-> Syny: Já si dodneška vzpomínám na pár údajů - možná už ne úplně přesně, ale odhadnu: pojistková skříň od r.90 a dále má po odvodu 108-112 pinů, které potřeba oddělit na rozložení desky s tišťáky do rozbalení, dále má na ploše cca 300-320 strojově letovaných spojů (počítán součet z obou stran). Vše je potřeba pájkou prohřát a doplnit pájkou.
Pak byla konstrukční chyba západoněmeckých soudruhů odstraněna navždy.
Kde jsou ty časy, co jsme si s kamarádem na koleji v pondělí rozdělili pojistkovky a do pátku na patře na koleji ze dvou stran smrděla kalafuna. Zamačkávám slzu dojetí :-))
Pak stejně ještě jeden perfektní kus udělal Martin (Samanťák).
Dodnes si troufám říci, že po paměti najdu spoj, který při proklemování a vývodu jakéhokoliv vodiče přímo na plus baterie skrz A sloupek propojí přívod proudu přímo na spínačku. Nebo se napojí schovaný kabel od vývodu z pomocné AKU v kufru na zvýšení napětí.
Výměna celé pojistkové skříně s přeházením pojistek a relátek (při demontovaném krytu pod palubkou) na výbavě CLX trvala lehce přes tři minuty, na Ghii čtyři.
-> SepanFUN: Jo, ještě XR4i, nicméně tím jsem nikdy nejel. V RS2000 ano. A nejvíc eSek co jsem alespoň na chviličku navštívil zevnitř mělo paradoxně v papírech ten dvoulitr uložený podél.