Já se teda domnívám, že havaruje nejen "mistr volantu", ale i nemistr volantu a kdokoliv, komu se přihodilo cokoliv. Tu cestu neznám, takže nevim jestli je rovná a přehledná a z fotek to proti směru jízdy není patrné. Dá se předpokládat, že nejel podle předpisů (ono co jsou předpisy, předpis říká, že nesmíš kohokoliv ohrozit, že musíš zastavit před každou překážkou a on i strom je tak trochu překážka), čili 90, dá se předpokládat, že to prostě nezvlád. Ale nemusel to bejt nutně někdo jako je v tom videu níže. Nevim jestli sis někdy v autě naflákal držku, ale byl bych zvědav, jestli si taky posypeš hlavu popelem a učiníš kvůli tomu nějaká opatření. Za nějakejch okolností asi ne. Já se třeba jednou netrefil do vrat, protože jsem byl uplně psychicky vyšťavenej ze školy, že jsem byl rád, že jsem dojel. Jediný opatření, který by se dalo udělat, je nejet domů. A proti stejnejm chybám, ke kterejm nemá člověk dobrý vysvětlení, se bránit nedá. Sám dokážu poznat, kdy dělám chybu a tentokrát mě to vyšlo, ale uvědomuju si, že stejně chyba může přijít ze strany, ze který ji vůbec nečekám a poměrně dost času za volantem nad tim přemejšlim. Bohužel je to spíš osud a bojovat se proti tomu dá jen plným soustředěním na jízdu, což může snížit následky nehody, i když někdy i to je prd platný.

E: a tyhle děti jízdu klidně ovlivnit mohly. Já v těch letech bych sám řidiče hecoval, ať ukáže co v tom BMW je

Ale stává se - mám kamaráda (ani nechci psát, kde až teď je), kterej když se mě během normálního hovoru začne na něco vyptávat, tak mám okamžitě pocit, že potřebuju zdatnýho právního zástupce..