EDIT: asi se spis ale dozvim jakej mam komplex, nez po cem se mam divat

na to ja bych si teda netroufl... Na zafixovani pruziny jo a kdyz by to nahodou ulitlo, tsk dojde jen ke stavu, se kterym by jsi ty normalne jezdil, vic to nehodlam resit.

A ne, mně by to neprasklo, protože já bych to nevařil, takový kokotiny nedělám
Kolo i motorka je něco jinýho. Kolo ti dejme tomu přináší nějakou fyzičku, zdraví, popřípadě šetří projetý benzín. Na motorce jezdíš pro radost, popřípadě v Praze pro ušetřený čas. Navíc ani na jednom většina smrtelníků netráví tolik času jako v autě. Obojí má nějakou výhodu a proto to používáš. Jinak máš samozřejmě pravdu a určitě je to nebezpečnější než jakýkoliv auto včetně toho trabanta.

vsak ta pruzina byla a je ok, pak vyvalila kolo, ja se tenkrat pochlubil, jak jsem to udelal poradne, ze i to vydrzelo i tu slupku, saskynovi se neco preplo v hlave a slysim to tu porad
, protoze on, kdyz by to varil, tak by mu to prasklo jeste ten den a nechape, ze tady to neprasklo nikdy, tak to tu stale musi dokola psat 

i ty 3 kilca za tlumic s pruzinou jsem dal ze sveho (teda vlastne zas ji plejtvam elektriku) a bylo to z 1.4mpi taky, celkem zachovala, borena na zadek...

Ale ne druhou stranu se Jardy musím zastat, není jediný kdo tohle dělá.

(a ze jich vetsina jezdi v novejch srajdach...) ale souhlasim, ze jezdit vrakoidnim autem neni dobry napad, na druhou stranu nevidim problem jezdit treba trabantem, kdyz je ve slusnem stavu, no a jako ekologicky smyslejici clovek, bych se priklonil samo k 4taktu a na lpg

O1 je oproti feldě obrovskej pokrok, že je to to samý může tvrdit s prominutím jen debil. Ale samozřejmě jak říkáš OII nebo OIII je zase už někde jinde. Stejně tak je ta felda obrovskej pokrok oproti 120 třeba aby se zase někdo necejtil dotčenej. A jasně že nejlepší je nebourat vůbec, ale holt se to ne vždy povede.

Ještě někdo může napsat že tě někdo může sejmout i na chodníku a je vymalováno
Aneb jak si jít tomu svému štěstíčku naproti...