A jak jsem je levým pruhem minul, hned se vrátili za mě a lepením se mě snažili tlačit (no jasný, přes to pidiokno asi koukali, co tam dělám). Takhle jim to vydrželo dolů na Poděbradskou, pak to rozblikali a jeli pryč :-D

Že mě večer brali v Dacii - to se nedivím 

Každopádně ty barvy na takovéhle auto opravdu nechutné 

Ale zas pak viděl drona v akci..

Ale taky mě ten způsob zastavení trochu překvapil...

nakonec prohlásil jestli mi to nejni blbý takhle před nima, dočkal se odpovědi že když to není blbý jim tak ani mě ne 

Tak se mě zeptal, jestli jsem byl připoutanej, a já:
A on: Tak ted jste se právě přiznal 

Táta si dá při práci na zahradě birell a také nepije. Teď měli sešlost z práce v hospodě a vrátil se autem, prostě alkohol nepotřebuje. Horší je, že když jsou takové ty různé přípitky v práci, tak to musíme opatrně odmítat a nebo se široce usmívat a nenápadně odkládat skleničky ke kytce, zamíchat je mezi ostatní skleničky atd. Narozeninové oslavy totéž. Okolo mne se pije hodně a těžký je život abstinentův, druhou stranou často nepochopený, kroucením hlavou provázený. Nejhorší v práci je, že si lidi neuvědomují možná rizika a že stačí drobnost a můžou si zkurvit život. Když pak někdo přijede do práce, nafučí přes 1 promile, řekne tyvole a jede raději zase autem domů. Já ti fakt nevím....