To mi jako nedaj oba i kdyz by treba byly prokazatelne oba najednou a souet neprekroci 12b?-> stepan: To je docela dobrej zpusob

To mi jako nedaj oba i kdyz by treba byly prokazatelne oba najednou a souet neprekroci 12b?

Jako body sou mi u prdele, ty mam vsechny, ale prachy jim dat zadny nechci :)

Takze ocekavam obalku s fotkou, kde bude cervene zakrouzkovanej mobil a rychlost... No nic... Jen by me zajimalo, jestli muzou nejak z fotky, kterou zrejme jiste poridil treba dokazovat to, ze jsem za jizdy telefonoval a jestli vubec ty fotky jsou tak kvalitni, aby tam mobil u ucha byl zretelnej... Bylo to presne vy chvili, kdy jsem hovor ukoncil, takze je dost mozny, ze tam budu vyfocenej jak ho drzim pred oblicejem a tipam prave ukoncenej hovor... V tom pripade bych byl taky nejak postihnutelnej? Proste me zajima jestli me na zaklade fotky z mereni rychlosti murou nejak jeste pokutovat za mobil v ruce, pripadne u ucha a jestli vubec jde z ty fotky prokazat, ze to je mobil to co drzim a treba si je nerovnam handsfreecko na uchu... A k tej rychlsoti - netusi nekdo kolik zhruba nastavujou na ty radary? Respektive od jaky rychlosti to hroti? Jak jsem se ho vsim, tak jsem dup na brzdu, ale to uz bylo dost pozde, takze presne nevim kolik jsem jel, ale myslim ze pres 60 GPSkovejch to nebylo...

Mama nastartovala a skutecne se roznula svetla

.
,
suklas

.
,