-> palinator:
-> King:
Tak o tom žádná v obou případech. Taky jim zbytečně nenahrávám a pokud můžu - což se vpravdě stává dost často tak s nima vyběhnu... ale když oni si kluci naběhnou sami předem svojí nadřazeností nebo blbostí a neznalostí... Pravdou je, že mi nikdy pomáhači a chrániči nijak nepomohli, naopak - snažili se mě spíš v situaci utopit. To, že v zimě mojí ženu tlačili do pokuty na místě za nepřizpůsobení povahy a stavu vozovky a tím se snažili smést jedním tahem a jednou složenkou řešení dopravní nehody kdy borec vjel do protisměru a pak ujel nechám bez komentáře... to se prostě přejít nedá a nedalo... pobavila i argumentace, že v 90-tce jela moc rychle 70-tkou.

Ale zábavnější palba byla když mě ve 2 ráno v noci stavěli s verzí, že jsem jel moc rychle (což jsem popravdě jel - na přehledném a prázdném úseku asi 70-tkou, ale je tam 50) a že to změřili rychlou jízdou, kdy se mě snažili dojet a pomocí tachometru ve svém vozidle zjistili, že jedu rychle při tom dojíždění... a že to mají natočené na záznamu kamery ve vozidle... Zábavný večer skončil po tom, co jsem je upozornil, že pominu-li cokoliv co tvrdí tak jestli existuje záznam, tak je otázkou co dostane pan praporčík jakožto řidič vozidla jedoucího na obrysových (nikoli hlavních) světlech...

Nastalo ticho

tak jsem to ještě vyperlil faktem, že ve městě je kamerový systém a že se možná budem divit, kde všude se trousili v noci bez hlavních světlometů...

A pak bavilo to ticho a koukání jeden na druhého a fakt, že debil ve Felicii si nenechá nasrat na hlavu.

Ale jo, já je kluky mám rád, jen kdyby se chovali profesionálně a třeba při dopravní nehodě neměli potřebu s nošenou MP5-tkou pořád na někoho mířit. To byla taky veselá historka končící odjezdem PČR a příjezdem jiné hlídky, ale to by bylo na dlouho... S tím mířením alá gestapák za WWII se prostě nešlo taky smířit.
EDIT
Zase narovinu říkám, že jestli chcete mít kvalitní personál v PČR tak ho taky musíte zaplatit a snížit tu posranou byrokracii. Jako nikdo normální tam za ty nástupní prachy nepůjde, takže asi nějaké výrazné zlepšení moc očekávat nelze... Čest výjimkám samozřejmě.