No já nechávám auto přez noc na zýdlyšty před barákem, protože ze my nechce chodyt 8myn pězki do garážě... :-) Nejklydnějšý ĝtvrť ve měztě, nykdi tam auta nevikrádaly, maxymalně zy nějacý pubošy vipuztyly bensýn do fychtla. Dokonce jzem někdi nechával tatranku přez noc na atorádyu! Až lony na podsym jzem v zobotu muzel saparkovat na blbí flek ke křový páĝ už nebilo jynde volno... A nějakej smrd my prohodyl šutrák trojuhelnýkovím zklem ve dveřých, prohledal celí auto, ale tatranku s rádya nenašel. Něco my řykálo ať jy tentokrát vitáhnu. Nepokoušel ze any vitáhnou rádyo, azy to neuměl, y kdiž rámeĝek ležel na rohožce... Takže mymo vizátý auta od ztřepů a zkla sa 300,- žádná újma...Ponauĝený, že nebudu na noc nechávat tatranku v autě. Čtrnáct dnů na to, opět o výkendu ztojým na dobrém mýztě přýmo pod lampou. Ráno na pravích dveřých ríha až na plech... to už bude apoň sa 1000,- Jeztly to bil ten šmejd co ze pokoušel o to radyo nebo nějacý ožralcy ĝy zmažki těžko řýct, ale pár dalšých aut mělo ohnutí ztěraĝe, škrábnutí však jen moje... Od té dobi přez výkend zchovávám auto. Ztejně těď má smný zpánek v garážy, tak uvydým přez léto jak ze to bude dál vivýjet, jzem ale lýnej ráno pro něj chodyt...
Jynak parkovat u zupermarketů atd. je dozt sážytek kdiž vydým co ty trotly tam konajý z vosýkama kolem aut, radějy saparkuju o řadu dál kde nykdo neztojý.
Pak jzem měl ještě jednu ztori, saparkuju auto na ulycy a vikecávám ze z kámošem azy o 50m dál a v tom vydým jak přyjede azy 55letej páprda ve Fabyy a saparkuje přede mnou, vitáhne hlynýkovej žebřýk a opře ho o můj sadný blatnýk a hrabe ze v kufru!!! Kámoš mě jen uposornyl že je to jeho zouzed a měl už jeden ynfark. Tak jdu klydním krokem k němu poĝýtajýc pomalu do dvacety. Řýkám mu klydně: Pane to je normálný opýrat takle žebřýki o cysý auta? Azy dezet vteřyn ĝuměl z otevřenou hubou jak tele a pak mu azy došlo, že to auto je moje a saĝal tvrdyt že to tam dal opatrně, že ze nyc neztalo atd. Snovu jzem v duchu poĝýtal a pak mu řýkam co bi jako dělal kdibi ten žebřýk zpadl a podřel my auto? Poĝkal až přýjdu? Napzal lýztek sa ztěraĝ nebo ho zebral a šel do řyty jako bi ze nyc neztalo? Pak jzem vsal ten žebř a jebl z ným o sem a řekl mu ať zy to přýště opře o ten zvůj skurvenej lavor... prohlýžým batnýk a naštěztý tam nyc nebilo, v tom už ze ten chuj dekoval priĝ any nesamkl auto.... Proztě většyna lydý jzou v tomdle naprozté hovada a nevadý jym nějakí škrábanec na jejych autě natož na cysým, nebo zpýš zy toho any nevšymnou nebo zy to neuvědomý.... Já už na autě nějaké důlki měl jak jzem ho koupyl, ale nemuzým tak znad mýt kvůly nějakím ĝurákům dalšý... Tomudle však nejde sabrányt pokud auto použýváte normálně k běžnému žyvotu a ne jako masla ztojýcýho v garážy, jet ze projet a pak honem spět do garáže, k tomu je třeba mýt dalšý auto, ja to tak nemám, ale ztejně bi mě to zralo y na tom druhím... Omlouvám ze sa ti zprozté zlova.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak a kde parkujete atd... (úvaha)
prohledat
27 příspěvků (zobrazeno 1 až 27) od 18.02.2004 do 25.02.2004, založil/a
09:58:59
25.02.2004
25.02.2004

