Hlavní problém tví v tom, že ještě když jsem ještě dorůstal já, cenově dostupný auto byla 120tka, se kterou se dalo blbnout leda tak na parkovišti nebo zasněžený silnici. Vidím to u nás poměrně často a jakmile je podzim, mokro a začíná zima. V pěkných zatáčkách každou chvíli vyvalený auto, nejčastěji starý BMW nebo 4x4 OI, dehtový Fabie a u toho smutně koukající "řidič" s rovným kšiltem a ustupujícím akné. Jakmile nasněží, tak tyhle závodníky tahaj na silnici cestou na Ještěd skoro denně.
Opravdu nemam rád svazování zákony, buzeraci, ale tady si myslím, žeby to pomohlo a nemuseli by se vymejšlet hovadiny, který odskáčou všichni.
edit: Zrovna jeden takovej nám pár dnů zpátky lítal kolem baráku (v obci), kilo + a jeho kamarád si ty jeho "průjezdy" točil na mobil a fotil to.
edit: A ještě jeden edit. Fakt mi nevadí, když někdo dělá kraviny na silnicích, taky se neřídím předpisy. Ale vadí mi, když to někdo dělá a nemá na to.... Ty seš zrovna ukázkovej případ, vyvádíš se škodovkou neskutečný věci, ale nikdy sem se s tebou v autě nebál.

kdyz vidim, kdo jezdi vse po silnici, tak z toho mam nejvetsi strach... driv ten, kdo mel auto, tak to mel jako konicka, zivotni styl... dnes jen jede, casto jak hovado, nalepenej na prdeli, spoleha se na elektroniku, neco sudla v ruce na mobilu a ze by nahodou nekde naboural, tak ho to netizi, vzdyt ma preci bezpecny auto... a je pojistenej, tak proc nebourat, ze? hruza