Smrděj vám nohy ? :o)

prohledat
74 příspěvků (zobrazeno 51 až 74) od 04.05.2004 do 07.02.2014, založil/a
řadit dle data
20:14:24
04.05.2004
J.TuneR
-> Jirik: Ale vanilka je nejlepsi40Nejvic smrdi,teda voni3
18:53:08
04.05.2004
PeterP136
1 1 1 1 Este ze to citam az ked v kancli uz nikto nie je. Tema ako stehno a diskusia este lepsia :))))

Tesi ma, ked citam, ze "kerfury" nie su len mojou domenou, ale ze sa to stava aj druhym. :) Inac prdy v skodovke maju zvlastnu vlastnost, ze akosi zmiznu, to ich asi ta sedacka komplet pohlti, ale ked som si uuruuruuruuppuruuupustil u brachu vo felde, muselo to vyliezat aj z vyfuku a v aute za nami sa museli zaprisahat, ze si auto na LPG nikdy neprestavaju :).

A vazne, na smrad od noh moze byt dobre ist do predajne sportovej obuvy (myslim tym obuv od 3t vyssie, ktora sa neleskne a ma hrube snurky a podrazku :) ) a bud sa spytat na nejake vlozky do topanok alebo nejake potiahnut z tych najdarhsich kuskov. Kupil som si na jesen mierne zvysene turisticke topanky, sice len za 1,8t, ale uz boli z tych lepsich a na prvej ture pekne pripekalo, takze som z nich nohu vytiahol aj s prilepenou vlozkou :) ale pritom nesmrdela. Zato papieraky od conga smrdia uz po prvom pouziti. Papierak hovorim specialnej obuvi, ktorej zakladom je naimpregnovany papier proti prepustaniu potu ale zato vodu z dazda absorbuje perfektne a este lepsie sa v nej rozpusta :). Na tom papieri potom byva nanesena bud guma alebo latka a cele to vyzera ako topanka, ale nedajte sa mylit, nie je :). Cena od 50Sk za par az po Xt, podla odvahy predavaca :).
17:14:37
04.05.2004
King
2 Jirik: Jeste me pri cteni tvyho napadu s papirkama napustenyma puchem napada, ze to vubec neni originalni, protoze dneska jsou prej nesmirne popularni hracky, co vydavaj puch, ani nevim jak se jmenujou. Ale myslim, ze duchovnim otcem tohoto napadu je jeden nejmenovany spoluzak ze zakladky, kterej zacal prdet do mikrotenovych pytliku a vypoustet jejich obsah pri ruznych prilezitostech :) Jinak omluva "Bobrovi", ale ja jsem prase a nevim, co s tim :)
17:11:06
04.05.2004
Alan
-> King2: No a taky je dobrá pr..l když čekáš na výtah a von ti tenhle zapšoukanej výtah přijede 3
16:53:33
04.05.2004
King
2 Jirik:3 . Hele a uz se ti stalo, ze si pustil "kerfura" ve vejtahu a prizemi cekali 3 sousedi - to je narez :) Jo, je to hodne pubertalni tema, ale patri to k zivotu, takze si rad prectu zdarile flatulacni historky :) BTW: ten kolega z meho predesleho pribehu si dobrovolne na svuj stul umistil 4 ATM switche, jenom proto, ze maji vykonne vetraky a kdyz si kolega #2 u protejsiho stolu zakerne "zakerfuruje", rozezene to svym "flatu-wallem" za nekolik set tisic :)
16:44:29
04.05.2004
Lukáš
-> Jirik: milý Jiží, mám z posledních tvých příspěvků pocit, že jsi se dal na studium sociologie a nás máš jako slušnej vzorek na své seminární práce ;-) to jsou témata k popukání ... 4
15:33:49
04.05.2004
Honza "Bobr"
-> Jirik: Neboj, taky prdim, ale nějak nemam nutkání se s tim veřejně svěřovat . . .

Jinak nohy od stolů nejim, já radši buřtíky na ohni a kytaru 3 3
15:23:28
04.05.2004
Jirik - zrušená registrace
-> J.TuneR : Ty vole ty jsi hustej, smál jsem se jako blázen. 3 Tak to si musím hned koupit nějakej kokosovej Wunderbaum 3

-> King2 : Mno my řikáme s tátou těm vyloženě vostrejm "kerfúr". 3

Páč jsme byli v Carrefouru v elektru (Datart) a čuměli jsme na monitory a jaxi tak jdu, tak jsem dřípnul takovýho smradláka, že mě to skoro porazilo. Najednou jsem uzřel že se tam šinou nějací lidi (skupinka asi 4 lidí) a tak jsem hned na tátu - "Pojď, dělej, rychle pryč !" Než se tatík rozkoukal, smrad se brutálně rozšířil a mezitím k nám dorazila ona skupinka. No, koukali trochu poplašeně a nevím proč, ale nějak je ty monitory přestaly zajímat. 3

