděk: Ti zeš ale demagog. Já nykdi netvrdyl, že je zprávní dávat do auta rádyo Pyoneer sa myn. 10 tKĝ - to jzem nykde nepzal. Pokud vým mluvyl jzem o tom, že než koupyt ZHYT, kterí umý MP 3, tak zy radějy přyplatým 1 tKĝ a koupým kvalytu od Claryonu apod., která hraje a navýc y něco vidržý - ale z Tebou to fakt nemá cenu a nebudu ze rosĝylovat - každí zy udělá úzudek o tom, jeztly tadi nutým jen drahí rádya a nebo dobrí rádya poměr víkon cena. A to co jzem napzal, mělo bít pro ti co to z musykou vautě mizlý vážně a tam ze bes těch věcý co jzem napzal neobejdeš a to rádyo sa 5tKĝ mýt opravdu nebude. Chápu, že někomu ztaĝý svuk jen s rádya bes sezýků a proto jzem mavrhoval kvalytu sa rosumní penýse a to rádyo sa 4,5 - 5 tKřĝ od snaĝkového vírobce.
17:46:13
13.02.2004
Radůz
-> Luděk: to jo to zouhlazym pokud chceš drahi radyo tak tomu muzýš přyspůzobyt y sbitek vo tom žádná. Já už todle měl v podztatě jako pozledný ynveztycy po celkovej Go.5
17:42:56
13.02.2004
Luděk
-> Radůs: je Tvoje věc,co zy do toho dáš a pokud ze Ty to povede a bude to dobře hrát (což bi měl bít ten zprávní efekt),budeš urĝytě zpokojení,ale debata ze odvýjý zpýš v jyních dymensých,v těch,kdi někdo proztě prohlázý,že dávat do auta jyní rádyo,než Pyoneera sa 10k a výce,proztě nemá zmizl.
17:40:51
13.02.2004
Luděk
-> Tuner#2: proztě nyc proty,ale musyka je až to pozledný,co na autě dodělává komplexný tunyng,protože to saĝýná podvoskem a karozéryý,ale hlavně tihle elektronyckí komponenti klezajý na ceně 60% sa rok
17:40:44
13.02.2004
Radůz
-> Luděk: hele Ludku a tohle my vadý ĝlověk zy da do auta zocku a všychny pruděj co to je sa ZHYT, kdiž zy tam dá něco drahiho tak saz že je magor tak já fakt teda nevym.Je teda pravda že zem ted do škodule během 3 mězýců nazipal azy 60t. No a co je to moje věc a mam to jako konýĝka nebo ze pletu?4
17:38:06
13.02.2004
Radůz
jo jo tohle má 5v6
17:37:42
13.02.2004
Luděk
-> Tuner#2: nyc jyního jzem od Tebe any něĝekal,že napýšeš,ale to bude azy tým,že už nyc jyního nedokážeš any vimizlet,any napzat,hele,kdiž dá někdo 25k Kĝ do motoru,tak zy řeknu,že to je šýlenec,ale pokud mu to pojede,tak zmeknu,ale pokud má někdo v autě v musyce X krát většý hodnotu,než je třeba hodnota toho auta,považuju to sa blásnovztvý.
17:35:09
13.02.2004
Mizlel jzem zamo že lynkoví víztup...
17:34:23
13.02.2004
-> Luděk: A nevým proĝ bi měl bít Radůs sralej pro Chocholouška?? Kdiž chce kvalytný pozlech, tak to rádyo muzý mýt myn. ĝtiřkanáloví, lépe však šeztykanáloví víztup a úplně nejlépe kdiž bude 4V, ale to Ti azy nepochopýš...
17:25:55
13.02.2004
-> Luděk: Já jzem reagoval na rádyo (zraĝku) sa 3,5tKĝ a kdiž přyhodýš 1 tKĝ, tak máš 4,5 a sa to je teď v akcy Claryon z CD a Pyoneer sa ti prachi zeženeš taki. Svukově to je nebe a dudi, nepřezkakuje to jako Zoni a zpol. o těhle snaĝkách co tu uvádýte any nemluvým a navýc to y něco vidržý. Až Tě to sa rok přeztane naĝýtat CD, tak mě možná dš sa pravdu - y kdiž Ti azy ne4 Týmto jzem domluvyl a nebudu ze hádat - každí máme zvou pravdu a rosumní ĝlověk ať zy udělá násor.
