Noc v Roxbury, můj auťák brouk, roadtrip, eurotrip, všechny policejní akademie, simpsonovi, forest gump, kdo hulí ten umí, bulshit, scarry movies, asterix a obelix, asterix a obelix mise kleopatra, auta, obě doby ledové, mravenčí polepčovna, shrek 1,2, lovecká sezona, za plotem, četníci, fantomasové, a ostatní všechny filmy s funesem, filmy s mr. beanem, červenej trpaslík, návrat do budoucnosti a další podobné a samozřejmně česká klasika, kterou má rád asi každej, slunce seno, postřižiny, slavnosti sněženek, sněženky a machři, s tebou mě baví svět, burianovy a další dobré pamětníkovy filmy, tankovej prapor, černí baroni, kurvahošigutentag, účastníci zájezdu, zabil jsem einsteina pánové, zítra ráno vstanu a opařím se čajem, 4 vraždy stačí drahoušku, adéla ještě nevečařela, tajemnství hradu v karpatech, na samotě u lesa, vesničko má středisková, Anděl na horách a na dovolené, vrchni prchni,Jáchyme hoď ho do stroje, copak je to za vojáka, já to teda beru šéfe, jen ho nechte ať se bojí, trhák, kulovej blesk, jára cimrman ležící spící starci na chmelu, snowboarďáci, rafťáci, všechny svěrákovy filmy atd atd atd...., to se ani nedá vyjmenovat všechno, je moc pěknejch filmů