Este ze to citam az ked v kancli uz nikto nie je. Tema ako stehno a diskusia este lepsia :))))
Tesi ma, ked citam, ze "kerfury" nie su len mojou domenou, ale ze sa to stava aj druhym. :) Inac prdy v skodovke maju zvlastnu vlastnost, ze akosi zmiznu, to ich asi ta sedacka komplet pohlti, ale ked som si uuruuruuruuppuruuupustil u brachu vo felde, muselo to vyliezat aj z vyfuku a v aute za nami sa museli zaprisahat, ze si auto na LPG nikdy neprestavaju :).
A vazne, na smrad od noh moze byt dobre ist do predajne sportovej obuvy (myslim tym obuv od 3t vyssie, ktora sa neleskne a ma hrube snurky a podrazku :) ) a bud sa spytat na nejake vlozky do topanok alebo nejake potiahnut z tych najdarhsich kuskov. Kupil som si na jesen mierne zvysene turisticke topanky, sice len za 1,8t, ale uz boli z tych lepsich a na prvej ture pekne pripekalo, takze som z nich nohu vytiahol aj s prilepenou vlozkou :) ale pritom nesmrdela. Zato papieraky od conga smrdia uz po prvom pouziti. Papierak hovorim specialnej obuvi, ktorej zakladom je naimpregnovany papier proti prepustaniu potu ale zato vodu z dazda absorbuje perfektne a este lepsie sa v nej rozpusta :). Na tom papieri potom byva nanesena bud guma alebo latka a cele to vyzera ako topanka, ale nedajte sa mylit, nie je :). Cena od 50Sk za par az po Xt, podla odvahy predavaca :).