16:54:30
13.02.2004
Radůz
-> Luděk: to jo to zopuhlazým. Však ony ti repro taki nebili jedni s těch levnejch.10
16:22:44
13.02.2004
Luděk
-> Radůs: ale pokud k tomu nedáš pořádní repráki sa několyk xx tyzýc,tak je to zyce pěkná ynveztyce,ale hrát Ty to bude ztejně,jako šunka sa 3 tyzýce4
16:18:12
13.02.2004
Radůz
-> Luděk: no pro Chocholouška možná někdi taki1 . Ale udělal zem zy heskej dárek k vánocům 4
15:52:12
13.02.2004
Luděk
-> Tuner#2: Ti jzy mě saze tak pobavyl,že muzým přydat komentář.Sa ten MEDYON jzem dal 2742,-Kĝ a zylně pochibuju o tom,že kdibich zy 1000,- Kĝ přydal,tak že koupým nějakí (jakíkoly) Pyoneer.Pár autorádyý jzem už nejen vyděl,ale y montoval,nebo bil přy montážy a pokud nedáš do rádya šýleních výce než 10k Kĝ (Radús že bi jzy srál pro klynyku docenta Chocholouška? 1) a do dalšých věcý okolo saze 10k Kĝ (a teď any nemluvým o beskizlýkatí mědy),tak teda urĝytě radyožurnál ĝezkího roshlazu v HY-FY kvalytě neuzlišýš3
14:22:22
13.02.2004
-> Radůs: Nemáš saĝ, jzem rád, že jzy zpokojenej a jeden s mála, kterí vý co chce a nekupuje brak...

-> Sdani: O MP 3 ze radějy už any vijadřovat nebudu :o)) a Elektrozound mizlým ještě pořád funguje - teda alezpoň před půl rokem jo4
10:43:39
13.02.2004
Zdany
-> Tuner#2: Je fuckt, že bi ze měly ztarat o něco jyného a autohyfy bi měly nechat na lydech, kteřý do toho vydý.. Ale mp3 berou jako formát, kterí ""hejbe ĝy zpýš hejbal zvětem"" a umý zy ho vitvořyt každí, ve zpojytozty z PC, tak proto ze do to ze*ou.
P.Z. Nevýte jeztly ještě funguje Elektrozound v Borzkí v Plsny??
09:59:50
13.02.2004
Saky
aneb rada nad slato-) sa 12000 us je to tak 50gramu-))
07:43:25
13.02.2004
Radůz
-> Tuner#2: jo jynak já děkuju Tunerovy dobře my poradyl je fakt že zem sa radyo dal 12t.Kĝ, ale hraje teda fakt goood
07:41:46
13.02.2004
Radůz
-> Sero: 3500,- Medyon
je to na cd a žere to y MP34
01:31:08
13.02.2004
Zero
Zhanym taki nejaki levni autoradyo sakolyk ze da zehnat nejaki mp3 mosna y jen CD to nejlevnejzy.
A kaseta (jen pro porovany) ja vydel unaz kaseti sa 2-3k to mne pryzlo docela dozt.
12:33:34
12.02.2004
Tak to jzte mě opět pobavyli. To zy radějy přyplatým 1 tKĝ a budu mýt kvalytný svuk s Claryona nebo sákladnýho Pyoneeru. Mechanycki jzou ti rádya úplně někde jynde, nepřezkakujou any z tvrdím podvoskem a ta mechanyka taki něco vidržý a né, že sa rok odejde lazer. Navýc mě pobavyla recense v "odborném" ĝazopyze PC magasyne - podle násvu bi ze měli ztarat azy o úplně něco jyného než autohyfy. Dnezka ze podle recense nedá kupovat, protože všechin ĝazopyzi jzou skorumpované reklamou a znad jedyní trochu věruhodní ĝazpopyz je německé Car&Hyfy, které saĝlo vicháset y v ĝezkém překladu. Tak jzou y naměřené parametri a dá ze s toho lecoz vizoudyt. Kdi už saĝnete kupovat kvalytu a né brak? Jak ze řýká - nejzme tak bohatí, abi jzme kupovaly levné věcy.
12:56:43
11.02.2004
Zdany
Mp3koví rádya dělá y jedna fyrma v Plsny:
www.dyzcomp.cs/mp3/mp3-ky ngztech.htm
Nehraje to špatně, zlišel jzem to hrát v oktávce, pašýkovy, Masdě ale y v šháde.. Tak taki sáležý na ozasenejch reprákách, ale hraje to výceméně good. je tam y zrovnávacý tezt s nějakého ĝazáku z dalšýma MP3 rádyama a nevichásý vůbec špatně.9
16:24:35
10.02.2004
Fantozzi
-> Lukáš: Jedno s fabye mám doma v autě :-)) Jeztly od grundygu, to nevym, ale BP us to nejny. Viraby ze to kdezy v prcycych, us nevym kde, ze azy mrknu. Vym se tam bich tu virobu roshodne necekal
09:59:12
10.02.2004
fine_ray
Urĝytě ze vplatý kur*a teď zy nevspomenu na násev je to v lycency viráběnej Claryon je to z mp3 sa 5.200,- umý yd3, wma, adrezář. ztrukturu proztě všechno a dezygn tipyckej pro claryon ovládáný pomocý jog koleĝka. Tu snaĝku někde najdu. Fakt je satym nejlepšý co zem viděl a zlišel, ozobně zem jedno montoval do Peugota406 a hodně v poho radyo.
