Hned bych bral domů 
Původně jsem si myslel, že to je jen další olítaná škodule v řadě. Ale po blízkým prohlídnutí, nenalezen žádnej puchýřek, natož díra. Lak původní.

Hned bych bral domů 

tot vsio odomna

jak jsem řekl, přišlo mi, že je to pěkná fotka a mohla by se lidem líbit - hodil jsem tam polaroid efekt - ještě s tím kilem mi to přišlo dobrý - "jakože dobový". 120 je z áček AAA Praha, fagůtka nemám. Jinak samozřejmě je zde možnost se hádat milion let jestli je to embéčko libový, pololibový nebo makový,ale akorát to tu neustále spamujeme, takže kdyby ste to přešli gentlemanským mlčením, tak byste bývali udělali líp.
Takže si budu auta dávat k sobě do diskuze, už tuhle diskuzi nerozvíjejme.

jak myslíš 

má : MB (bílý), pak měl MB zelený na díly (to včera vodvez na vrakál, mělo zinkovaný blatníky,ale chtěl 2 000 za kus (to ne e), dále má kilo (ale bylo dřív bílý,rok 1971) a pak první typ emka...taky pacient...

jo a hele dneska sem u babičky viděl rápo vínový, mělo meteory asi. Toho týpka od kila a embéčka znám
kousek stojí pěknej Hillmánek,ale je pod plachtou... 

.

neznám 

Mimochodem někdy hold musíš nechat auto venku bez dozoru,ale vsadím se,že tam má určitě (jako většina z nás) nějakej fígl,nebo vychytávku,která případného nenechavce při nejmenším zdrží :-)