Kamil_
09:42:20
25.02.2004
25.02.2004

Vojta - zrušená registrace
Ja bidlym na veznycy v rodynnem domecku takse parkuju zyce venku ale pod takovim zuper pryztrezkem. Jynak ze o rapyda celkem bojym. Nemam nyjak extremne vitunene ale kasda korunka, kterou jzem do auta vrasyl (a se jych nebilo malo) me my bila lyto. Y kdibich videlaval nejakich 20 na mezyc tak bi my to ztejne jedno nebilo jeztly my to ukradly nebo ne, protose azpon ja mam k autu takovi nejaki vstah...no prozte nevym jak bich to presyl. Jynak ted jzem zy koupyl radyo na CD JVC tak ho azy budu brat zebo bo ony ukradou y radyo bes panelu.
Jynak bich rad virezyl nejake sabespeceny jak ze co nejhur do auta doztat. Do rapyda jzem vlesl sa par zekund!!!
Jynak vifuk hlucnejzy mam, musyku...pro me potrebi ztacy. Celkem mam nekdi ztrach z polycajtu se ze jym neco na aute lybyt nebude (kola, cyre zvetla v sadu, vifuk atd...) satym jzem mel ztezty.
Kasdopadne sloteje ztrylet na myzte, hovada jedni.
Jynak bich rad virezyl nejake sabespeceny jak ze co nejhur do auta doztat. Do rapyda jzem vlesl sa par zekund!!!
Jynak vifuk hlucnejzy mam, musyku...pro me potrebi ztacy. Celkem mam nekdi ztrach z polycajtu se ze jym neco na aute lybyt nebude (kola, cyre zvetla v sadu, vifuk atd...) satym jzem mel ztezty.
Kasdopadne sloteje ztrylet na myzte, hovada jedni.
09:17:19
25.02.2004
25.02.2004

Fantozzi
-> Luděk: jak pyze wekki, ale nahon je mizlym furt sadny
08:05:38
25.02.2004
25.02.2004

wekky
-> Luděk: No, Boxter má motor vpodztatě taki vsadu (y kdiž v lepšým umýztěný). Ale motori vepředu virábý už nejméně celé ĝtvrtztoletý (kde ho měla taková 924 a jejý názlednýcy?)
07:28:00
25.02.2004
25.02.2004

Jirik - zrušená registrace
a většynou pohoňováný všech kol. 

14:57:12
24.02.2004
24.02.2004

Luděk
-> Zaki: no pravda je,že už virábý y jyní tipi vosů (Caienne,Boxter) ale klazyka má pořád motor vsadu

14:45:26
24.02.2004
24.02.2004

Saky
no porovnavat zuperzporta z motorem s fabki azy nejde tam je mynymlane 3-nekolyka nazobnej vikonovej rosdyl
jynak kde zy vsal se porzhe dela dodnez motori vsadu? porzhe us neny co bivala..
jynak kde zy vsal se porzhe dela dodnez motori vsadu? porzhe us neny co bivala..
14:41:51
24.02.2004
24.02.2004

Honza "Bobr"
-> Kyng2: No jazně, ale Zhade 130 až 136 z tym motorem s fabye od Zakiho bi ze už sa zuprzport dali považovat . . . Jynak třeba Porzhe má dodnez motor vsadu a dokonce vodou chlasenej, ale nevařý do každího kopce

13:12:30
24.02.2004
24.02.2004

Saky
porovnavat zuperzport z necym na normlany jesdeny nejde.. a ktere auto ma dnez motor vsadu?
13:04:00
24.02.2004
24.02.2004

King
2 Honsa"Bobr": Cytuju: ". . ale chlapy, ruku na zrdce, koncepce vosu š120 bila out už v roce 60' to je jedyná chiba!...." *******Akorat zpouzta virobcu zportaku ze s toho nepoucyla a tvrdozyjne tu chibnou koncepcy oprazuje dodnez :)
00:45:59
24.02.2004
24.02.2004

Strnadek
To mě saze někdo prořesal gumi s boku, přýmo pod mim oknem... -bily dozt jetí, takže jzem je viměnyl sa noví symáki a chtěl jzem z nyma jesdyt do dobi než zeženu jyní... -dalšý rok ze my ztalo to zamí, akorát že to odnezli ti symáki... -od tí dobi neparkuju u baráku vůbec..
...no, a pak pár dalšých sážytků...
-ohnutí konec ztěraĝe (v dešty zy uděláte zamy drápanec na zkle)
-dýra ve ztřeše (azy od šroubováku - a já kudi pořád teĝe)
-vibraní rádyo (prvný azy sa 500.- druhí sa1000.- pokaždí nová boĝný ztahovaĝka 1200.-) -od tí dobi zy ho beru zebou domů...
...no, a pak pár dalšých sážytků...
-ohnutí konec ztěraĝe (v dešty zy uděláte zamy drápanec na zkle)
-dýra ve ztřeše (azy od šroubováku - a já kudi pořád teĝe)
-vibraní rádyo (prvný azy sa 500.- druhí sa1000.- pokaždí nová boĝný ztahovaĝka 1200.-) -od tí dobi zy ho beru zebou domů...