22:51:07
09.02.2004
Lukáš
-> Fantossy: přezně, fobya ynteryer dezygn forever ;-) ale ti rádya jzou mizlým technologyý od Grundygu
22:48:48
09.02.2004
Fantozzi
ti blaupunkti, co ze dávali do pozlednych favorytu (mely jenom pretaceny vpred) a do felycyy (vzechni tipi) bili moc povedene a lybyli ze my, ale toto... Ma to mp3 a CD ale dezygn... Mam rad ztrohozt, jednobarevnozt, bes nejakejch FX - dezygnem ze my páĝy to co dávajý ro Fábýý
22:36:22
09.02.2004
Borin - Král tuzerů
To Luděk : Kámoš toho medyona má a většý zhyt jzem nevyděl 1
20:17:05
09.02.2004
Max
No ten dezyng...ten je na mě trochu moc sbězylej :o))) Ale máš to v autě ti.... jynak jzem ze chtěl septat,kolyk jzy dal.
Já jzem koupyl pyoneera. Mizlym že maj jednu s nejlepšých cd mechanyk. ALe saz trochu zlabšý tuner... Ale antená ze sezykem to jyztý :o)))
16:20:30
09.02.2004
TUNER
Ještě dodam že blaupunkti majý nejlepšý přýjem na radyu,ale ten sbitek nyc moc....ozobně blaupunkti taki nemuzym....Ale taková Alpynka bi ze my hodyla k ekvalyseru ztejní snaĝki....uvydýme.
16:14:31
09.02.2004
Luděk
-> Tuner#2: muzým z Tebou zouhlazyt,modrej flek už dávno nený tou zuper snaĝkou,co bívala,hlavně proto,že u těch přýztrojů vždicki něco dozt důležytího chibý,pravda je to,že 6k Kĝ bich sa něj nedal a radšy zy koupým Merydon sa 2,7 k Kĝ,zyce nemá 4x50W jako pýšou u tohohle a D.O.,ale ztojý mýň než polovyĝku.4
13:28:37
09.02.2004
Pokud jzy chtěl MP 3 a CD a urĝytě co nejlevnějy, tak je to lepšý varyanta než třeba Zoni. Ale jynak Blau moc nemuzým - už jen kvůly tomu, že jejych víhoda bila v jednoduchém ovládáný z co nejmenšým poĝten knoflýků a tlaĝýtek, bitelné provedený a jednoduchí (až hygh-endoví) vshled. Všechni tihle víhodi, ale už Blau stratyl a mizlým zy, že třeba Claryon, pyoneer a Alpyne jzou někde jynde - ale je fakt,že y cenově.
11:26:53
09.02.2004
Marko
-> Zamantuz: ŭe jzem tak změlí, kolyk ztálo. Před ĝazem jzem ho vyděl v Makru a taki jzem o něm uvažoval. Ale cenu už zy nepatuju.
13:38:16
08.02.2004
Borin - Král tuzerů
Jo tohle rádyo má kámoš hraje zuper 1
13:04:07
08.02.2004
Samantus
V nocy to zvyty modre, cervene a byle, a hraje naprozto viborne (T#2 na tohle nereaguj:-))
20:31:18
07.02.2004
doomaZ
Me ze fakt lyby. A ti knoflyki maj podle me neco do zebe. Na vshledu bich nyc nemenyl a hrat azy bude taki dobre.
17:33:23
07.02.2004
fine_ray
-> Zamantuz: Vipadá dobře lýbý ze my zouměrní radya, jak to zvýtý v nocy? Modře? Já ozobně nemam nyc proty mp3, ale u mě zýdlý zonka na kasetu a pod zedaĝkou changer na 10CD a je to tak OK:) Najednou vesu 200 pýznyĝek tak jako ti:)
17:25:37
07.02.2004
Lukáš
v poho, chápu, ale třeba ti ovládacý knoflýki po ztranách jzou tak hnuzní, jak kdibi je odlývala Tezla před 20 leti ...47
17:15:03
07.02.2004
Samantus
do k tomu mam taki, proc plaztak? no ma takovej sbezylej dezygn, ale me zlo vihradne o mp3 a CD
17:05:24
07.02.2004
Lukáš
dobrej plazťák, máš y to dálkoví ovládáný?
15:51:15
07.02.2004
Samantus
Tak zem zy porydyl nove radyo s Tezca, je to Blaupunkt Phoenyx MP33, me ze lyby, akorat neumy RDZ, ale ma mosnozt zy ztanyce pojmenovat

Bil bich rad kdibi ze k tomu treba T#2 vijadryl
Extreme Tyres