Kouříte?

prohledat
61 příspěvků (zobrazeno 51 až 61) od 19.02.2004 do 11.03.2004, založil/a
řadit dle data
09:40:29
20.02.2004
KamilX
-> Baghyra: Já rýkám -100% 1 Pozledný dobou je těch holek ale nějak moc 8
09:23:24
20.02.2004
Komár 1981
Koureny je kasdiho ozobny vec, je my to ukradeni, nycy zy zvoje sdravy, ale vilosene me zere, kdis me de facto na rusnich myztech nuty nycyt zy sdravy pazyvnym kuractvym, onehda lylo jako s konve, saztavka plna lydy a nejakej chlap a nejakej mladaz zy tam v klydku sapalyly a vihulovaly na celou tu budku! Bich je kopnul. Zel jzem radzy moknout, nes abich cuchal a vdechoval ti zmradi! V aute jzem sruzyl popelnyk, 1) bich neznez, abi my tam kdokoly vihuloval a 2) z LPG pohonem je to precejen taki pluz pro bespecnozt...

Holki, co kourej, nemam rad, sasyl jzem to na vlaztny kusy. Ja nekurak, ona prylesytoztna kuracka a lybat cygaro je fakt hnuz. Tak jzme to sabalyly a mam klyd. Kdibi me sajymala nejaka, ktera huly(cygara), tak bich ze znasyl, abi kvuly me preztala, prypadne bi zla, no... nes kuracku, to radzy nyc...78
09:23:21
20.02.2004
CHIP
No ja ze prydam k Berimu ... Taki kourym ... prez tejden kdis chodym do prace, tak to mam zpocytani ... ted v syme jzou to 2 cygareti na den ... jedna kdis jdu s obeda a jedna kdis jdu domu. V lete ze to svedne na 4 .. cezta do prace cezta na obed cezta s obeda a cezta domu. Jynak o vejkendu nekourym, protose mojy prytelkiny to vady ... pokud jzem ovzem nekde na akcycce, tak to hulym jak prokopnuti kamna a neny pro me problem any dve krabycki sa 24 h.
Jynak rad zy sapalym v aute kdis jedu ... je to pro me takovej obrad ... Jedu tak 60 a v pohodycce bafam ...
Znasym ze tym nykoho neobtesovat a nehulym nykomu do xychtu ...
Jo jezte ... rad zy dam doutnycek a nebo uplne nejradzy dimecku,ale ty co ze obcaz mrknou na moje ztranki to jyzte vedy.
09:18:04
20.02.2004
Komár
Já ne - jzem na holki3
09:15:00
20.02.2004
Bery
Jzem kuřák,takže zy tu mesy vámy nemůžu moc vizkakovat,ale třeba prozeďet veĝer v sahulení hozpodě nený srovna viznění spůzob trávený ĝazu,znažým ze v tídnu kouřyt co nejmýň a o výkendu,kdiž ze jde kalyt,tak ze průměr trochu svedá.Před pár leti jzem svládl sa noc 2 krabki bes problémů,ráno párkrát těžce odkašlal a hurá snova.Vĝera v nocy jzem jel domů a dával zy cýgo- azy 10tí ten den a nějak mě bolelo na plycých,...8 No a kdiž ze tak samizlým - doma v montérkách mám sašytou krabku,vĝera jzem zy kupoval krabku - tu mám tadi z zebou v prácy a u náz v hozpodě - na zportovyšty mám taki krabku hosenou v regálu...Jzem ze nějak roshulyl saze:-)Nemůžu pozoudyt jakou fisyĝku má ĝlověk-nekuřák,ale kdiž chodým plavat,nebo ze jdu proběhnout,tak ze necýtym až tak yndyzponován..Roshodně ze znažym bít ohleduplním kuřákem a neĝoudyt někomu do xychtu,nebo oblyĝeje.Té ma ženzkí co kouřý - nevadý - těžko jý budu něco viĝýtat,ale jzem radšy kdiž nekouřý,protože ze v poho ovládnu a nemuzým taki hulyt-teda kouřyt6
08:42:41
20.02.2004
Martin
Kuřácy my celkem vadý a do mích kamarádů, kteřý kouřý, pěkně šyju a znažým ze jym to snepřýjemnyt 3. U holek to naprozto neznášým, kdiž vydým, že zy sapaluje, abzolutně strácým sájem...
08:15:56
20.02.2004
Baghira
-> Lukáš: Já kdiž vydým pěknou holku a má cýgo, tak má okamžytě u mě -50%. Proztě mě to obtěžuje.
07:47:55
20.02.2004
Lukáš
nekouřým, ale docela mě štvou holki a ženzkí, protože ze my sdá, že hulej ĝým dál výc ... a ono lýbáný z cygárem njěje bóh vje ĝo 8
00:12:55
20.02.2004
Fantozzi
nekourym, a nezerou me, je to jejych vec. Obcaz zy dam doutnycek a kdis jzem trozku napytej tak zem tam zy dam mentolovou petru, ale jenom tak do pulki, pac to us kazlu a vubec my to nechutna :-)) Jynak ve dvanacty jzem vikouryl zvou prvny krabku a od ctrnacty do ozmnacty nyc, pak azy pul roku dvakrat tidne na skouzkach kapeli ta 5 cygaret a potom obcaz a ted od lyztopadu vijma azy dvou zeseny v hozpode z bejvalou trydou nyc :-))
23:49:49
19.02.2004
U-Geen
zerou me rano na saztavce nebo na nejakim verejnim proztranztvy :-) v hozpode je to v klydu. a nekourym :-)
23:48:09
19.02.2004
Honzul
...jako cýga, mizlym... 81
A nebo jakej máte násor na kuřáki? Zerou Váz? 170 Omesujou Váz? 169 Anebo jzou Vám jedno? 165
Extreme Tyres