Vypadá to poněkud strašidelně - nějak mi to asociovalo Erbena

nad kvalitou otištěných fotek: autotip.auto.cz/clanek/..
./audi-r8-vs-praga-r1.html

. Ale všechno je věc vkusu a názoru
. tuner2.rajce.idnes.cz/BMW
_E30_M3_autosalon_Invelt_2
013
. Dík

. Jinak v PC se u takovýhle fotky rozmazává blbě ( teda spíš se to blbě chytá aby to vypadao reálně ) V CS5 nejlíp přez masku ;). Asi bych volil kompozici nějak jinak, ale nevím. Nebyl jsem na místě a nevím jaký byli možnosti. Každopádně námět parádní E30 mě vždy brali a ve verzi M3 uplně maximálně.Dej jich sem víc 

jen prostě někdy jsem omezen tím co mám.

Ale pěkná práce

. Nevím co je tam zrovna teď, ale naposled tam byla 1600 poskládaná z toho co doma bylo. Muj typ je, že je tam pořád ta. Ale děda jim kdysi jezdil doprovod. Tak vím, že tam byl motor laděnej dlouhejma evolucema. Prej nějaká vačka zaslaná z anglie pak odlejvaný písty se silnější stěnou, kvuli záfrezům pro ventily ( to ta anglánská vačice ) ale víc nějak nevím. Jen myslím, že hlava taky neostala jak byla z výroby. Je to krmený dvouma vébrama. Když prohrabu pár let starý fotky, třeba najdu i foto motoru. Vejfuk je tam dělanej už od motoru jinej. Co mi řikal děda tak tam bejval na konci i Ačkovej tlumič ze škodovky. A nějaký hodnoty bych si vyložene vymejšlel a myslím, že ani Vodehnal to neměl nikdy změřený. Dřív tyhle malý teamy řešili spíš, jestli to jede a nebo ne
. Každopádně vidět tohle v akci už moc příležitostí není. Ale snad na jaře legendy v Liberci jsou v plánu.

. Po těch všech kotrmelcích co má na za sebou
. Ty plechy jsou jen obal. Hlavně, že to jede rovně