-> King: Nemám info, jak moc je jinej poměr počtu radarových pastí na 100 km komunikací v "okrese" Praha 4 a třeba v okrese Prachatice - ale možná to zas až tak dramatickej rozdíl nebude, kdo ví.. Zásadní rozdíl bude dle mě krom hustoty komunikací v počtu registrovaných aut a tím i řešených záležitostí (stačí juknout na aktuální konfiguraci RZ)..
Co říct k tomu parkování.. kdo se sere do Prahy, musí s tím počítat, nikdo ho k tomu nenutí..
Jinak mě celkem zaráží, jaký osobní zkušenosti vás vedou k vytváření legend o blbejch esenbácích.. Já si ještě pamatuju fakt hodně blbý, který postupně mizeli v důchodu konem 80.let, nicméně o těch, co ještě sloužili za bolševika a je jim dneska 45-55, bych tohle neřekl.. to byli hodně často líný šmejdi, kterejm se nechtělo makat nebo třeba na vojnu, případně je bavilo buzerovat lidi, prostě elementi charakteru pochybného, ale že by byli nějak výrazně hloupější, bych teda fakt neřekl... Dokonce v tuzemsku mnohými značně ceněnou variantu sociální inteligence, tzv. vychcanost, měli vyvinutou velice dobře - čili na vyjebávání s kýmkoliv jsou vybavený spíš nadprůměrně..