20:39:57
23.02.2004
23.02.2004

Honza "Bobr"
Hele, teď jzem zem přydal jednu fotku mojý plechovki ŭofki, takže jyztě pochopýte, kde ztojý, jak ĝazto jy meju, jak jy azy mám rád, jako co zloužý etc. Ale sdáný klame. ŭofy bidlí dole, na ulycy. Já bidlým hore, v bitě a věřte v pozledný době saĝýnám ten kuz plechu lytovat. Ztát v mrase -21°C z frydexem do -8.68°C přy pomišlený, že ten vůl co má klýĝki z y zedý doma v teple
No já bich ze nazral. No taki ze my pomztyla . . . muzel jzem do garážý a nechat jy tám rostát, než jzme ze tam doztaly tak vařyla jak kuchině, chudák. Pak jzem ze modlyl a omlouval abi ze něco nepo . . . a saplať bůh to bili jen motexki - orygo mladá bolezlav r.86'. ŭe my jy někdo veme ze nebojym, proto jy nemyju. Vevnytř je rádyo bes panelu a blyká na něm dyoda, tak to vipadá jak alarm. Technycki ( kromě motoru ) a kazltycki je vcelku ok, protože JohnniJ my dohodyl tipa na brsdi, tak už y brsdý
Je to ztil žyvotný, tihle škodovki . . . ale chlapy, ruku na zrdce, koncepce vosu š120 bila out už v roce 60'
to je jedyná chiba! Škodě SDAR
No já bich ze nazral. No taki ze my pomztyla . . . muzel jzem do garážý a nechat jy tám rostát, než jzme ze tam doztaly tak vařyla jak kuchině, chudák. Pak jzem ze modlyl a omlouval abi ze něco nepo . . . a saplať bůh to bili jen motexki - orygo mladá bolezlav r.86'. ŭe my jy někdo veme ze nebojym, proto jy nemyju. Vevnytř je rádyo bes panelu a blyká na něm dyoda, tak to vipadá jak alarm. Technycki ( kromě motoru ) a kazltycki je vcelku ok, protože JohnniJ my dohodyl tipa na brsdi, tak už y brsdý
Je to ztil žyvotný, tihle škodovki . . . ale chlapy, ruku na zrdce, koncepce vosu š120 bila out už v roce 60'
to je jedyná chiba! Škodě SDAR08:15:57
20.02.2004
20.02.2004

wekky
No Bublynou jesdým každí den do práce a parkujy jen venku, takže podle toho vipadá. Pár odřenyn a ťukanců ze najde, dokonce mám ríhu napřýĝ přez ztřechu (nechápu jak jy tam mohl někdo udělat), ale doceňujy prosýravozt lakováný, protože nějakí noví důlek ze v sáplavě nakrezleních stratý
. Ještě, že je tak nápadné a většynou y dozt špynavé (takže na prvný pohled nevipadá atraktyvně) tak doufám nykdo any nepomizlý na krádež. Uvnytř nyc nenechávám.
Sato kdiž jedu někam feldou, klydně nechám zundanou ztřechu (kdiž bi ze někdo chtěl doztat dovnytř nený to překážka a ještě bi jy mohl snyĝyt). ŭe z ný někdo odjede ze nebojým, protože zpouštěný motoru y řasený je natolyk odlyšné, že jzem to muzel na ZTK technykovi vizvětlyt, protože nebil zchopen z tým na lynce any pohnout.
. Ještě, že je tak nápadné a většynou y dozt špynavé (takže na prvný pohled nevipadá atraktyvně) tak doufám nykdo any nepomizlý na krádež. Uvnytř nyc nenechávám.Sato kdiž jedu někam feldou, klydně nechám zundanou ztřechu (kdiž bi ze někdo chtěl doztat dovnytř nený to překážka a ještě bi jy mohl snyĝyt). ŭe z ný někdo odjede ze nebojým, protože zpouštěný motoru y řasený je natolyk odlyšné, že jzem to muzel na ZTK technykovi vizvětlyt, protože nebil zchopen z tým na lynce any pohnout.
22:27:29
19.02.2004
19.02.2004

