by som posadil tie paka co sa stale niekam ponahlaju do skodovky z uzkymi napravami na or6 to by bol mazec
naraz som mal casuuu ... :D
by som posadil tie paka co sa stale niekam ponahlaju do skodovky z uzkymi napravami na or6 to by bol mazec
naraz som mal casuuu ... :D

nie som tak dobry aby som riskoval ze si rozbijem drzku kvoli financiam na 4 nove gumy ... ale je to ako hovoris, treba sa prisposobit tomu co mam obute a potom pohoda 

jsme malá firma,to by šéfa zrujnovalo...doma to vypustim a počkám na jaro....

este som s nimi nemal problem v zime, ale na vacsine predohrabov su letnaky jaksik naprd ... a to nehovorim o modrom tranzite, ktory ma nahon na predne a turoval to tu tak hodku nez vysiel taky mini hrb 

Já to musim letos vychytat. Abych nedopad jako loni na dálnici s rapidem při -17°C, kdy jsem bez kapky vody zoufale rozpouštěl v expanzce sníh na 30km D1.
.

tak dnešní řidiči ani neuměj řídit- když se člověk učil na starym krámu tak tu zimu nák zvládne i na letních ale dneska když bába neví že má vodbrzdit aby to zatočilo a furt stojí na brzdě a auto to neudělá za ní tak je vprdeli

sem mu dával na parkovišti driftama tak hodinu vkuse a měl sem tak 50 diváků

ale asi párkát za zimu vytáhnu i rapida provětrat stim bude větší prdel

a stááále snežííííííí

Ale kudla v kapse se mi otevírá, když někdo doslova démonizuje letní nebo "univerzální" gumy v zimě, nemluvě o snahách uzákonit salámovou metodou celoplošně zimáky na půl roku (od-do). Letos jsem potřeboval přezout těsně před koncem "zimního" období, protože jsem měl přední gumy sjetý na 3mm, musel bych čekat snad 14dní
Tož jsem maníkovi v servisu řek, že já si tu debilní legislativu nevymyslel, tak že si jenom beru letňáky z depozitu, a zimáky jim přivezu do úschovy. Cukal se jaxviň, dokonce volal na lesingovku, že zákazník si hodlá přezout auto sám (o tom nepadlo ani slovo, ale samozřejmě to tak dopadlo :), prostě bojoval za těr pár stovek pro firmu zuby nehty :) Naštěstí v lesingovce ještě ctej zásadu "náš zakoš, náš pán", takže jsem nakonec dosáhnul svýho :)

to víš aby když nějaký divoký prase poletí tak ab ho to zastavilo 

kousek odsud v králikách je zavřená hlavní silnice... no prostě krásný barevný podzim

ale winter car se na sníh už třese...