Hele vykyv do stran - jednak to drzi ta guma nalisovanyho silentbloku, takze jen tak se to tocit nemuze a druhak to drzi motor na dvou bodech. Furt to bude lepsi, nez urvanej silentblok :-) Hlucnost nevim, ale horsi, nez ten tvrdej ze speedpra to nebude. Ten byl taky jak kamen.
Edit: Jo, jinak furt mám ten Tvuj přípravek, nakonec jsem ho ani nepoužil, protože Almara neteče, jen jsem se ještě nedostal k tomu Ti ho vrátit a poslední tejden sedim doma (až na vejlet na burzu) a marodim :-/
Při opravě převodovky jsem objevil rozpadlej silentblok - toho času ze speedpra za 500 tvrdej. Bohužel tam měli nakokot přivulkanizovanou gumu k plechum a ty spoje povolily. Tak jsem zkusil jiny řešení. Uvidímě jak se osvědčí. Svary žádná krása no... je to narychlo na koleně.
-> castrol: Vypadá to hezky, ale hrát to bude asi dost nahouby, ne? tyhle televizní repráky bývají nicmoc. I když - pokud se daj blbý repráky do dobrý krabice, je to dost rozdíl
Více méně dokončil stěhování - přesunul jsem syslátosklep. Jelikož v novém je navíc jen asi metr čtvereční místa a musely se tam vejít i všechny sysláty, co byly ve starém bytě v pracovně, tak to byla trochu výzva, ale povedlo se