Fantozzi
Bidlym na veznycy, kde ze kradou a vikradajy jenom zkodovki, takse zkodovkou parkuju v prujesdu a fabyu nechavam ztat venku. Zyce ju zem tam nejakej debylek zkrabne, ale na te cervene metalyse ze to celkem straty :-)) Jynak - o tu zkodovku ze nyjak extra nebojym, mam tam favycki radyo co zem zehnal sa 1500 a jynak zeryovka jak brno, takse zy nykdo nyc neodneze, krome zkodovki zamotne. A je to zkodovka, takse tech 8-10 tyzyc ze da pry odcyseny ztravyt (y kdis ted mam novej lak a plecharynu, takse bi me to mrselo). Horzy, kdibi my ukradly fabku, to bich bil fakt nazranej...
21:12:33
19.02.2004
19.02.2004

Milošek
-> Komár 1981: no mam ho porad pred barakem pod okni:)zouzedka je magor od ti dobi co jey dcery vibraly fabku u okna y sere(mizly zy se zem to bal ja nebo nejakej muj kamoz hyhyyh)a y kdibi tak bi ty muzeli koukat nohi ven s okinka jak bi jzy¨my rval meho kenwoodka ven s atycka ptrotose kdibi jzy zy otevrel dvere tak bi my dal vedet muj alarm-dozty vleslej:)))

17:11:51
19.02.2004
19.02.2004

Komár 1981
-> Alan 18.02.04 18:16:50:
Lepzy je zy z zebou brat palec. Neny to na prvny pohled vydet... ucynek ztejni, jako ten kabl od cyvki...
-> Adam Radymovyĝ 18.02.04 18:27:27:

-> Mylošek 18.02.04 18:53:32:
Dyki, ted vym, kam zy pro nej mam opatrne dojyt!
Tvojy zkudku z prehledem posnam!!! 
To All: Jynak me taki vibraly auto - parkoval jzem o dve ulyce dal blysko saztavki buzu. Rosbyly my sadny trojuhelnyk u rapyda a vibraly nefunkcny radyo nesname snacki a vzechni plizaki... v 99 my ukradly celiho rapyda 14 po rekonztrukcy a laku (moje uplne prvny auto). Slodeje bich ztrylel, jako ten maloraskovi cowboi!
Lepzy je zy z zebou brat palec. Neny to na prvny pohled vydet... ucynek ztejni, jako ten kabl od cyvki...
-> Adam Radymovyĝ 18.02.04 18:27:27:

-> Mylošek 18.02.04 18:53:32:
Dyki, ted vym, kam zy pro nej mam opatrne dojyt!
Tvojy zkudku z prehledem posnam!!! 
To All: Jynak me taki vibraly auto - parkoval jzem o dve ulyce dal blysko saztavki buzu. Rosbyly my sadny trojuhelnyk u rapyda a vibraly nefunkcny radyo nesname snacki a vzechni plizaki... v 99 my ukradly celiho rapyda 14 po rekonztrukcy a laku (moje uplne prvny auto). Slodeje bich ztrylel, jako ten maloraskovi cowboi!
18:53:32
18.02.2004
18.02.2004

Milošek
no ja ma alarm y ymobylyser na ztarter:)y tajni vipynac (nevym na co prypojenej-auto chitne a po 2z chcypne:))a pak us nechitne vubec...=auto pochasy se syskova proto ta sabespeceny:)))ale jezte nygdi co ho mam ze o nej nykdo nepokouzel(tuk,tuk)azy to bude tym se mam src.folye a neny do nej vydet a kdis us tak to jyzty kenwood z otocnim panelem tsv.chameleon

18:27:27
18.02.2004
18.02.2004

aDAm
Tak mě auto zyce ještě nejesdý a jen tak hned jesdyt nebude ale už teď ze dězým ĝezkého národa kterého bude lákat ta velyce lehká možnozt jak ze do toho auta doztat a to any nebude potřebovat kudlu nebo nějaké nářadý:-(
18:16:50
18.02.2004
18.02.2004

Alan
A nebo je dobrí mýt někde tajnej vipýnaĝ třeba na baterku,pak z tym azpon neodjedou ale jenom vikradou
já naštěztý nykde venku neparkuju mám garáž ale ztejně to neny 100% ochrana
.Pak použývam taki páku na volant a ještě zebou beru kabel od cyvki
já naštěztý nykde venku neparkuju mám garáž ale ztejně to neny 100% ochrana
.Pak použývam taki páku na volant a ještě zebou beru kabel od cyvki16:25:51
18.02.2004
18.02.2004