--- Možná že by nebylo špatný tím smradem napouštět papírky a na požádání je rozesílat - pro názornost. hehe 1
15:01:08
04.05.2004
J.TuneR
Mno mozna to tady uz bylo,ale me se nechtej cist vsechny prispevky 40 Ja to vyresil,tak ze mam v botak danou vuni do auta-roztrihlej vonici stromecek pulka v jedny a ta druha v druhy bote.Docela to pomaha pak ty nohy docela i vonej3
14:58:19
04.05.2004
King
Poradnymu chlapovi budou vzdycky smrdet sejry i kdyby celej den nosil pantofle nebo sandaly od Rakosniku :) Neco o tom vim :) Jo a kdyz jsme u tech tichejch zabijaku: Jednou jsem jel s kolegou na sluzebku a on na Skalce vyskocil jenom vybrat prachy z bankomatu. Vyuzil jsem toho pro prijemnou ulevu, ale co ze me vyslo, zaskocilo i me a to nejsem zadna vonavka. Kolega se vratil ke svoji smule dost rychle a protoze on vonavka docela je, malem zvracel z otevreneho okynka rozjizdejiciho se auta :) Nechapu proc, ale pokazdy kdyz se "neco" ve vzduch vyskytne u nas v kanclu, hned jsem prvni podezrelej :)
14:45:53
04.05.2004
Hmmm, nevěděl jsem že Bobry neprděj.

A nemáš občas nutkání hlodat nohu od stolu když jsi Bobr ? 3 3

Jinak já sice prdím, ale voním krásně po fialkách a všude tam kde je krásně měkoučko. 3
14:26:31
04.05.2004
Honza "Bobr"
-> Jirik: Co? Chceš poslat vzorek ponožek? Jinak se to jmenuje třeby sandály, víš? U Čonga stojej asi tšišta a šluší šluší a když furt někde běháš, tak snad ty 300 CZK někde sezeneš a pak Ti nebudou tak smrdět nohy a tvůj tepich doma bude mít radost1 a to že prdíš kudy chodíš . . . to je asi normální, páš mám ve třídě o 27 kusech tři Tobě podobný, takže se to asi stává normou EU . . . 202 202 202
13:48:12
04.05.2004
Baghira
-> Jirik: Já ti dám tygla...jak to mám chápat :-)?
13:11:16
04.05.2004
Hele hele Komár 1981 hledá inšpiraci pro své zvrácené choutky. 3
13:06:54
04.05.2004
Rosta
Jak vidím tak se to tu pořádně s těma fetkama rozjelo a navíc už i trencle no kde to zkončí to si netroufám říct47
12:55:45
04.05.2004
Komár 1981
Hele a lidi, co delate s trenkama, kdyz jsou uz jako Jirikovy ponozky???? (ja to jeste nezazil, tak abych se mel na co pripravit!!!) 1
12:55:08
04.05.2004
Komár 1981
-> Jirik 04.05.04 12:42:56: neeee, ze by Jižíkosaurus???? 3 Nebo pridisaurus... hehehehehehehe2
12:51:57
04.05.2004
Martin
Teda taky mi bylo hned jasné odkud vítr vane (ne doslova, naštěstí 3). Začínalo to domácíma mazlíčkama, teďkon jsme už u nohou, teda když to takhle půjde dál...

Fakt jsem zvědavej na další Jiříkovo téma do sekce Pokec o všem 3
12:50:59
04.05.2004
Jak řešíte když si potřebujete v práci/škole prdnout a předem netušíte zda to bude tichý zabiják nebo godzilla ? Já pokaždé odkašlávám, klepu šuplíkem, ťukám tuškou či klávesnicí a podobné zastírací maneuvry.

A když dřípnu tzv. tichého zabijáka (zovaný Jack The Ripper Plíživý), tak nenápadně otevřu okno a nebo urychleně opouštím bojiště. Nerad bych aby mi vypadaly vlasy. 3 Jinak nejlepší jsou když jdeme ve ČT do hospy a v PÁ normálně do práce - ti pivní prdi jsou velmi lahodní, dělají vám společnost když se cítíte osamoceni, zahřejou, navodí domácí atmosféru vám známou vůní špekáčků na pivě, překvapivě dokáží vytěsnit kancelář takovým způsobem, že se tam ostatní nevejdou a musí ven - zajímavý. 3
12:42:56
04.05.2004
ze by to byl tygl ? 3
12:25:50
04.05.2004
Komár 1981
ja se v praci hezky prezuju do pantoflicku a je pohoda klid a zadny smrad... jinak, kdyz jsem videl nazev tematu, tak mi bylo hned jasny, kdo ho nadhodil!!! 3
12:06:13
04.05.2004
Baghira
Teď jsem si převazoval pod stolem boty a musel jsem se vždy po pár sekundách vynořit a nadechnout, neb bych tam pod tím stolem taky mohl zemřít smrady... a já si furt myslel, že nám tu v kanclu něco chcíplo...tak ne :-). Možná by pomohlo si ty boty nesundávat ani na noc?
11:57:33
04.05.2004
Alan
SAkra jiří co ty nevymyslíš za voňavý téma3kam to spěje 3
11:49:42
04.05.2004
Když mám v práci fofr a běhám ze skladu do kanclu a tak, popř. někam jedu a to znamená, že jsem celej den v botách, páč se nemůžu furt přezouvat, tak mi tak smrděj večír doma nohy, to je něco.

Nemám ty fusekle ani kam dát, páč to čpí i z koše na prádlo 3 . Jak to řešíte vy, taky vám smrděj po dlouhym horkym dni pařátky ?

Jinak upocínek nejsem, potim se i v létě minimálně, páč su hubené. Jinak nosím nejraději skejťácký kecky. 3

Myslíte že je nutný se mejt víckrát jak 2x za měsíc ? 3
Extreme Tyres