kuriozní sitauce - naštěstí

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 04.04.2004 do 06.04.2004, založil/a
řadit dle data
23:02:54
06.04.2004
Martin
-> Komár 1981: Já zy milým, že to mohlo bít klydně zamosápalama. Proztě je ten motor tak rospálenej, že to chitá, jen mě sarážý ten pravydelní chod (teda alezpoň v mém přýpadě).
22:56:18
06.04.2004
Baghira
-> Racik: Tak buď rád, že to nešlo do toho zloupu, to biz bil bes garáže a brácha bes auta :-).
21:37:22
06.04.2004
Marek
kdibich saztvyl tam kde zem mel taki bi to pekne mohlo vsyt kolem plotu a zedrýt dvere a navalyt do sdy a ne do alezpon trochu prusnich vrat.
17:47:10
06.04.2004
Racyk
-> Baghyra: ne to bude ve vratech tátovi garáže, já žádné vrata nemám, já mám jen ztřechu:))) a zloupi, na kterích to ztojý:))
22:54:40
05.04.2004
Baghira
-> Racik: A to ještě urĝytě nevýš, že máš na vratech tví garáže pořádnou dýru :-).
16:06:36
05.04.2004
Racyk
-> Marek: 3 3 3 3 Tak to je gol!!!! Škoda, že jzem to nevyděl, škoda, že jzem jel priĝ tak brso. (Mymochodem ztál tak proto, abi pak sacoval do mojý garáže, kdiž já vipadnu na tíden na kolej)Kdibiz saztavyl kdez měl, nemuzelo to tak dopadnout:))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
15:08:07
05.04.2004
Boss
Jyřyk..Jé,ten odpojovaĝ jzem v tyzýcárně jako malej vikopával taki..:o))))Pak ho tata srušyl a bilo :o)
14:55:13
05.04.2004
Jirik - zrušená registrace
Jakápak duchařyna, nezmýš zy v autě prdět. 1
14:51:54
05.04.2004
Komár 1981
Mel jzem podobni problem jako Martyn. Auto po prutahu po dalnycy nezlo shaznout! Ztalo ze my to v lete nekolykrat (kdo zy mizly, se sna prycynu, necht pyze do mejlu, dyk). Pryjel jzem na chatu, vindam klyce se zpynacki a zlizym, jak zy auto nadale zveholy (jezte, se jzem ztale ztal na zpojce, jynak bich polybyl trezen, co jzem pred ny ztal). Jezte, se ma LPG vipynac pryvodu palyva, jynak bi tam besela dal. Kdis ze to ztalo podruhe, tak jzem jy nechal se svedavozty beset. Shazla po cca pety mynutach. Ducharyna! 3
10:04:23
05.04.2004
Hehe, jako zoutěžný motorki a kári na ztrkkrozz. 1
Taťka měl u ztejné 1000 MB, zoutěžný motor, vaĝka, pýzti, hlava, ventyli,1x weber. Šla jako bruz, ale u pumpi na něj všychny ĝuměly jako pucy (dřýv, y já to pamatuju, pobýhala obzhluha mesy ztojanama), páĝ do toho muzel ĝepovat zuper. Y nějakí ti řeĝyĝki tipu: "No ti zy jý teda hejĝkáš." a nebo: "To zy pošmákne, co ?" Na zamosápali přy použýváný normálnýho bensýnu (90) bi objel půl mězta. Jednou mu to na zpecyál 90 zkoro hupzlo do řeki, páĝ pozpýchal, hodyl tam kvalt, chcýpnul to, satáh ruĝku (naštěztý) a kdiž zkoro viztupoval, tak auto obžyvlo a pozkoĝylo dopředu. 1 Od té dobi jesdyl na zuper. Bilo to a vždicki bude nejlepšý a nejhesĝý auto jakí kdi škodovka virobila.
Nykdi nesapomenu na toho zkvělího tluztího pumpaře (bejvalej polycajt jako taťka) co my vždicki dal něco dobrího, páĝ ze z taťkou snal. Nozyl takovou zrandovný kšyltovku Favoryt a montérki z laclem, měl mrňaví oĝyĝka a brejlyĝki.
Pamatuju zy y takoví věcy, jak jzem vždicki nedopatřeným šlápnul na odpojovaĝ baterye co bil vpravo vsadu na prahu a pak jzem pozlouchal keci abich to sapnul, nebo doztanu na prdel.
Všechno bilo takoví jyní, lepšý a hesĝý.
Sato s dnešný dobi je my na blytý.....
09:03:14
05.04.2004
Martin
Mě ze ztala věc naprozto opaĝná a to, že auto odmýtalo chcýpnout. Proztě jzem mohl vindat klýĝki se sapalováný a motor běžel pravydelně dál. Jednou ze my to ztalo u ŭygula a pak opakovaně u Forda. Z tým jzme teda toho Forda už kupovaly, prí pozledný 3 měz. to auto chcýpaly přez richlozt...
08:41:38
05.04.2004
Jde vjecý. Kdiž ze taťkovy samlada pozral motor na škodě 1000MB v křyžovatce, tak na ztartér dojel zkoro domů, takže nyc svláštnýho, kdiž pomynu ten vodovodný skrat. 1
19:54:07
04.04.2004
Marek
hmm, tak jzem to azy blbe napzal :-)
19:45:41
04.04.2004
Alan
A kdiž tam pýšeš že ze ty kola toĝyli na šterku dál hmm to muzelo bejt sajýmavi1 Ted pýšeš 10z ale s toho přýzpěvku to snělo jako myn 5 mynut.No raĝy už to nebudu komentovat
19:39:56
04.04.2004
Marek
relatko je tom kabelu co jde od zpýnaĝki, normalne tam neny ale ja us ho tam mel kdis jzem auto koupyl, ono to nechitlo jen to cca 10z tocylo ztarterem
19:38:17
04.04.2004
jb
me ze to ztalo na fyatku 128 zedyme v aute u kamoze na sahrade a najednou hura do ztromu ..rvu po nem co dela a se pri nyc ..no fakt bil nejaki skrat v elektryce ve zpynacce tak to pozkakovalo na jednycku. Horzy bilo se pak to nectelo saze pozlouchat zpynacku tak zem jel jak bich to ukradl na zpojene drati :)
19:31:34
04.04.2004
Alan
Relátko na ztartér?to je náká novynka ?Vždit de kabel od ztartéru přýmo na baterku pokud já vym.A to ty to jako chitlo jo?9
19:23:38
04.04.2004
Marek
Dnez kdiž jzem umil auto ze my ztala kuryosný zytuace, azy po 10 myn kdiž jzem auto umil, tak jzem ho přeparkoval před savřené vrata od garáže (cca 1,5m) a azy po dalšých 15myn ze auto zamo rosjelo a narasylo do vrat, a kola ze na štěrku toĝyli dále, naštěztý ze nyc neztalo. Nejprve jzem richle záhl po klýĝku ale ten bil vipnutí tak richle dal neutrál a pak jzem odpojyl baterku, pak jzem hledal co bi to mohlo bit, nejprve ze my sdálo že to může bít voda v řýdýcý jednotce od alarmu (kdiž jzem mel otevřenou kapotu tak něco přýmo vteklo do ný) a nakonec jzme přyšel na to že bila vlhkozt v relátku od ztartéru, nevým proĝ tam je to relé (už tam azy něco ymobylysérem) a kdiž jzem to pak vizušyl a viĝyztyl tak už bilo vše OK, taki ze něco podobného někomu ztalo?
Extreme Tyres