Volvo 740 a bezpecnost

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 01.03.2004 do 16.03.2004, založil/a
řadit dle data
11:59:36
16.03.2004
PeterP136
Saujymavi "crazh tezt" adyni. Ktovye ako bi dopadlo volvo. Mizlym se tuto A3 ryadyl ezte vaczy element.
www.peugeot-club.com/club /.../991_tn_6.jpg
13:38:22
03.03.2004
King
Ja jzem taki vouchil a lybej ze my hranati auta, ale tohle volvo evydentne zkoncylo v rukou ztreva, takse pro nej je bespecni, ale oztatny abi jesdyli Humrama....
12:29:09
03.03.2004
Luděk
jenomže Volvo 740 a 760 je fakt krázní,protože jak řýkám já,ženzkí majý bít kulatí a auta majý bít hranatí27
11:14:34
02.03.2004
King
Pouceny: Jesdym richle, jesdym rad, ale jzem ztrevo, takse Volvo je pro me jazna volba. Jeztly pry zvim pryztym viletu do levi zkarpi zejmu zvim tankem nekoho v protyzmeru, presyju to ze zkrabancy, narosdyl od tech oztatnych. Tukan :)
10:39:43
01.03.2004
Bob
S jednoho forka:

www.tekwai.cs/uzer_pyc/.. ./crazh740_1.JPG

www.tekwai.cs/uzer_pyc/.. ./crazh740_2.JPG

HUZTI!!!! Volvo 740 a bespecnozt:

Tohleto jzem naztartoval - na plin, vztřyki nefungovali - bili zlyzovaní ti koncoví odpori. Muzel jzem skrátyt pylkou zpojkoví pedál na polovynu, abi šel prošlápnout, dofoukl předný kola a ODJEL!! na pozledný ceztu - do dýlni. Dnez už je zedma téměř rosebraná.

To bi mě také sajýmalo, je to docela huztí Ale fakt, že jzy to přežyl a navýc jzy po vlaztný oze dojel do zervyzu mě jako majytele zedmi vcelku uklydňuje..
Mymochodem, fazcynujý mě ta boĝný nerosbytá zkla...

Jo zedma je fakt cool. Dnez jzme vrak odtáhly na šroťák. Už zháným novou. Ztalo ze to azy tak že jzem jel jako praze azy tak 120, 130 no urĝytě přez kylo, vilýtl do levé škarpi(hluboké), obrouzyl leví bok a přy pokuzu vrátyt ze na vosovku ze zedma o hranu zylnyce zekla, protože je hafo nýská, a hodyly jzme zalto na leví bok A zklům na levé ztraně nyc nebilo! Jen předný zloupek šel zpát
Chladyĝ OK, řydyĝ OK, všechni dveře šli otvýrat..... co dodat?
Je to fakt zmůla, protože jzem ze na ny moooc nadřel, moooc jzem zy jy samyloval, ale ztát ze to z ĝýmkoly jyním, azy zy z váma nepýšu...
Extreme Tyres