Ale mam stastie nikdy ma zuby neboleli a navstevu zubara beriem ako oddych aj ked nato malokedy mam cas...

Já mám trochu kliku, že mám zubařku ze známosti. Protože na preventivní prohlídky nechodim, už mě několikrát chtěla vyhodit kartu a když to po 10 letech začla brát vážně, tak jsem se dostavit už musel. 

asi vim o čem píšeš, z popisu to poznávám. ale za 2,5 mice se dneska prodavaj vsechny baráky pokud nejsou na spadnutí 

Když vidím co tady lidi píšou za cifry za zubaře, tak jsem rád za ty 3000 za dva kartáčky, který vydrželi asi 4 roky, ted teda už máme další, ty starý jsou po smrti. Člověk si na to rychle zvykne, když čistím zuby malý, tak bych jí to s chutí vzal taky tím, obyčejným je to hrozný šontání a už jsem stratil ten grift v ruce za ty roky

Jako poznat jestli ještě v peněžence máš na další nádrž jde snadno, to je fakt...
To bych mu těch 590 radši dal.

Osobne mam teda so zubarmi minimum skusenosti kedze som bol po 20 rokoch u zubara prvy krat koncom 2018 a v 30 rokoch mam v ustach len zuby bez problemov, ale pri prvej negativnej skusenosti by som menil lokal, je to moje zdravie a dozivotne ne nasledky mi nikto nevyreklamuje. Mal by si o tom pouvazovat, ze miesto nadavania na pracu, doktorov, auta by si mal v kazdom ohlade urobit zmenu.

A náklady jsem k tomu přidal časem. A nepřijde mi to od věci. Živím krom sebe 3 další lidi, tak mít představu o tom co nás kolik stojí mi přijde víc než žádoucí. Nejde zdaleka jen o auta. A když se pak někdo začne tvářit "tak kup další", no tak mám představu, na kolik to cca vyjde