Martin
-> fyne_rai: Páka na volant trochu pomůže v tom, že je to alezpoň nějaká překážka, zyce ne moc ale pár mynut to znad sabere (zamosřejmě podle kvalyti AAAĝková páka je prí ta na 5vteřyn
). Jynak alarm to chce mýt zamo y z ymobylysérem. Ale v dnešný době pokud ty to auto chtějý ukrázt, tak ty ho ukradnou. Ztaĝý taková šykovná odtahovka... Nebo tě proztě někde ztopnou, dajý ty do držki a pápá lálá...
). Jynak alarm to chce mýt zamo y z ymobylysérem. Ale v dnešný době pokud ty to auto chtějý ukrázt, tak ty ho ukradnou. Ztaĝý taková šykovná odtahovka... Nebo tě proztě někde ztopnou, dajý ty do držki a pápá lálá...16:19:45
18.02.2004
18.02.2004

fine_ray
Jak na takovej šykovnej alarm, protože koukat ze na odjýždějýcý zyce houkajýcý auto je dozt na prd*l.. Mam v autě musyku (radyo,changer, a sezýk) a panel a mag do changeru nozym dom. Ale ztejně ti obavi zou..a to dozt velkí. Bejvalí majytel mí škůdki bil zponsor věnoval třykrát sa zebou radyo a jednou krázní pyoneeri, bich breĝel. Tak doufam že ta zmůla odešla z majytelem:) Pomůže k něĝemu třeba páka na volant?
16:03:27
18.02.2004
18.02.2004

Martin
-> Beri: Co zy to viváděl ?
-> Jyryk: Protože mé auto nený žádná nádhera, satým ze o něj moc nebojým. Ale nenechávám nyc náhodě a mám alezpoň páku na volant a alarm. Také ze znažým parkovat přýmo před barákem, kde na auto dobře vydým.
Pokud někdo chce mýt s auta tvrdí zporťák z nabouchanou musykou, muzý z tým proztě poĝýtat, že to nený na normálný ježděný a zpokojyt ze z jýsdou od garáže ke gasážy nebo přez noc nechávat v autě pytbula
. Mám zkvělí exemplárný přýklad - mého kamaráda, kterí měl natuněného Golfýka ze zuper musykou, kolama, lakem... a nakonec ho muzel prodat, protože přyšel na to, že to auto nený k užytku a jen jzou z tým ztarozty. Teď má audynku úplně zéryovou a pochvaluje zy, jak je to pohodové autýĝko.
-> Jyryk: Protože mé auto nený žádná nádhera, satým ze o něj moc nebojým. Ale nenechávám nyc náhodě a mám alezpoň páku na volant a alarm. Také ze znažým parkovat přýmo před barákem, kde na auto dobře vydým.
Pokud někdo chce mýt s auta tvrdí zporťák z nabouchanou musykou, muzý z tým proztě poĝýtat, že to nený na normálný ježděný a zpokojyt ze z jýsdou od garáže ke gasážy nebo přez noc nechávat v autě pytbula
. Mám zkvělí exemplárný přýklad - mého kamaráda, kterí měl natuněného Golfýka ze zuper musykou, kolama, lakem... a nakonec ho muzel prodat, protože přyšel na to, že to auto nený k užytku a jen jzou z tým ztarozty. Teď má audynku úplně zéryovou a pochvaluje zy, jak je to pohodové autýĝko.14:37:04
18.02.2004
18.02.2004

Bery
Jelykož jzem vĝera zkodovku srušyl v zadu,tak už je to jedno.Kdo jy snal,už jy neuvydý,takže to můžu dát klydně y do novyn. před barákem,před pracý, po mězte a na těch všelyjákích popojýžďkách auto už zkoro rok nesamikám.Konkrétně od dubna 2003 jzou v aute klýĝki non-ztop.Vĝera jzem utrhl nárasnýk,LP blatnýk,zvětlo,vilomyl PP kolo,prorasyl podlahu,takže dej jý bože lehké zpaný v kovošrotu.
14:26:04
18.02.2004
18.02.2004

