-> Domajz 28.11.17 18:45:13: asi zijes nekde jinde - treba v Rakousku, Nemecku nebo mozna Francii

Zkus si nekdy udelat vylet nekam na vychod a tim nemyslim Slovensko, my jsme tak nejak ve stredu
Na SK: dobry den pane ridici, svitite mlhovkama, ja: ne to jsou denni, na sklicku je homologace, policista: OK, stastnou cestu
V ČR: Dobrej, cim nam to svitite? ja: to jsou denni svetla, na sklicku je homologace, policista: to tezko to jsou mlhovky, kolik nam jste ochoten zaplatit, rikam: jsou to denni homologovana svetla, nemam duvod Vam nic platit, policista: neverim, ale nebudu Vam to vyvracet, tak lekarnicku, trojuhelnik, zarovky... bylo videt, ze druhej policista se z jeho pocinani citil docela trapne
To alespon v te asii vetsinou, vse je v poradku, ale dej nam na pivo nebo Te budeme otravovat... jednou jsem to vyresil, ze jsem mu dal nealkoholicke pivo, byl docela zklamanej :) a nechal me jet...
kdyz uz jsem prekrocil rychlost, tak jsem neco zaplatit musel, ale pokazde to slo prislusnikovi do kapsy

normalni clovek by vzal zadni