-> Bukaj: Fuj, teď jsi mi úplně připoměl, že co jsem si ve škole kreslit různý návrhy nových Tater apod., budou už taky starý skoro 20let. Ku.va letí to, ale ty jsou před našima naštěstí dobře ukrytý
Ale myslím že od mamky zajímavej nápad
22:20:40 24.12.2015
miguelias
-> Bukaj: Pacient od mala
22:16:37 24.12.2015
Bukaj
Nevim, kde to máti vyhrabala, ale dostal jsem zarámované nějaké mé čmáranice z doby cca před 20 lety (aneb čím jsem si krátil nudné hodiny ve škole)
Sem si nadělil Lidl vytrínu, spokojenost maximální. + Rapid spejzbek a poldí Feldu. Maminka přihodila policejní Pick-up. Nechybělo mnoho a měl sem dvě feldy, prej původně chtěla krátkou, ale tu už něměli.
Od mého Pražského Ježíška jsem dostala šaty a krásné hodinky :-) A od Ježíšků z Dařbože a Týnce n.S. dvě pyžama :-) Musela jsem být v loni moc a moc hodná :-) I když Pražský Ježíšek je jiného názoru :-)
09:10:00 31.12.2013
CHIP
Mě udělal velkou radost monografie Káji Saudka .. a spousta dalších věcí ..
Pro příklad .. jedna malá drobnost do sbírky ...
-> m8rinek 27.12.13 09:42:18: Chtěl jsem naznačit to, že mu trubkové sedačky zachránili život. Bej tam laminát, tak při takhle zmáčklé střeše praskne a kdo ví co by se stalo. Ostatně psal jsem to už tam v diskuzi.
19:42:02 30.12.2013
dragon_cb_cz
-> m8rinek: Počkej, já myslel že na autě už HPčka máš?
Tak mě "ježíšek" v podobě manželky, opravdu překvapil.Vůbec jsem nic takového nečekal.Kromě toho,že jsem si koupil sám nové přídavné dálkové halogeny,tak mi ještě nadělil pěknou knihu a model. Děkuji ježíšku,děkuji.