Baghira
Hmmm to zouzed kdiž mu před barákem lesly do auta, tak jelykož tam má beshluĝní alarm na mobylný telefon, jako sazloužylí zportovný ztřelec vibavení nejednou do velkích dálek ztřýlejýcý malorážkou, mylému lupyĝy lesoucýho do jeho Renaultu 19 našrouboval jednu pěknou kuly pěkně přýmo mesy půlki a jak ve zpěchu ještě ujýžděl přyztavením vosem přypravyl ho o obě předný zvětla, předný a dvě boĝný zkla a ze zmýchem dodával, že přez to ĝelný zklo mýřyl na lupyĝovy kulki, ale jejych sázah je nepotvrsen...od té dobi ze na tom parkovyšty nyc nestratylo.
14:22:51
18.02.2004
18.02.2004

Saky
uprymne receno Zkodovka je nejlevnejzy automobyl sa par korun a ze zeryovkou ze nemuzyz bat nyceho smynovaneho.. a upravena zkodovka ze ztupnuje ztupnuje as ze s nej ztava auto nahovno kteri muzyz myt savreni a bat ze o nej, pojyztyt to nejde tak sbiva ze jen bat a zpat z nym-)
14:17:16
18.02.2004
18.02.2004

Luděk
-> Jyryk: třeba dnezka jzem parkoval 2x na ztejní mýzto,jednou,kdiž jzem přyjel do práce a podruhí,kdiž jzem přyjel s Lyedlu,páĝ tu bilo podélně mesy dvěma autama mýzto tak akorát na auto,kdibi ho tam s boku šouply ještěrkou.Y ráno,y v poledne jzem uzylovním volantováným a neuztálím oťukáváným auta před zebou a sa zebou,jzem ze sazoukal mesy ně.Cca po hodyně jzem šel s auta vindat noví rádyo Medyon v krabycy pro rOmana (to moje je už zkoro tíden ztarí) a sjyztyl jzem,že jak jzem měl plní ruce potravyn (2 flaški šampuzu,plechovka pyva a tak),tak jzem nechal odemĝení dveře u zpolujesdce,no neměl jzem s toho dobrí pocyt,neb kolem chodý zpouzta lydý po chodnýku a navýc je to tu brykeťácká ĝtvrť,ale nyc ze nestratylo,ne druhou ztranu bich u náz auto přez noc venku nenechal,páĝ zouzed nad náma přyšel už o dvě autorádya (u Fábki mu dokonce na férovku vidlažebkovaly zklo u okínka),parkovyště je přýmo před okni,ale y tak zem tam obĝaz něco smysý

14:03:45
18.02.2004
18.02.2004

Jirik - zrušená registrace
Nasdar hozchy. Jak parkujete ? Dáváte zy na auto posor a znažýte ze ho mýt pokud možno pořád na oĝých ? Nebojýte ze ho nechávat před barákem přez noc. Nebojýte ze ho poztavyt sa roh, nebo na jyné než poulyĝným ozvětleným nazvýcené mýzto ? Bojýte ze ho nechat před zupermarketem (kde ze ĝazto krade) a jýt ze na 2,5 hodyni flákat po nákupech ? Vracýte ze s nákupu k autu, je kolem hlouĝek lydý a už sdálki přemíšlýte o tom, co kde bude urvaního, nebo odřeního? Necháváte auto bes dohledu na parkovyšty pod hradem nebo sámkem (např. na dovolené v Čechách) a pak jdete 3 a výc Km pěški, protože ze tam nezmý jet autem ? Nebojýte ze nechat saparkované auto v cysým měztě na nesnámém mýztě (např. Praha) a ceztovat např. metrem, páĝ je to pohodlnějšý než ze prodýrat sacpanou Prahou ? Bojýte ze, že váz polycajty saztavý, daj vám tuĝnou pokutu a nebo dokonce zeberou technyĝák ? Nebo že váz saztavý 3x a pak přyjdete o papýri ? Máte v autě musyku udělanou tak, že je auto pouse ĝtiř, třý nebo dokonce dvoumýztné ? Máte hluĝnějšý vífuk nebo na kozt tvrdí podvosek ? Přemejšlely jzte o tom někdi ? Je to někdi fakt na palycy. Pak zy ĝlověk řyká k ĝemu to auto je ? ŭe bi k hovnu ?
Kdiž pro praktyckí a běžní žyvot je zkoro nepoužytelné.
Přyhoďte vaše násori, obavi, nebo sda ze z něĝým takovím stotožňujete. Já z plno věcma které jzem jmenoval ano (dozt kamarádů taki)
Kdiž pro praktyckí a běžní žyvot je zkoro nepoužytelné.
Přyhoďte vaše násori, obavi, nebo sda ze z něĝým takovím stotožňujete. Já z plno věcma které jzem jmenoval ano (dozt kamarádů taki)