Tak dneska mě ty kurvy zas nasrali. Kauzy poslední doby, kolik zraní nebo zabijou lidí při "stíhání pirátů" je pořád ještě neodradili. Jedem z odpolední po státovce kolem Třebechovic a před jednou křižovatkou stojí vpravo auto, částečně zasahujíc do pruhu, ale jen s rozsvícenými světly, ani výstražné nemá zapnuté (majáky už vůbec ne). Když jsem se blížil, najednou se rozsvítily couvací světla a auto vyrazilo proti mě. Tak jsem začal brzdit, auto přestalo couvat, ale vyhodilo blinkr doleva a cuklo dopředu. To už jsem začal troubit, abych dotyčné odradil od toho, aby mi vlítlul do cesty. ásledně zjišťuju, že se jedná o policejní Octávku a před ní ještě jedno auto, které sice poctivě svítilo obrysovkami a blikalo výstražnými, nicméně k ničemu, protože bylo zakryté Octávkou. Pánové Simír a Gerchán pravděpodobně chtěli vyrazit ke stíhání Superbu, který jel kousek přede mnou (ne zrovna předpisově) a to nejlépe ve velkém stylu s pořádným kouřem od hrabajících gum. Jelikož to se nezadařilo, tak alespoň vyrazili za mnou a lepili se mi na kufr dalších několik km než se otočili (velice předpisově přes plnou mezi zatáčkou a křižovatkou, ačkoliv by stačli obět přilehlou hospodu dokola). Měl jsem docela chuť zabrzdit před srnkou, konečně by se to tažný zaplatilo. Jsou zas nějaký erekce na slunci poslední dobou...